Ian Mancunian Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: Vesti iz duboke kanalizacije. 4 4 2
Caligula Posted November 6 Posted November 6 (edited) 5 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: jel ovim ww3 otkazan? Jab reko da to zavisi od onih koji masu nuklearnim bombama iznad nasih glava? Tramp ce biti dobar izgovor Putinu da spusti loptu i bude za "mir" posle fijaska koji dozivljava vec dve godine, uz ogromne zrtve sa obe strane. Ako Putin i Tramp propuste ovu sansu za dizanje rejtinga i Putinov izlazak iz govana koja je izasrao, obojica su budale. Doduse, strepnja mi je jaca od nade. Edited November 6 by Caligula 2 1
Hele Posted November 6 Posted November 6 Ali jbg, republikanci su zasluzeno pobedili. Pa zna se da je tamo uvek krljanje i situacije pola-pola. Zar su stvarno demokrate mislile da se izvuku posle svih sranja? Oni ne samo sto su napravili gotovo pa nepopravljiv damage nego im je nakon toga i damage control bio ocajan. Sve se svelo na to da im ljudi veruju da je ono Kamala ok i da je sve pod kontrolom, a vise od toga se svelo na to da je Tramp zlo pa glasajte za nas kakvi god da smo, Tramp je najgori, pa ako je on najgori to valjda znaci da smo mi ipak malo bolji.
Roger Sanchez Posted November 6 Posted November 6 Republikanke i dalje misle da mogu i ovako i onako… E neće još dugo, Gilead više nije daleko 1
Čutura Posted November 6 Posted November 6 u sto marke da tramp nece ziv docekati kraj mandata, oce neko? 4 1 1
Caligula Posted November 6 Posted November 6 10 minutes ago, Hele said: Sve se svelo na to da im ljudi veruju da je ono Kamala ok i da je sve pod kontrolom, a vise od toga se svelo na to da je Tramp zlo pa glasajte za nas kakvi god da smo, Tramp je najgori, pa ako je on najgori to valjda znaci da smo mi ipak malo bolji. Podseca na 2012tu u Srbiji 2
cedo Posted November 6 Posted November 6 neka se spremi evropa jebali smo jeza @Shan Jan, sta si rekao, gde je prihvatljivo da se zivi u africi ? 1 3
Čutura Posted November 6 Posted November 6 3 minutes ago, garcia said: to mu dođe 50 evry 🤔 kaze se mnogo je kume.. 1
Roger Sanchez Posted November 6 Posted November 6 O politici budućnosti. Republikanci su već tamo (i SNS), Demokrati su retardirani 1
Recommended Posts