Weenie Pooh Posted November 7 Posted November 7 Pa nije ni na šta, svi ti analitičari i digitalni marketari i stratezi, i oni su ljudi, i oni imaju dušu i usta da hrane... Realno, najveći deo para odlazi direktno medijima. Onda ti isti mediji budu zblanuti, kažu šta bi, vodila žena besprekornu kampanju, milijardu dolara prikupila (i sipala nama u džep)...
copkillah Posted November 7 Posted November 7 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa nije ni na šta, svi ti analitičari i digitalni marketari i stratezi, i oni su ljudi, i oni imaju dušu i usta da hrane... Realno, najveći deo para odlazi direktno medijima. Onda ti isti mediji budu zblanuti, kažu šta bi, vodila žena besprekornu kampanju, milijardu dolara prikupila (i sipala nama u džep)... Živ nisam da znam koliko je otišlo na Bijonse npr? 1
Milošica Posted November 7 Posted November 7 Just now, copkillah said: Živ nisam da znam koliko je otišlo na Bijonse npr? Možda je ucenjena 3
garcia Posted November 7 Posted November 7 (edited) 32 minutes ago, copkillah said: fe-no-me-nalno deset milki dnevno ni za šta nije kriv onaj što je trošio, nego onaj što je davao... Edited November 7 by garcia 1 2
Gandalf Posted November 7 Posted November 7 2 hours ago, 3opge said: @Gandalf mislim da mu on najvise spocitava sto nije podrzao trumpa protiv kamale Accelerationism?
3opge Posted November 7 Posted November 7 pri tome je Kamila™ imala sto puta manje znakova po mom hudu. trump je imao ogromne transparente pored autoputa pored kojih su bili satori sa cuvarima, razmisljao sam sta bi bilo najefektnije ali moj auto nema dovoljno energije da se prikljuci jedan mocniji laser koji bi to unistavao u trku 1 1
Popular Post theanswer Posted November 7 Popular Post Posted November 7 3 minutes ago, 3opge said: pri tome je Kamila™ imala sto puta manje znakova po mom hudu. trump je imao ogromne transparente pored autoputa pored kojih su bili satori sa cuvarima, razmisljao sam sta bi bilo najefektnije ali moj auto nema dovoljno energije da se prikljuci jedan mocniji laser koji bi to unistavao u trku On 23. 10. 2024. at 1:53, 3opge said: sudeci po broju izbornih znakova koji su zataknuti po travnjacima u mom susedstvu ljude nikada pre nije toliko boleo kurac za izbore. 10
Zaboravan Posted November 7 Posted November 7 1 hour ago, Turnbull said: Da li je moguće da stvarno veruješ u ovo što si okačio? A kladim se da se smeješ Vučićevim glasačima kad veruju Pinkovim neveštim montažama i Informerovom izvlačenju iz konteksta. Nije stvar samo u vrlo očiglednoj montaži (prvi video je očigedno isečen usred rečenice), niko ko ima i najmanjeg pojma o američkoj politici ne može da poveruje da je milquetoast centristkinja Kamala zaista ikada izgovorila da je protiv toga da se govori Merry Christmas. Osoba koja u to veruje ne greši u jednom detalju, nego ima potpuno pomerenu sliku sveta, baš kao i onaj koji nam se javlja iz Nju Lenjingrada, a ima vas nezanemarljiv broj na topiku. https://www.politifact.com/factchecks/2024/nov/06/instagram-posts/video-taken-out-of-context-vice-president-kamala-h/ Ne vidim kako je istrgnuto iiz konteksta, da, priča o onima kojima nije ili neće biti srećan ali posle napravi video kojim svima čestita bez da se seti onih kojima nije srećan. A to koga ima ko smo to mi, zajebi.
3opge Posted November 7 Posted November 7 latinozama imponuje trump, u fazonu alfa muzjak, dalmatinac nosi lanac oko vrata i taj rad 3 1
El Guapo Posted November 7 Posted November 7 1 hour ago, Weenie Pooh said: Pa nije ni na šta, svi ti analitičari i digitalni marketari i stratezi, i oni su ljudi, i oni imaju dušu i usta da hrane... Da vrate pare, jer fabrikovanje polova ne vredi.
Midžeta Posted November 7 Posted November 7 22 minutes ago, Weenie Pooh said: Od svega ovoga u opisu sto ima na profilu non white?! zakiva 1 1
El Guapo Posted November 7 Posted November 7 Al kad se vratimo 4 godine unazad i kad se setim priča anal-itičara, kako je Bajden samo slika, a konce će vući Kamala, a ona zapravo američka Brnaba 2 2
Milošica Posted November 7 Posted November 7 13 minutes ago, 3opge said: latinozama imponuje trump, u fazonu alfa muzjak, dalmatinac nosi lanac oko vrata i taj rad Podseća ih na Tonija Montanu 1
Recommended Posts