April Posted September 11 Share Posted September 11 Mislim, nije da se nije očekivalo. Ko zna koliko je ovakvih naslagala dosad, njen teren. Tovari magare Link to comment
April Posted September 11 Share Posted September 11 Prvi gost na CNN - Šapiro Ovo je u stvari bitka za Pensilvaniju 2 Link to comment
bios Posted September 11 Share Posted September 11 Ovo je bilo kao dosadni tenis meč na masters turniru kad favorit čeka protivnika da se samoubije 1 Link to comment
April Posted September 11 Share Posted September 11 Kenedi na Foksu. Mislio sam da je mlađi. Link to comment
April Posted September 11 Share Posted September 11 (edited) Evo ga i deda. Glasnije, bre Edited September 11 by April Link to comment
April Posted September 11 Share Posted September 11 Na Foksu kukaju na ABC. Ovo kao na ppp jebote. Moderators, moderators... Link to comment
Popular Post banecare1 Posted September 11 Popular Post Share Posted September 11 putin podzao kamalu, ne znam sta trosite vreme i pratite kampanju. jasno je da ona dobija, zna se ko je tata za americke izbore 1 8 1 Link to comment
Recommended Posts