Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

Come to Serbia, bro :covid19:

• +1 4
Posted
21 minutes ago, Filozof manijak said:

Čitam ove twittove sour loser-a iz Amerike, i prva pomisao mi je kako lagano rasizam izbije na površinu čim se malo ustalasa skrama civilizovanosti.

Bukvalno. Mi smo dobri i saoscajni i brinemo za robove plebs, samo nemojte da menjate status quo, drzite te prljave podalje od nas. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
4 hours ago, 3opge said:

ima li vece radosti i slavlja nego sto je ovdasnjih vinista™ i budjista™ sto ce zenska prava biti svedena na "ima da rodis makar crkla kad si znala da se jebes, picka ti materina" pod narandzastom svinjom?

Aint gonna happen bro, nije ni Tramp budala da gura stvar koju je nemoguće izgurati.

Posted (edited)
9 hours ago, Roger Sanchez said:

The grapes of wrath gonna be verrry sourrr

Ma jebo to, nego gledaj, Torigraf pise da ce u Gardijanu da imaju terapiju zbog Trampa, lolololo,, kapiras, zato sto su takve nezne liberalbe pahuljice! To je bre vazno.

Edited by Turnbull
  • +1 1
Posted

Nadam se da će Gardijan iz svog džepa da plati terapiju svojim zaposlenima a ne da prose od čitalaca 😁

• +1 4
Posted
2 hours ago, Filozof manijak said:

Čitam ove twittove sour loser-a iz Amerike, i prva pomisao mi je kako lagano rasizam izbije na površinu čim se malo ustalasa skrama civilizovanosti.

Što samo potvrđuje ono moje da je Tramp = Amerika, dakle rasističko smeće u osnovi, nebitno da li je plavo ili crveno.

• +1 1
Posted
1 minute ago, copkillah said:

Što samo potvrđuje ono moje da je Tramp = Amerika, dakle rasističko smeće u osnovi, nebitno da li je plavo ili crveno.

Pa nije bas tako. Podela na grupe je u bioloskoj osnovi coveka, a oni koji makar pokusavaju da guraju agendu na toj skrami civilizovanosti su uvek bolji od onih 'iskrenih' koji ni dotle nisu dosli. Cim si pod pritiskom, naravno da ce taj sloj da spadne kod vecine, negde brze negde sporije, ali to ne izjednacava standardno rasisticko smece sa ljudima koji se trude da budu inkluzivniji itd.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Mel said:

Pa nije bas tako. Podela na grupe je u bioloskoj osnovi coveka, a oni koji makar pokusavaju da guraju agendu na toj skrami civilizovanosti su uvek bolji od onih 'iskrenih' koji ni dotle nisu dosli. Cim si pod pritiskom, naravno da ce taj sloj da spadne kod vecine, negde brze negde sporije, ali to ne izjednacava standardno rasisticko smece sa ljudima koji se trude da budu inkluzivniji itd.

Izvini, ali ako ćeš ti pod pritiskom da izgubiš ljudskost, onda ni taj pokušaj da guraš agendu civilizovanosti nema nikakvu vrednost ni težinu. Rasista i rasista pod maskom su isti čovek, jedina razlika je maska, ali ona ne menja suštinu.

Posted
Just now, copkillah said:

Izvini, ali ako ćeš ti pod pritiskom da izgubiš ljudskost, onda ni taj pokušaj da guraš agendu civilizovanosti nema nikakvu vrednost ni težinu. Rasista i rasista pod maskom su isti čovek, jedina razlika je maska, ali ona ne menja suštinu.

Kapiram ja sta ti hoces da kazes, samo mislim da nisi bas skroz u pravu tu, ti gledas crno belo a ovo u praksi zahteva bas nijansiraniji pregled. Vecina ljudi ce pod nekim pritiskom gubiti ljudskost, ovo je malo nizak pritisak za tako nesto pa mozda i otkriva one koji su imali bas tanku masku, ali generalno mislim da se ljudi ponekad i svesno trude da zastupaju neke bolje vrednosti. Mislim da ot ne treba izjednacavati da "iskrenim" rasistima klasik tipa.

Npr one pobede Obame, pa makar i usled dela ljudi koji su imali bas tanku masku za prihvatanje crnaca, opet su bolji od ove rasisticke pucine koja je po defoltu u mrznji prema crncima. A takvih ima dosta, bas skoro kaze jedna devojka za svoju sestru u USA da je rasista, prosto se uklopila tamo u ekipu i socijalni sloj ljudi koji su ono vulgarni rasisti. A na rukovodecim funkcijama su i ona i suprug joj i sta mislis koje su boje oni sto rade za njih te fizickije poslove tamo? Tako da tokom dana nece njoj izleteti nesto sto ne treba u njenoj korporaciji, niti bi se to tolerisalo, ali sve ostalo sto mnogo odredjuje kako ce izgledati suzivot i surad a sto nije gola izjava prezirem crne, sta mislis koliko je pod uticajem toga kako menadzerska klika gleda na te obojene kolege (ako ih uopste i smatraju kolegama tj verujem da ne...)

Tako da je bolje kad je skrama pa makar i tanka imo.

