Roger Sanchez Posted November 8 Posted November 8 22 minutes ago, Weenie Pooh said: Rešenje za to je jedino revolucionarna aktivnost Ok, onda čekamo tog Godota, neću više zatrpavati ovaj topik. U Srbiji ima već 4 godine fore pred Amerikom, nije se pojavio. Erdoganistan i Orbanistan još su stariji. Ficostan je tek krenuo, Babišija nam se vraća dogodine. Trampara će biti katalizator, bude toga još. Ja i dalje (zasad) uspijevam ne živjeti u autokratskim operetnim dikataturama, pa sam malo hendikepiran u ovoj raspravi. Možda bolje da se sklonim (pod stol). Hvala na pažnji.... 2 1 1
Mel Posted November 8 Posted November 8 1 minute ago, copkillah said: Pa nisu mi dužni, ali nisam ja taj koji kmečim što je na izborima pobedila slika i prilika Amerike. Ja iznosim svoje mišljenje zasnovano na realnosti. Sami pali, sami se ubili. Magijsko mišljenje bi bilo kada bih rekao da je Tramp karma, ali ću to da preskočim Ti za pocetak moras da shvatis i prihvatis da je na izborima u Americi pobedio narandzasti rasista i losak jer su Srbi nacisti i fasisti i Vucicoljubitelji, te da podatak da 60% podrzava Trampa sve govori o Srbima, a da je cinjenica da je Tramp - opet - izabran americki predsednik samo jedna usputna manje bitna cinjenica... elem, da se spremi Evropa ( a i deluje da se spremaju anyhow).
Weenie Pooh Posted November 8 Posted November 8 8 minutes ago, Roger Sanchez said: Poštena demokratska vlast je izglasala Voting Rights Act. Braaate, ti ode u šezdesete da opravdaš glas za Bajdena i Kamalu Pričamo o tome šta je mogla da uradi ova aktuelna vlast, 2020-2024, da povrati posrnuli abortus na pijedestal slavnih civilizacijskih tekovina. Zaključak je "ništa". Sledeće pitanje se samo nameće - zašto onda glasati za njih? 8 minutes ago, Roger Sanchez said: Tvoj hodogram prema pobjedi, left hook na desničara, demokrati su već probali 1984. Rezultat je bio tako stravičan da ih i danas progoni. Ali ok, zašto ne ponoviti? Nemam pojma o čemu pričaš, kakva 1984, kakva pobjeda? Moj hodogram™ je eshatološke prirode, doomerski zagledan u budućnost. Ne kočimo ni zbog koga! 1
Mel Posted November 8 Posted November 8 1 minute ago, Roger Sanchez said: Ok, onda čekamo tog Godota, neću više zatrpavati ovaj topik. U Srbiji ima već 4 godine fore pred Amerikom, nije se pojavio. Erdoganistan i Orbanistan još su stariji. Ficostan je tek krenuo, Babišija nam se vraća dogodine. Trampara će biti katalizator, bude toga još. Ja i dalje (zasad) uspijevam ne živjeti u autokratskim operetnim dikataturama, pa sam malo hendikepiran u ovoj raspravi. Možda bolje da se sklonim (pod stol). Hvala na pažnji.... Onoliki gradjani Hrvacke a u ovoj autokratiji, ne plasis li da ce da nagrnu ka EU svetlosti da se spasavaju neautokratije...
