Weenie Pooh Posted Friday at 21:47 Posted Friday at 21:47 Od neonacističke, piše ti na linku koji si podelila. Ne znam samo kakve veze Nik Fuentes ima sa ovim izborima, on takve stvari piše i priča već poodavno.
x500 Posted Friday at 21:49 Posted Friday at 21:49 @Moonwalker i @Gandalf mislim da ste "omasili" mesto za medicinsku i eticku pricu o abortusu. Ovde je pitanje sta su Dzo, kao predsednik, i Kamala, kao prva zena podpredsednik, uradili za prava zena u SAD za nepune 4 godine vladanja? 1
Moonwalker Posted Friday at 21:56 Posted Friday at 21:56 (edited) 13 minutes ago, x500 said: @Moonwalker i @Gandalf mislim da ste "omasili" mesto za medicinsku i eticku pricu o abortusu. Ovde je pitanje sta su Dzo, kao predsednik, i Kamala, kao prva zena podpredsednik, uradili za prava zena u SAD za nepune 4 godine vladanja? Nisam ja omasila nista. A ti se fino mani moderacije, pa lepo razmestajte interkontinentalne rakete, resavajte inflacije i svetske krize i ostalu zajebanciju za preraslu decurliju na drugim topicima. Govedo od buduceg VP je vec objasnilo kako treba da se popunjava tajmsit zenama i tastama dok se zna se ko bavi «ozbiljnim» temama. Sto se uklapa u sablon onog gore samo u «popeglanom» izdanju. I da dodam niko nije duzan da se bavi bilo cim sto ja pisem. U tudje diskusije se ne mesam. Edited Friday at 22:04 by Moonwalker
Weenie Pooh Posted Friday at 23:56 Posted Friday at 23:56 Ovo ne može da se parodira. Spektakularno je glupa. https://new.reddit.com/r/serbiancringe/comments/1gmp0wn/perl_harburg/ 1
vememah Posted Saturday at 04:55 Posted Saturday at 04:55 Epilog: Tramp pobedio s preko 13 procentnih poena prednosti. https://ig.ft.com/us-elections/2024/results/state/florida/#president 3
Shan Jan Posted Saturday at 07:52 Posted Saturday at 07:52 Al ovo economy is booming, inflation low... Ono jesu to ti brojevi al to je kao kada bi prosecnom Srbinu rekao da se gradi nikad vise stanova tako da sigurno nema problem sa kupovinom nekretnine. 5
Lezilebovich Posted Saturday at 09:11 Posted Saturday at 09:11 (edited) Ova kao da se sprda pokusao sam da nadjem da li je neko analizirao uticaj uvodjenja Cheneya , ali slaba vajda ... svakako jedan od vecih etf momenata i pokazatelj koliko su Dems bili sigurni u svoju bazi i ciljali republikance. A zavrsilo se da je cak i u kaliforniji Trump drasticno smanjio razliku Edited Saturday at 09:12 by Lezilebovich
Lezilebovich Posted Saturday at 09:16 Posted Saturday at 09:16 1 hour ago, Shan Jan said: Al ovo economy is booming, inflation low... Ono jesu to ti brojevi al to je kao kada bi prosecnom Srbinu rekao da se gradi nikad vise stanova tako da sigurno nema problem sa kupovinom nekretnine. 3 3
vememah Posted Saturday at 09:24 Posted Saturday at 09:24 ^ A jbg, demokrate izvlače zadnjih godinu dana, što je najbolji deo njihove četvorogodišnje vlasti, a ovi ceo period otkako je Tramp sjahao. Najgora je inflacija kada je cena hrane u pitanju bila je veći deo '22. i početkom '23. Ovo su iznosi na godišnjem nivou. https://www.usinflationcalculator.com/inflation/food-inflation-in-the-united-states/ 2 3
barba Posted Saturday at 09:45 Posted Saturday at 09:45 1 hour ago, Shan Jan said: Al ovo economy is booming, inflation low... Ono jesu to ti brojevi al to je kao kada bi prosecnom Srbinu rekao da se gradi nikad vise stanova tako da sigurno nema problem sa kupovinom nekretnine. . U principu Covid je zajebao i jedne i druge.. Tramp nije lose zagrejao ekonomiju prve tri godine, medjutim dobio je Covid, pad trzista i ekonomije.. Bajden je na tanjiru dobio otskok sa dna, medjutim zajedno sa tim dobio je i inflaciju izazvanu kovidom, rast hipoteke i cena pojeli su nominalni rast plata.. Ljudi to osecaji i nisu zaboravili. I sad Bajden u principu ostavlja dobru polaznu tacku, inflacija se vratila na targetiranu, referentna stopa se snizava, ali kasno za demokrate.. Ono sto im je Kovid dao pre 4 godine sad im je uzeo.. . 8
barba Posted Saturday at 09:50 Posted Saturday at 09:50 (edited) 34 minutes ago, Lezilebovich said: . Off U Moskvi je cheeseburger vise nego tri puta jeftiniji... Jeftiniji nego u US 2019... . Edited Saturday at 09:50 by barba
Mel Posted Saturday at 10:46 Posted Saturday at 10:46 Oko te zene koja je stradala oko nepruzanja pomoci (da ih se ne bi tuzilo za abortus). Utvrdjeno je nepruzanje pomoci i to 3 puta pri cemu se eventualno prvo nepruzanje pomoci moze braniti a drugo i trece ne. Slucaj je dobio siroku medijsku paznju. I opet majka ne moze da tuzi za to nepruzanje pomoci. (nijedan advokat nece da uzme slucaj) Primetite to. Ja sam bila u toj situaciji da sam imala nepruzanje pomoci detetu kome je bilo ocigledno lose dok nije kodiralo dva dana kasnije, vise puta molbe koje su ignorisane, vise puta apeli, svaki put izignorisana mada je osoblje znalo da je detetu lose, umrlo je na otpustu, pola sata pre toga ga je jedam od lekara opet pregledao i zapisao kako mu je ok dok sam ja plakala jer mu ocigledno nije bilo dobro. Pola sata kasnije da je prestao da dise a ne dok ga je sestra oblacila pa da nas izbace, bili bismo kuci, i ne bi mu bilo spasa. Svaki dan lekari svesno ubijaju pacijente i imaju apsolutno pravo na to bas dok ne izvuku pistolj i prostrele te. Gde su zakoni koji kaznjavaju ovakve slucajeve - to pustio sam zenu da crkne da me ne bi slucajno neko tuzio za a., b, c je ocigledno prihvatljiv argument. How come? Ovo je sad privuklo paznju jer je a = abortus pa je to trenutno polarisuca politicka tema u Americi. Mi smo bili ono b, c, d.... svakodnevne zrtve koje su ok. Jel mogu ja da kazem pustila sam nekoga da crkne jer me bilo strah da m ne padne cigla na glavu? Prihvatili bi mi?
Recommended Posts