Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Weenie Pooh said:

Rešenje za to je jedino revolucionarna aktivnost

:laugh:

Ok, onda čekamo tog Godota, neću više zatrpavati ovaj topik. U Srbiji ima već 4 godine fore pred Amerikom, nije se pojavio. Erdoganistan i Orbanistan još su stariji. Ficostan je tek krenuo, Babišija nam se vraća dogodine. Trampara će biti katalizator, bude toga još.

Ja i dalje (zasad) uspijevam ne živjeti u autokratskim operetnim dikataturama, pa sam malo hendikepiran u ovoj raspravi. Možda bolje da se sklonim (pod stol). Hvala na pažnji....

• +1 2
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, copkillah said:

Pa nisu mi dužni, ali nisam ja taj koji kmečim što je na izborima pobedila slika i prilika Amerike. Ja iznosim svoje mišljenje zasnovano na realnosti. Sami pali, sami se ubili.

Magijsko mišljenje bi bilo kada bih rekao da je Tramp karma, ali ću to da preskočim :fantom:

Ti za pocetak moras da shvatis i prihvatis da je na izborima u Americi pobedio narandzasti rasista i losak jer su Srbi nacisti i fasisti i Vucicoljubitelji, te da podatak da 60% podrzava Trampa sve govori o Srbima, a da je cinjenica da je Tramp - opet - izabran americki predsednik samo jedna usputna manje bitna cinjenica...

elem, da se spremi Evropa ( a i deluje da se spremaju anyhow).

Posted
8 minutes ago, Roger Sanchez said:

Poštena demokratska vlast je izglasala Voting Rights Act.

Braaate, ti ode u šezdesete da opravdaš glas za Bajdena i Kamalu :huh:

Pričamo o tome šta je mogla da uradi ova aktuelna vlast, 2020-2024, da povrati posrnuli abortus na pijedestal slavnih civilizacijskih tekovina. Zaključak je "ništa".

Sledeće pitanje se samo nameće - zašto onda glasati za njih?

8 minutes ago, Roger Sanchez said:

Tvoj hodogram prema pobjedi, left hook na desničara, demokrati su već probali 1984. Rezultat je bio tako stravičan da ih i danas progoni. Ali ok, zašto ne ponoviti? :D

Nemam pojma o čemu pričaš, kakva 1984, kakva pobjeda? Moj hodogram™ je eshatološke prirode, doomerski zagledan u budućnost. Ne kočimo ni zbog koga! :jerry:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Roger Sanchez said:

:laugh:

Ok, onda čekamo tog Godota, neću više zatrpavati ovaj topik. U Srbiji ima već 4 godine fore pred Amerikom, nije se pojavio. Erdoganistan i Orbanistan još su stariji. Ficostan je tek krenuo, Babišija nam se vraća dogodine. Trampara će biti katalizator, bude toga još.

Ja i dalje (zasad) uspijevam ne živjeti u autokratskim operetnim dikataturama, pa sam malo hendikepiran u ovoj raspravi. Možda bolje da se sklonim (pod stol). Hvala na pažnji....

Onoliki gradjani Hrvacke a u ovoj autokratiji, ne plasis li da ce da nagrnu ka EU svetlosti da se spasavaju neautokratije...

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Nemam pojma o čemu pričaš, kakva 1984, kakva pobjeda? Moj hodogram™ je eshatološke prirode, doomerski zagledan u budućnost. Ne kočimo ni zbog koga! :jerry:

Takav kinikizam je lagodno-opuštena pozicija samo dok ti liberalni kapitalizam isplaćuje redovita i relativno velika primanja :fantom:

• +1 1
  • -1 1
Posted

@Weenie Pooh :D ne staj im na muku, ne dosipaj so na ranu, uspomene bolne...

images.jpg

Vidis valjda da se uvek zajebu oko neke Kamaletm... :D

• +1 2
Posted
Just now, Roger Sanchez said:

Takav kinikizam je lagodno-opuštena pozicija samo dok ti liberalni kapitalizam isplaćuje redovita i relativno velika primanja :fantom:

Sad malo apeluješ na klasnu svest, a? :D 

Jeste lagodno, ali kao i sve drugo u životu, oročenog trajanja. Ničija nije gorela do zore, odbiće i mene sa sise blagodarna krmača liberlanog kapitalizma jednog dana.

