Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

fe-no-me-nalno

deset milki dnevno ni za šta :lol:

• Haha 3
Posted

Pa nije ni na šta, svi ti analitičari i digitalni marketari i stratezi, i oni su ljudi, i oni imaju dušu i usta da hrane...

Realno, najveći deo para odlazi direktno medijima. Onda ti isti mediji budu zblanuti, kažu šta bi, vodila žena besprekornu kampanju, milijardu dolara prikupila (i sipala nama u džep)...

Posted
7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Pa nije ni na šta, svi ti analitičari i digitalni marketari i stratezi, i oni su ljudi, i oni imaju dušu i usta da hrane...

Realno, najveći deo para odlazi direktno medijima. Onda ti isti mediji budu zblanuti, kažu šta bi, vodila žena besprekornu kampanju, milijardu dolara prikupila (i sipala nama u džep)...

Živ nisam da znam koliko je otišlo na Bijonse npr?

• +1 1
Posted
Just now, copkillah said:

Živ nisam da znam koliko je otišlo na Bijonse npr?

Možda je ucenjena :D

• Haha 3
Posted (edited)
32 minutes ago, copkillah said:

fe-no-me-nalno

deset milki dnevno ni za šta :lol:

nije kriv onaj što je trošio, nego onaj što je davao...

Edited by garcia
  • +1 1
  • Haha 2
Posted
2 hours ago, 3opge said:

@Gandalf

mislim da mu on najvise spocitava sto nije podrzao trumpa protiv kamale

Accelerationism?

Posted

pri tome je Kamila™ imala sto puta manje znakova po mom hudu.

trump je imao ogromne transparente pored autoputa pored kojih su bili satori sa cuvarima, razmisljao sam sta bi bilo najefektnije ali moj auto nema dovoljno energije da se prikljuci jedan mocniji laser koji bi to unistavao u trku

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Turnbull said:

Da li je moguće da stvarno veruješ u ovo što si okačio? A kladim se da se smeješ Vučićevim  glasačima kad veruju Pinkovim neveštim montažama i Informerovom izvlačenju iz konteksta.

Nije stvar samo u vrlo očiglednoj montaži (prvi video je očigedno isečen usred rečenice), niko ko ima i najmanjeg pojma o američkoj politici ne može da poveruje da je milquetoast centristkinja Kamala zaista ikada izgovorila da je protiv toga da se govori Merry Christmas. Osoba koja u to veruje ne greši u jednom detalju, nego ima potpuno pomerenu sliku sveta, baš kao i onaj koji nam se javlja iz Nju Lenjingrada, a ima vas nezanemarljiv broj na topiku.

https://www.politifact.com/factchecks/2024/nov/06/instagram-posts/video-taken-out-of-context-vice-president-kamala-h/

Ne vidim kako je istrgnuto iiz konteksta, da, priča o onima kojima nije ili neće biti srećan ali posle napravi video kojim svima čestita bez da se seti onih kojima nije srećan. 

A to koga ima ko smo to mi, zajebi. 

Posted

latinozama imponuje trump, u fazonu alfa muzjak, dalmatinac nosi lanac oko vrata i taj rad

• +1 3
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Da vrate pare, jer fabrikovanje polova ne vredi.

Posted
22 minutes ago, Weenie Pooh said:

Od svega ovoga u opisu sto ima na profilu non white?! :laugh: zakiva

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Al kad se vratimo 4 godine unazad i kad se setim priča anal-itičara, kako je Bajden samo slika, a konce će vući Kamala, a ona zapravo američka Brnaba :D

• +1 2
  • Haha 2
Posted
13 minutes ago, 3opge said:

latinozama imponuje trump, u fazonu alfa muzjak, dalmatinac nosi lanac oko vrata i taj rad

Podseća ih na Tonija Montanu

• Haha 1
  • Create New...