Roger Sanchez Posted November 8 Posted November 8 1 minute ago, Weenie Pooh said: Nemam pojma o čemu pričaš, kakva 1984, kakva pobjeda? Moj hodogram™ je eshatološke prirode, doomerski zagledan u budućnost. Ne kočimo ni zbog koga! Takav kinikizam je lagodno-opuštena pozicija samo dok ti liberalni kapitalizam isplaćuje redovita i relativno velika primanja 1 1
namenski Posted November 8 Posted November 8 @Weenie Pooh ne staj im na muku, ne dosipaj so na ranu, uspomene bolne... Vidis valjda da se uvek zajebu oko neke Kamaletm... 2
Weenie Pooh Posted November 8 Posted November 8 Just now, Roger Sanchez said: Takav kinikizam je lagodno-opuštena pozicija samo dok ti liberalni kapitalizam isplaćuje redovita i relativno velika primanja Sad malo apeluješ na klasnu svest, a? Jeste lagodno, ali kao i sve drugo u životu, oročenog trajanja. Ničija nije gorela do zore, odbiće i mene sa sise blagodarna krmača liberlanog kapitalizma jednog dana. Do tada ću da se opuštam i uživam u tvom i @Turnbull skičanju o tekovinama slavne Civil Rights borbe koje treba po svaku cenu očuvati leta gospodnjeg 2024. Spektakularno je koliko daleko u prošlost morate da posežete za argumentima, jebao vas rahmetli MLK i utopija koju zamišljate da je kreirao primivši metak u glavu. (Definitivno je @copkillah ovde gnostik magijskoga mišljenja ) 1
Roger Sanchez Posted November 8 Posted November 8 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Ničija nije gorela do zore, odbiće i mene sa sise blagodarna krmača liberlanog kapitalizma jednog dana. U međuvremenu je nećeš požurivati da te odbije sa sise, čekaćeš sve do revolucije™
Roger Sanchez Posted November 8 Posted November 8 18 minutes ago, Weenie Pooh said: Braaate, ti ode u šezdesete da opravdaš glas za Bajdena i Kamalu Zanimljivo kako se samo glas za njih mora ''pravdati'' 18 minutes ago, Weenie Pooh said: Pričamo o tome šta je mogla da uradi ova aktuelna vlast, 2020-2024, da povrati posrnuli abortus na pijedestal slavnih civilizacijskih tekovina. Zaključak je "ništa". Narod je izabrao kongres u kojem to ne prolazi. Nađen je recept za u međuvrijeme, referendumi po državama, tako da Trampuša može imati i Trampa i abortus, ali bojim se da će taj loophole ubrzo biti nacionalno zatvoren, nadolazećom bukeleovskom™ većinom 19 minutes ago, Weenie Pooh said: Sledeće pitanje se samo nameće - zašto onda glasati za njih? Odgovor je dan - nije se glasalo za njih. A sad, let's let the chips fall where they may, vjerojatno će na sljedećim izborima Republikanci imati bukeleovsku™ većinu. A tko zna, jednog dana možda bude i neka revolucija, ako ne na ovom svijetu onda kod Velikog Babuna 1
Weenie Pooh Posted November 8 Posted November 8 5 minutes ago, Roger Sanchez said: U međuvremenu je nećeš požurivati da te odbije sa sise, čekaćeš sve do revolucije™ Ma ujeo bih ja krmaču za sisu odmah, samo da mi neki vangardisti ukažu na brži, revolucionarniji put u propast. Nije ni meni baš drago da pasivno sedim i čekam apokalipsu, udobno jeste ali odužilo se. Neće valjda još dugo.
Roger Sanchez Posted November 8 Posted November 8 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Nije ni meni baš drago da pasivno sedim i čekam apokalipsu, udobno jeste ali odužilo se. Neće valjda još dugo. Baš je okrutan kiklop polifem. Onaj prošli nije dao da ga se toliko čeka (NSFW link! )
Weenie Pooh Posted November 8 Posted November 8 Nosi devojka prsten koji daje +2 na class consciousness, sve je u pravu. 3
namenski Posted November 8 Posted November 8 15 minutes ago, Weenie Pooh said: Ma ujeo bih ja krmaču za sisu odmah, samo da mi neki vangardisti ukažu na brži, revolucionarniji put u propast. Nije ni meni baš drago da pasivno sedim i čekam apokalipsu, udobno jeste ali odužilo se. Neće valjda još dugo. Najbolje obožavam lakoću kojom nastm šalju u šumu, Revoluciju, dok njimatm na pamet ne pada da se sa puškom u ruci suprotstave bujajućem fašizmu... Dobro, kada bude stani-pani, gadjaće ih citatima MLK... 2
Weenie Pooh Posted November 8 Posted November 8 3 minutes ago, namenski said: Najbolje obožavam lakoću kojom nastm šalju u šumu, Revoluciju, dok njimatm na pamet ne pada da se sa puškom u ruci suprotstave bujajućem fašizmu... Dobro, kada bude stani-pani, gadjaće ih citatima MLK... Fašizam nadire sa svih strana, moramo mu se suprotstaviti... nenasilno. Šetnjama, sedenjem po betonu, brčkanjem nogu u gumenom bazenu, izbornim apelima na joie de vivre. Ako neko slučajno proba da upuca narandžastog Hitlera, obavezno osudimo pokušaj, izrazimo želju u Hitlerov što brži oporavak i smirivanje tenzija.
Recommended Posts