Weenie Pooh Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, Gandalf said: da prevedem na južnoslavenski: izborna kampanja se prilagođava lokalnim uslovima. u Misisipiju se zalažeš za socijalizam i kontra abortusa, u Kaliforniji za socijalizam i za žustriji odnos prema kriminalcima. Ne znam da li ti treba pomoć sa tim prevodom, ali jasno piše u kojim su državama right-to-abortion mere prošle: Arizona, Merilend, Misuri, Montana, Nebraska, Nevada. Četiri od njih su glasale Trump, dve Harris.
Peter Fan Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, theanswer said: Tako je isto 2016. Hilari završavala kampanju sa mitingom sa Obamama i Bijonsi i ekipom u Filadelfiji, a Tramp u Grand Rapidsu u 1 ujutru počeo miting tada. Neviđeno da ništa nisu naučili i da misle da će Sviftisi i ekipa da im pomognu da pobede jebene izbore. Ludilo. nisam detaljno pratio kampanjski play-by-play, ali cini mi se da je Trump u zadnjih mjesec dana odrzao mnogo vise predizbornih skupova nego Harris. 1
BWA Posted November 6 Posted November 6 2 hours ago, cedo said: ne znam zasto i kako razumes mozda je razlika u godinama u pitanju, ali ne moze estradizacija i tviterisanje/chatgpt da zameni pozoriste i knjigu sto pre vi mladje generacije to shvatite (ne govorim tebi), imacete manje razumevanja za te stvari a mozda je i manjak razumevanja od onih koji to ne podrzavaju neophodan da se stvari promene inace, nadstresnica Pa to je odavno zamijenjeno. I teško se može protiv toga, gotovo nemoguće.
theanswer Posted November 6 Posted November 6 Just now, Peter Fan said: nisam detaljno pratio kampanjski play-by-play, ali cini mi se da je Trump u zadnjih mjesec dana odrzao mnogo vise predizbornih skupova nego Harris. Mislim da je Tramp generalno tokom kampanje ovaj put držao manje nego 2016. 2020. ne znam jer nije ni mogao da dođe u sve države zbog pandemije, Bajden je to dobio iz podruma. Pred kraj kampanje je Tramp povećao broj mitinga i da su na kraju u poslednjih nedelju dve imali sličan broj događaja i on i Heris. 1
Roger Sanchez Posted November 6 Posted November 6 5 minutes ago, theanswer said: Tako je isto 2016. Hilari završavala kampanju sa mitingom sa Obamama i Bijonsi i ekipom u Filadelfiji, a Tramp u Grand Rapidsu u 1 ujutru počeo miting tada. Neviđeno da ništa nisu naučili i da misle da će Sviftisi i ekipa da im pomognu da pobede jebene izbore. Ludilo. Rekao bih da ti mitinzi zapravo ništa ne znače niti donose
Weenie Pooh Posted November 6 Posted November 6 Još jedan "flawless campaign" tejk: Samo neka šibaju, jedva čekam da se svi ovi konfuzni narativi ujedine i iskristališu, da im se konačno ukaže ko je odgovoran za poraz. 1 6
theanswer Posted November 6 Posted November 6 (edited) 3 minutes ago, Roger Sanchez said: Rekao bih da ti mitinzi zapravo ništa ne znače niti donose Zavisi. Sigurno ti dođe neko ko i nije hard core supporter, neko ko i nije registrovan, nekoga koga na licu mesta nateraju da glasa early i još gomila stvari. @Weenie Pooh pa talking points.. ali she raised a billion dollars kao argument hahahah tako se dobijaju izbori Edited November 6 by theanswer 3
garcia Posted November 6 Posted November 6 5 minutes ago, theanswer said: Zavisi. Sigurno ti dođe neko ko i nije hard core supporter, neko ko i nije registrovan, nekoga koga na licu mesta nateraju da glasa early i još gomila stvari ili kolebljivac koga trampara ubedi svojim rock solid argumentima, I assure you...
Peter Fan Posted November 6 Posted November 6 3 minutes ago, theanswer said: Zavisi. Sigurno ti dođe neko ko i nije hard core supporter, neko ko i nije registrovan, nekoga koga na licu mesta nateraju da glasa early i još gomila stvari. Sigurno da donose, jer drze pricu/narativ podgrijan jer vuce medije da o tome obavjestavaju. Na stranu sto u Americi (jos uvijek) postoji kult rada i ljudi uglavno cijene "hustle & hard work". I onda stara konjina od 8 banki ide nepresatano od mitinga do mitinga i ljudi kazu "look at the energy".
Gandalf Posted November 6 Posted November 6 13 minutes ago, Weenie Pooh said: Ne znam da li ti treba pomoć sa tim prevodom, ali jasno piše u kojim su državama right-to-abortion mere prošle: Arizona, Merilend, Misuri, Montana, Nebraska, Nevada. M-I-S-U-R-I hm, ovako se ne piše reč Misisipi.
Peter Fan Posted November 6 Posted November 6 (edited) Nego, imali Kamale zhive i da li se oglasila? Edited November 6 by Peter Fan sad vidim da je zakazano za 3 popodne
Seabass Posted November 6 Posted November 6 7 minutes ago, Peter Fan said: Nego, imali Kamale zhive i da li se oglasila? Navodno je nazvala trumparu i cestitala mu pobjedu uz poruku vaznosti mirne predaje vlasti. Ima na xitteru: 2
Recommended Posts