Hamlet Strašni Posted November 6 Posted November 6 Meni je krivo sto je pobedio ovaj ogavan lik. Ali realno, neće bi nas neposredno uticali ni jedan ni druga. 6
Roger Sanchez Posted November 6 Posted November 6 Još malo o tome što si je narod izabrao, uskoro vjerojatno i globalno
Weenie Pooh Posted November 6 Posted November 6 (edited) Stupidtejker sve bio u pravu, kao i ja kad sam vam ovde nešto slično pisao za Kamalu. Žena je tigar od papira, videlo se još 2020., gubi se potpuno kad razgovor ode off-script. Sličan su problem imali sa HRC, i nju su pokušavali da sakriju, da dobiju izbore samo na osnovu toga što im je protivkandidat orangutan u odelu, ali nije moglo. A Hillary je, uz sve svoje mane, bila neuporedivo veštiji prodavac magle od ovog bota. Edited November 6 by Weenie Pooh
Amos Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Weenie Pooh said: Žena je tigar od papira, videlo se još 2016, gubi se potpuno kad razgovor ode off-script. Sličan su problem imali sa HRC, i nju su pokušavali da sakriju, da dobiju izbore samo na osnovu toga što im je protivkandidat orangutan u odelu, ali nije moglo. A Hillary je, uz sve svoje mane, bila neuporedivo veštiji prodavac magle od ovog bota. 5 1
copkillah Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Amos said: nadrealno mi je da ovo nije AI
Weenie Pooh Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, copkillah said: nadrealno mi je da ovo nije AI Naravno da nije, ima milion takvih nastupa. Ne znaš da li je pijana ili programirana Ali posle ti ovde dođu likovi koji je nikad nisu gledali duže od pet sekundi da kontriraju, pa bude don't trust your lying eyes, nije ona u stvari takva, to ekstremni desničari edituju klipove, u ostalom šta ti misliš, da bi mogla da postane District Attorney da je stvarno tako šuplja? 2 1
Zaboravan Posted November 6 Posted November 6 Jbg simpatičniji mi je lik koji napravi raketlu nego Opra i Bono. 2
Turnbull Posted November 6 Posted November 6 11 minutes ago, Hamlet Strašni said: Meni je krivo sto je pobedio ovaj ogavan lik. Ali realno, neće bi nas neposredno uticali ni jedan ni druga. 2 1
Hamlet Strašni Posted November 6 Posted November 6 Just now, Turnbull said: To je ta srpska mitomanija da se sve vrti oko nas. 7 2
Malvo Posted November 6 Posted November 6 Pa sad su u situaciji da se dozovu pameti i vrate bazi i working class families™ ili će moći da se oproste od bilo kakve moći i vlasti u dužem periodu, nevezano za to koliko Tramp poživi. Poživeće njegova retorika na kojoj će da zajaše ko god ga nasledi od republikanaca, swing states sve više naginju ka republikancima i prozor za pobede im je sve uži ako ne naprave neki radikalan iskorak. Uticaj korporacija i finansijera je sigurno ogroman, ali ako je negde moguće, moguće je u Americi.
copkillah Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, pt 2.0 said: Ode Generalštab... Otišao bi i ovako i onako, zar ne? 3
Recommended Posts