Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

Meni je krivo sto je pobedio ovaj ogavan lik. Ali realno, neće bi nas neposredno uticali ni jedan ni druga. 

• +1 6
Posted

Još malo o tome što si je narod izabrao, uskoro vjerojatno i globalno 

Posted (edited)

Stupidtejker sve bio u pravu, kao i ja kad sam vam ovde nešto slično pisao za Kamalu.

Žena je tigar od papira, videlo se još 2020., gubi se potpuno kad razgovor ode off-script. 

Sličan su problem imali sa HRC, i nju su pokušavali da sakriju, da dobiju izbore samo na osnovu toga što im je protivkandidat orangutan u odelu, ali nije moglo.

A Hillary je, uz sve svoje mane, bila neuporedivo veštiji prodavac magle od ovog bota. 

Edited by Weenie Pooh
Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Žena je tigar od papira, videlo se još 2016, gubi se potpuno kad razgovor ode off-script. 

Sličan su problem imali sa HRC, i nju su pokušavali da sakriju, da dobiju izbore samo na osnovu toga što im je protivkandidat orangutan u odelu, ali nije moglo.

A Hillary je, uz sve svoje mane, bila neuporedivo veštiji prodavac magle od ovog bota. 

• Haha 5
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, Amos said:

nadrealno mi je da ovo nije AI :lol:

Posted
1 minute ago, copkillah said:

nadrealno mi je da ovo nije AI :lol:

Naravno da nije, ima milion takvih nastupa. Ne znaš da li je pijana ili programirana :D 

Ali posle ti ovde dođu likovi koji je nikad nisu gledali duže od pet sekundi da kontriraju, pa bude don't trust your lying eyes, nije ona u stvari takva, to ekstremni desničari edituju klipove, u ostalom šta ti misliš, da bi mogla da postane District Attorney da je stvarno tako šuplja? :isuse:

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Jbg simpatičniji mi je lik koji napravi raketlu nego Opra i Bono. 

• +1 2
Posted
11 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Meni je krivo sto je pobedio ovaj ogavan lik. Ali realno, neće bi nas neposredno uticali ni jedan ni druga. 

wrong-donald-trump.gif

• +1 2
  • Haha 1
Posted
Just now, Turnbull said:

wrong-donald-trump.gif

To je ta srpska mitomanija da se sve vrti oko nas.

• +1 7
  • Haha 2
Posted

Pa sad su u situaciji da se dozovu pameti i vrate bazi i working class families™ ili će moći da se oproste od bilo kakve moći i vlasti u dužem periodu, nevezano za to koliko Tramp poživi. Poživeće njegova retorika na kojoj će da zajaše ko god ga nasledi od republikanaca, swing states sve više naginju ka republikancima i prozor za pobede im je sve uži ako ne naprave neki radikalan iskorak. Uticaj korporacija i finansijera je sigurno ogroman, ali ako je negde moguće, moguće je u Americi.

Posted
2 minutes ago, pt 2.0 said:

Ode Generalštab... :mellow:

Otišao bi i ovako i onako, zar ne?

• +1 3
  • Create New...