Do tada ću da se opuštam i uživam u tvom i @Turnbull skičanju o tekovinama slavne Civil Rights borbe koje treba po svaku cenu očuvati leta gospodnjeg 2024. Spektakularno je koliko daleko u prošlost morate da posežete za argumentima, jebao vas rahmetli MLK i utopija koju zamišljate da je kreirao primivši metak u glavu. (Definitivno je @copkillah ovde gnostik magijskoga mišljenja :D)

• +1 1
Posted

O tempora, o mores! :fantom:

Posted
5 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ničija nije gorela do zore, odbiće i mene sa sise blagodarna krmača liberlanog kapitalizma jednog dana.

U međuvremenu je nećeš požurivati da te odbije sa sise, čekaćeš sve do revolucije™ :D

Posted
18 minutes ago, Weenie Pooh said:

Braaate, ti ode u šezdesete da opravdaš glas za Bajdena i Kamalu :huh:

Zanimljivo kako se samo glas za njih mora ''pravdati''

18 minutes ago, Weenie Pooh said:

Pričamo o tome šta je mogla da uradi ova aktuelna vlast, 2020-2024, da povrati posrnuli abortus na pijedestal slavnih civilizacijskih tekovina. Zaključak je "ništa".

Narod je izabrao kongres u kojem to ne prolazi. Nađen je recept za u međuvrijeme, referendumi po državama, tako da Trampuša može imati i Trampa i abortus, ali bojim se da će taj loophole ubrzo biti nacionalno zatvoren, nadolazećom bukeleovskom™ većinom

19 minutes ago, Weenie Pooh said:

Sledeće pitanje se samo nameće - zašto onda glasati za njih?

Odgovor je dan - nije se glasalo za njih. A sad, let's let the chips fall where they may, vjerojatno će na sljedećim izborima Republikanci imati bukeleovsku™ većinu. A tko zna, jednog dana možda bude i neka revolucija, ako ne na ovom svijetu onda kod Velikog Babuna :fantom:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
5 minutes ago, Roger Sanchez said:

U međuvremenu je nećeš požurivati da te odbije sa sise, čekaćeš sve do revolucije™ :D

Ma ujeo bih ja krmaču za sisu odmah, samo da mi neki vangardisti ukažu na brži, revolucionarniji put u propast.

Nije ni meni baš drago da pasivno sedim i čekam apokalipsu, udobno jeste ali odužilo se. Neće valjda još dugo.

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nije ni meni baš drago da pasivno sedim i čekam apokalipsu, udobno jeste ali odužilo se. Neće valjda još dugo.

Baš je okrutan kiklop polifem. Onaj prošli nije dao da ga se toliko čeka :rolleyes: (NSFW link! :naughty:)

Posted

Nosi devojka prsten koji daje +2 na class consciousness, sve je u pravu. 

• Haha 3
Posted
15 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ma ujeo bih ja krmaču za sisu odmah, samo da mi neki vangardisti ukažu na brži, revolucionarniji put u propast.

Najbolje obožavam lakoću kojom nastm šalju u šumu, Revoluciju, dok njimatm  na pamet ne pada da se sa puškom u ruci :D suprotstave bujajućem fašizmu...

Dobro, kada bude stani-pani, gadjaće ih citatima MLK...

• +1 2
Posted
3 minutes ago, namenski said:

Najbolje obožavam lakoću kojom nastm šalju u šumu, Revoluciju, dok njimatm  na pamet ne pada da se sa puškom u ruci :D suprotstave bujajućem fašizmu...

Dobro, kada bude stani-pani, gadjaće ih citatima MLK...

Fašizam nadire sa svih strana, moramo mu se suprotstaviti... nenasilno. Šetnjama, sedenjem po betonu, brčkanjem nogu u gumenom bazenu, izbornim apelima na joie de vivre

Ako neko slučajno proba da upuca narandžastog Hitlera, obavezno osudimo pokušaj, izrazimo želju u Hitlerov što brži oporavak i smirivanje tenzija.

• Create New...