Posted

Ta tanka skrama ti daje samo neki privid drugačijeg odnosa prema ostalim rasama. Mislim da je na duge staze štetna, jer kada je rasizam u pitanju, stvari jesu crne ili bele (pun intended) ili jesi rasista ili nisi. Meni se čini da taj privid samo usporava tu dugu i mukotrpnu borbu za jednaka prava uvek i svuda.

Tramp samo ogoljava to pravo lice Amerike koja u svojoj biti jeste rasistička, a ne znam ni kakva može da bude, jer je bukvalno izgrađena na tim temeljima.

• +1 1
Posted

Veliki i neizlječivi problem libsa je što su išli u škole u kojima im se ugrađivala empatija i što ne vjeruju u Velikog Babuna na nebu.

Lijek je teokratski fašizam, doubly owned libse da nauči da se manje brinu o drugima, u mislima, namjerama, glasanju i praktično, a glasači fašista da isprobaju lijek koji su si odabrali, ako im bude trebala nekakva pomoć bude li im nešto gorko, eto Veliki Babun samo čeka da mu se netko pomoli pa da mu želje usliši

• +1 2
Posted
3 hours ago, Shan Jan said:

Znas sta ja vidim ovde? Gomilu idiota koji zive zivot bez briga radeci poslove ili cesce "poslove" koji parazitiraju na radu ljudi oko njih i ne razumeju zasto smrdljivi plebs ne deli njihove "brige".

Ma naravno, ali nije samo to. Oni su sebe ubedili da su plemeniti zaštitnici tog plebsa, da znaju tačno šta treba i Latinosima i Arapima i svim ostalim obespravljenim manjinama, pa sad kad se ispostavi da ovi ne misle baš, sad nastaje krš u glavi.

Tako se od plemenitih zaštitnika pretvaraju u ogorčene kletnike: "NEKA IH SVE DEPORTUJE, PIZDA IM MATERINA! NEKA SRAVNI GAZU SA ZEMLJOM! NEKA POBACI I ISKRVARI DO SMRTI SVAKA ŽENA KOJA JE GLASALA ZA TRAMPA! TAKO IM I TREBA!"

Psihotični dramoseri, svi do jednog. A pre samo nedelju-dve su sa osmehom na licu insistirali da su oni "normalni", da je druga strana "weird". Zato sad nasmejani Roger očajnički pokušava da održi onu opuštenu masku na licu, dok ispod nje samo kulja gorčina i frust.

6 hours ago, 3opge said:

ima li vece radosti i slavlja nego sto je ovdasnjih vinista™ i budjista™ sto ce zenska prava biti svedena na "ima da rodis makar crkla kad si znala da se jebes, picka ti materina" pod narandzastom svinjom?

Ja ti dam primer lika koji likuje zato što će patiti autistična deca pod Trampom (jer su njihovi roditelji pogrešno glasali), a ti pravo iz dupeta izvučeš kontraprimer po kom Budja i ja navodno likujemo zato što će žene morati da rađaju makar crkle :D Odvaljen od realnosti po običaju.

• +1 7
Posted

@Weenie Pooh meni se cini da su takvi od pocetka isli time da znaju bolje od onih koje kao stite sta je bolje za njih jer je to prosto nizi gluplji soj ljudi. Dakle rasizam je tu od pocetka, jedina razlika je sto oni sebe smatraju benevolentnom elitom™. 

• +1 3
Posted
3 minutes ago, Roger Sanchez said:

Veliki i neizlječivi problem libsa je što su išli u škole u kojima im se ugrađivala empatija i što ne vjeruju u Velikog Babuna na nebu.

Lijek je teokratski fašizam, doubly owned libse da nauči da se manje brinu o drugima, u mislima, namjerama, glasanju i praktično, a glasači fašista da isprobaju lijek koji su si odabrali, ako im bude trebala nekakva pomoć bude li im nešto gorko, eto Veliki Babun samo čeka da mu se netko pomoli pa da mu želje usliši

Bukvalno ti piše da je popravila Bajdenov rezultat samo kod bogatih, a ti to blatantno ignorišeš i hvataš se za ateizam, trubiš o teokratskom fašizmu :D  

I ranije su bili stranka ateista, to je no context. Poenta je da su nekad bili stranka radničke klase, a sad su stranka bogatih.  

Ti nemaš rešenje za taj problem, naravno, pa trubiš "Šta je trebalo, da se molimo bogu, jel to trebalo? Da ne idemo u dobre škole i učimo empatiju, nego samo bogu da se molimo?!"

• +1 2
Posted

Pa nisu mogli biti stranka ateista i radničke klase, proli su uvijek bili bogobojazni. Udalečili su se od boga i ćao

Naravno da nemam rješenje, jer od FDR demokrati nude apsolutno istu stvar, income redistrubution prema less affluent. Radnička klasa je vrlo markantno odlučila da to više neće i da vole hiperbogatu budaletinu Elona na zemlji i Velikog Babuna na nebu koji im preko lokalnog popa kaže da je Trump njegov prorok. Rekao bih da je rješenje da se libsi porepublikane jer to ima bolju prođu

• +1 3
  • Haha 1
  • Create New...