Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, Engineer said:

Poland's leadership will rise to the occasion,"

A lol

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, nera said:

Zar ti nisi komsija ovde u Kanadi? Ovi dole cim prdnu mi se usmrdimo, pritom se i ovde spremaju isti kadrovi, izgubili su konzervativci za dlaku na provincijalnim izborima, a svi su izgledi da ce pokupiti federalne.

E jbg, necemo sada njih da krivimo ako nam dodje Pjer. :( Nismo imali konzervativce u prvom Trampovom krugu, ne moramo ni sada.

Pritom iz nekog neracionalnog samopouzdanja, Kanada mi se cini stabilnija i da se stvari teze sjebu u toku jednog ciklusa.

Posted

Skromno mišljenje, demokrate su počele da gube kada se više nije moglo sakriti da je Bajden senilna figura koja se ne može setiti da li je pošao ili došao, sledeće zamena s klupe Haris koja na pitanje da li bi nešto menjala u 4 godine vlasti s Bajednom, kaže: sve bilo super ja tu ne bih ništa dir'o*

Haris je bila očajan izbor, jednostavno nije kapacitet™ 

*By Čola

• +1 1
Posted

41 minutes ago, 3opge said:

tako je, tako je, sigurno je to.

nasa prijateljica je kanvasirala zene pre ovih izbora u (strogo urbanom) Charlotteu, NC, kaze da je u najmanje 50% slucajeva kada je osobu koja otvori vrata zamolila da razgovara sa "woman of the house" muskarac koji je otvorio vrata rekao prakticno:

"Ona ce glasati kako ja kazem i ne moze da prica s vama".

12335c8415365e8174ce00508565967a.gif&f=1

• Haha 1
Posted
6 minutes ago, Time Crisis said:

Koji mirovni proces

Nema Palestinaca, nema problema=rješenje :covid19:

Kakvo je stanje u Predstavničkom domu? Jesu li i tu potvrdili pobjedu GOP-a?

Kad se zandji put desilo da jedna stranka ima većinu svuda? Obamin drugi mandat?

Posted
1 minute ago, Fins fleet said:

E jbg, necemo sada njih da krivimo ako nam dodje Pjer. :( Nismo imali konzervativce u prvom Trampovom krugu, ne moramo ni sada.

Pritom iz nekog neracionalnog samopouzdanja, Kanada mi se cini stabilnija i da se stvari teze sjebu u toku jednog ciklusa.

Mislim da me ne shvatis pogresno ja se drzim slicnog optimizma no su mi strepnje dublje od nade. 
Inace, u Yaletown su neki ispaljivali vatromet nocas.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)
1 hour ago, Kreator said:

Šta kaže Slovenija? Da li je ponosna što se u belu kuću vratila najlepša žena u njenoj istoriji?

Melania.jpeg

Žuti SDS slavi pobedu, levi su u šoku. Obična raja je uz Donalda i Melanie naravno :fantom:

Edited by Cash
  • Hvala 1
Posted

Tek sam sad vidio reklamu u kojoj je Džulija Roberts, kakva blamčina jbt. Samo je još nedostajalo da muž na kraju kaže, ajmo dušo kući vrijeme je da praviš ručak.

Stvarno su se potrudili da izgube, jbt izgubiće i popular vote, pa to ni Klintonka nije uspjela.

Posted
17 minutes ago, Zaboravan said:

Skromno mišljenje, demokrate su počele da gube

kada je Bill rešio da drži govor :fantom:

• +1 1
Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Najzabavniji su ovi rani sati i dani, dok se još smišljaju opravdanja i izgovori, još se traže krivci na svim mogućim adresama...

Swiftiji izneverili

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, Jesper23 said:

Tek sam sad vidio reklamu u kojoj je Džulija Roberts, kakva blamčina jbt. Samo je još nedostajalo da muž na kraju kaže, ajmo dušo kući vrijeme je da praviš ručak.

Stvarno su se potrudili da izgube, jbt izgubiće i popular vote, pa to ni Klintonka nije uspjela.

Pa kad su okupili sve lejm selebritije, Bejonse, Tejlorka, Springstin, JLo, Harison Ford... Vise od pola Holivuda i muzicke scene.

Sa druge strane Trumpara sam. I dobio popular vote. Popularniji od svih selebritija zajedno..

• +1 3
Posted (edited)
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Pa kad su okupili sve lejm selebritije, Bejonse, Tejlorka, Springstin, JLo, Harison Ford... Vise od pola Holivuda i muzicke scene.

Sa druge strane Trumpara sam. I dobio popular vote. Popularniji od svih selebritija zajedno..

Post (i ovaj na koji se odgovara) pravo iz 99-e.

Jebo Holivud, tacno ste se uhvatili za nebitnu prciju.

Republikanci su dobili jer su uz sebe imali 2 najveca selebritija danasnjice, Rogana i Muska. Demokrate su izgubile jer nisu shvatile da su CNN i Holivud govno danas.

Edited by Fins fleet
  • +1 2
Posted (edited)
5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zaista nisam imao favorita, ali zbog tih likova mi je drago da je ispušila Kamala. Barem će sad plakati kako su bili primorani na sve to.

Izgleda da je ljudima stvarno bio pun kurac, volio bih i ja da se kod as nešto slično desilo. Da sjašu ovi što su sad u sedlu, pa makar to značilo da se za par godina opet vrate. 

@Fins fleet Rogan pričao kako je odrastao kao ljevičar, starci hipiji. Pozvao je on i Kamalu u studio, ali on reče da su njeni tražili "kontrolisano okruženje" pa je odbila. Jbt imaš kandidata kojeg ne smiješ da suočiš jednom Roganu.

Edited by Jesper23
  • +1 3
Posted
4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zato što su selebritiji svima počeli da idu na kurac, posebno nakon svih Epštajn/Didi užasa.

• Haha 2
  • Create New...