Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Roger Sanchez said:

Još malo o tome što si je narod izabrao, uskoro vjerojatno i globalno 

Šta je izabrao? Već je krenuo strmopizd dobrano. Ne zaustavi to ni Trump ni Kamala ni Muhamed I'm Hard Bruce Lee. Ako mi u Evropi tj vi u EU budete imali sreće, Njemačka preuzima kormilo i biće sve u redu. Njemačka mora pokazati svoju jačinu u ovim kriznim vremenima. 

• Haha 3
Posted
9 minutes ago, Venom said:

Mene bi zanimalo šta ljudi misle kako će da izgleda Trumpov mandat. Ne znam na kom topicu da se komentariše, ovde će se izgubiti u play by play atmosferi.

Pa evo, palo je već par predviđanja. Smiriće Netanjahua kao što je Vučić huligane oko gej parade, dogovoriće mir u Ukrajini sa svojim šefom Putinom... horor scenariji se samo ređaju.

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, Cash said:

Milovan :rolf:

Pratim i podižem:

Posted

Meni se čini da su i jedni i drugi zakucali u zid i da nemaju neku ideju gde dalje. I Bajden je bio "samo da ne pobedi Tramp" kandidat. Čovek je dementan i jasno je bilo svima da ne može voditi državu. Oni nisu uspeli pronaći nikoga ko bi mogao pobediti. Dolazi im na naplatu Obama i obećanje o promeni koje nije ispunjeno. Svima je jasno da do te promene mora doći, ali ovakve demokrate to izgurati neće. Pre svega se oni moraju menjati pa onda da menjaju državu.

Republikanci imaju kandidata za sledeće izbore. JD Vance je bukvalno sve ono što lik iz Kentakija misli da bi predsednik trebalo da bude, plus će biti iskusan. Za razliku od Trampa lik je pametan, obrazovan i ima tu auru čoveka iz naroda. Koliko je to tačno je druga stvar.

Potezi koje je tramp najavio vrlo lako mogu dovesti so međunarodne katastrofe. Carinski rat sa Kinom će dovesti do globalne krize. Podrška Izraelu i genocidu u Gazi će unazaditi mirovni proces i ojačati terorističke organizacije. Što se tiče Ukrajine, ovo je najgori mogući rezultat za njih.

• +1 5
Posted
2 minutes ago, nautilus said:

i ima tu auru čoveka iz naroda.

Pa po onim snimcima i ne bas. 

• +1 3
Posted
4 minutes ago, nautilus said:

Za razliku od Trampa lik je pametan, obrazovan i ima tu auru čoveka iz naroda.

Meni Vance deluje kao potuljeni sajko.

• +1 6
Posted

Ni ja ne vidim tu auru coveka iz naroda, potpuno je odrodjen od naroda lik i izgleda i ponasa se ko saut park karikatura

• +1 7
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Tsai said:

Ni ja ne vidim tu auru coveka iz naroda, potpuno je odrodjen od naroda lik i izgleda i ponasa se ko saut park karikatura

Ja imam neku teoriju (zavere) da je Tramp birao ljude pored kojih ce on delovati dobro as in razumno i kao neki 's kim ja moram da radim' lik.

• +1 2
Posted
1 minute ago, Mel said:

Ja imam neku teoriju (zavere) da je Tramp birao ljude pored kojih ce on delovati dobro as in razumno i kao neki 's kim ja moram da radim' lik.

pa i to ali i ono da on mora da bude alfa a svi oko njega ponizne nistarije

• +1 1
Posted
1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Da. Krajem 19 veka. 
međutim: Gruver Klivlend

i taj bio silovatelj ko i ovaj :fantom:

Posted
1 minute ago, vememah said:

Jebote, Barron izgleda kao Lurch iz Adams family. 

• Haha 1
Posted
14 minutes ago, mackenzie said:

Njemačka preuzima kormilo i biće sve u redu. Njemačka mora pokazati svoju jačinu u ovim kriznim vremenima. 

Ocigledno nisi informisan da je nemacka industrija u teskoj krizi, a u politici nemaju vise jednog normalnog politicara.... Ko se u Nemacku nada bice razocaran...

• +1 5
  • Haha 1
  • Create New...