Seabass Posted November 6 Posted November 6 Trump i GOP sada kontrolisu Senat, House i SCOTUS. Nista mu ne stoji na putu. Bice veselo. 2
Venom Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Hamlet Strašni said: To je ta srpska mitomanija da se sve vrti oko nas. Ne postoji ni teoretska šansa da ovo ne utiče na nas kao i na ostatak sveta. Mene bi zanimalo šta ljudi misle kako će da izgleda Trumpov mandat. Ne znam na kom topicu da se komentariše, ovde će se izgubiti u play by play atmosferi. 3
pt 2.0 Posted November 6 Posted November 6 Just now, copkillah said: Otišao bi i ovako i onako, zar ne? Ne znam, pominjala se neka istraga u Senatu. Ovako deluje da je izvesno. 2
cedo Posted November 6 Posted November 6 16 minutes ago, Roger Sanchez said: Još malo o tome što si je narod izabrao, uskoro vjerojatno i globalno dodzi u makedoniju
Malvo Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, pt 2.0 said: Ode Generalštab... Rekao bih da će ceo taj potez u trouglu Izraelci-Slavija-Skupština otići, kancer će sa BW da metastazira prirodno u tom pravcu. Sve što nije državno ili nečije od njih neće ostati. A i državno je raseljivo lako. 1
Milošica Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Venom said: Ne postoji ni teoretska šansa da ovo ne utiče na nas kao i na ostatak sveta. Mene bi zanimalo šta ljudi misle kako će da izgleda Trumpov mandat. Ne znam na kom topicu da se komentariše, ovde će se izgubiti u play by play atmosferi. Možda otvoriti temu "Tramp i mi" 1
Popular Post Amos Posted November 6 Popular Post Posted November 6 5 minutes ago, Zaboravan said: Jbg simpatičniji mi je lik koji napravi raketlu nego Opra i Bono. Mask verovatno ni sendvič nije napravio u životu sam. 14
Milošica Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, cedo said: dodzi u makedoniju Najbolja klopa za male pare. Nemački standard, makedonske cene. 3
copkillah Posted November 6 Posted November 6 6 minutes ago, pt 2.0 said: Ne znam, pominjala se neka istraga u Senatu. Ovako deluje da je izvesno. ma nema šanse da bi bilo šta što se tamo dešava uticalo, ovde su im sva vrata otvorena jbg 3
Venom Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Malvo said: Pa sad su u situaciji da se dozovu pameti i vrate bazi i working class families™ ili će moći da se oproste od bilo kakve moći i vlasti u dužem periodu, nevezano za to koliko Tramp poživi. Poživeće njegova retorika na kojoj će da zajaše ko god ga nasledi od republikanaca, swing states sve više naginju ka republikancima i prozor za pobede im je sve uži ako ne naprave neki radikalan iskorak. Uticaj korporacija i finansijera je sigurno ogroman, ali ako je negde moguće, moguće je u Americi. Ostavio sam onaj small town izveštaj sa YouTubea. Onaj bradonja što ga svi u gradu mrze pošto ne obožava Trumpa je sumirao problem najbolje: izbor je između sekte koja hoće da uspostavi diktaturu i stranke koju nije briga nizašta. To je ujedno i razlog zašto sam naginjao tome da dobija Trump, jer sekta u nešto veruje, u Kamalu uglavnom nije verovao niko. Stvar je vrlo prosta, da bi dobio, moraš nešto da ponudiš. Bernie Sanders je nešto ponudio 2016 ali to stranka nije htela. Politika manjeg zla ima ograničen rok trajanja. Ali mislim da će se nešto naći, samo je pitanje dokle će da teraju sa konzerviranjem trenutnog statusa. A.k.a. da se rešimo Trumpa i da sve ostane isto. Zanimljivo je da je Biden imao neke delove politike koji su bili zaokret (anti trust itsl), ali mislim da je u praksi premalo urađeno tj previše sporo da bi imalo nekog konkretnog efekta, a i verovatno je previše apstraktno da bi bilo suštinski bitno. 8
Recommended Posts