Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

EKONOMIJA JE OPET SUPER IN A BIG FUCKING WAY

WE CAN AFFORD HOLIDAYS AGAIN PEOPLE

HVALA VUČIĆU

…ovaj, Trampari

• Wub 1
  • Tužno 1
Posted

Gle, treba ljepo pustit ljudima da im se ispune i ispunjavaju želje.

Rezistiranje ljepo treba prepustiti onima koji se najbolje u to razumedu i znaju organizirat i protestirat: Bernie bros, Briahna, Sirota, Free Palestine, Pod Save America, revolucionari razni i tako dalje. Beskorisni Libsi su ownani s obje strane i naučili su lekciju i sad trebaju pod stol dok se velikani mlate

• Haha 1
Posted

Rezistiraš ti dupe svoje. 

Za razliku od nosering tiktok devojčica, nisi tako retardiran da zaista misliš kako su Trampove deportacije horor i fašizam, a Obamine ili Bajdenove najnormalnija stvar. Samo se praviš iz bednih malih pakosnih pobuda.

Još u drugom kontekstu insistiraš da postoji više idpola™ (valjda identiteta) na osnovu kojih se društvo uređuje. Jasno je valjda da za tebe postoje isključivo dve grupe, tvoji Ispravni i njihovi Deplorable. 

• +1 2
  • Haha 1
Posted

ima li vece radosti i slavlja nego sto je ovdasnjih vinista™ i budjista™ sto ce zenska prava biti svedena na "ima da rodis makar crkla kad si znala da se jebes, picka ti materina" pod narandzastom svinjom?

• +1 1
  • Haha 3
  • Hvala 1
Posted
7 hours ago, Peter Fan said:

Kao sto rekoh ono vece kad je bila (D) konvencija u Chicagu, ona meni djeluje kao carboard cutout, a vjerujem i vecini. Ubjedjen sam da je bila u stanju da ostvari kontakt sa glasacima na priblizan nacin kako su to u stanju recimo Obama i Klinton, da bi daleko bolje prosla. Cak je i jebeni W znao nekako da to odradi. (i kako to napisah sjetih se Al Gora. Ona je zenski Al Gore)

Ne mislim da bi dobila jer je elektorat ubjedljivo odjebao (D) na ovim izborima zbog onih sustine koju maloprije spomenuh, ali bi castan poraz. Ovako je bio landslide i ona vise nema buducnost u politici na nacionalnom nivou. 

Landslide sa ovim delegatskim sistemom i sa ponderisanim glasovima srednjeg zapada, nema sanse da dobije bilo ko ko nije od njihove sorte tj onoga sto oni percipiraju da je njihova sorta

Samo sto je ona to trebalo da razume i da ne pokusava. Pogotovo ne u ovakvom trenutku

Dobili su taj landslide na blatantni dziberluk i oportunizam drugih koji misle da posledice istog da izbegnu u svojoj svakodnevici. Nista novo pod kapom nebeskom, osim tehnologije.

Posted (edited)
44 minutes ago, Shan Jan said:

Znas sta ja vidim ovde? Gomilu idiota koji zive zivot bez briga radeci poslove ili cesce "poslove" koji parazitiraju na radu ljudi oko njih i ne razumeju zasto smrdljivi plebs ne deli njihove "brige".

Kako ti ocenjujes to sto ti radis? Je li to spada u te smrdljive poslove parazitiranja? Koji su to poslovi parazitiranja i ko ih radi?

Zanatske tj fabricke  poslove su im autsorsovali put Azije republikanci pre skoro 50 godina.

Edited by Moonwalker
Posted
4 hours ago, Weenie Pooh said:

Rezistiraš ti dupe svoje. 

Za razliku od nosering tiktok devojčica, nisi tako retardiran da zaista misliš kako su Trampove deportacije horor i fašizam, a Obamine ili Bajdenove najnormalnija stvar. Samo se praviš iz bednih malih pakosnih pobuda.

Još u drugom kontekstu insistiraš da postoji više idpola™ (valjda identiteta) na osnovu kojih se društvo uređuje. Jasno je valjda da za tebe postoje isključivo dve grupe, tvoji Ispravni i njihovi Deplorable. 

Ma procice ga. Mislim, zabole ga qrac za njih ionako. Njemu 85% navijanja za demokrate proizilazi iz njegove (verovatno tacne) percepcije, da su Srbi vecinom protiv njih, zbog 1999-te.

Zato ovaj poraz sada licno shvaca, ne zbog toga sto ce Tramp nesto promeniti u americko-srpskim odnosima (sto se nece desiti) nego sto ce se neki u Srbiji obradovati porazu demokrate/pobedi narandzastog. Ta famozna dvojica forumasa su ustvari Mile i Slavica. 

MLS bio I ostao. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, Moonwalker said:

Kako ti ocenjujes to sto ti radis? Je li to spada u te smrdljive poslove parazitiranja? Koji su to poslovi parazitiranja i ko ih radi?

Naravno da moj posao nije parazitiranje. Takodje ja ne mogu da razumem u potpunosti kroz sta prolaze radnici u maksiju jer daleko bolje zaradjujem.

A paraziti su oni koji da sutra nestanu nista se ne bi osetilo u napretku drustva. U to ne spada akademija ako si na to ciljala. Pre svega nagomilani middle menadzment, razni PR i HR, instagram i tiktok influensera, milioni onih ciji je posao da daju samo svoj opinion itd... ima toga koliko hoces. 

• +1 3
Posted

Čitam ove twittove sour loser-a iz Amerike, i prva pomisao mi je kako lagano rasizam izbije na površinu čim se malo ustalasa skrama civilizovanosti.

• +1 7
  • Hvala 1
Posted (edited)
14 minutes ago, Shan Jan said:

Pre svega nagomilani middle menadzment, razni PR i HR, instagram i tiktok influensera, milioni onih ciji je posao da daju samo svoj opinion itd... ima toga koliko hoces. 

Drugim recima tzv. «zenski» poslovi. 

Influensere su zanatlije ili samostalci novog vremena, bivsi prodavci na vrata. Neko programira, neko frizira, neko projektuje, a neko valja robu za druge.
Koriste tehnologiju, da niko nece da ih placa za influens, ne bi ih ni bilo.

Middle menadzment su po kompanijama poceli da seku sa tehnologijom. «Pogibose» kod mene.
HR je potreban kompaniji ne tebi, jer slaze ljude odredjenih osobina koje kompanija preferira kao puzle.

Edited by Moonwalker
  • +1 3
  • Haha 4
Posted
6 hours ago, Roger Sanchez said:

HVALA VUČIĆU

Vidi sa Plenkovicem, i vi imate konja za ovu trku. ;)

3 hours ago, 3opge said:

ima li vece radosti i slavlja nego sto je ovdasnjih vinista™ i budjista™ sto ce zenska prava biti svedena na "ima da rodis makar crkla kad si znala da se jebes, picka ti materina" pod narandzastom svinjom?

Opusti svoje zlezde i pljuni lokalnog Dzona i Stiva, ustvari imas i forumase koji zive u Americi pa im se slobodno naspominji ... Nemoj da se stiskas, nije zdravo :)

Uzgred, ako ti je bas toliko stalo do zenskih prava, koja nisi pominjao do ovih izbora na americkim temama, ti se preseli na neko kulturnije mesto :)

vidis i sam da je ta Amerika go qurac, u poslednjih 9 godina cak 2 puta biraju Donalda za predsednika. Da li ti treba bolji dokaz da su amerikanci u vecini stoka?! ;)

• +1 1
  • -1 1
  • Create New...