Tsai Posted November 6 Posted November 6 10 minutes ago, Amos said: Biće epski gledati kako demokrate postaju anti-genocide partija preko noći. A jos epskije kako ce tramp da smiritm netanjahua u roku od odmah. Kao vucic sto je smirio huligane da ne prekidaju prajd kad jw dosao na vlast
Mel Posted November 6 Posted November 6 1 hour ago, Shan Jan said: To su bar moja vidjenja. Sto se tice naseg regiona ne ocekujem nikakve promene. Mislim da ce Trampara poslati nekog da resi taj problem Bosne i Kosova jednom za svagda i posle par meseci ce vratiti izaslanika u ludackoj kosulji. Mislim da je Tramp dobar za Evropu, ocekujem kraj rata u Ukrajini ako bog da i ponovo lagano pokretanje saradnje EU sa Rusijom sto ce doduse biti proces koji ce trajati godinama. Nadam se da idemo ka mirnijoj Evropi konacno. Iz tvojih usta u Bozije usi, ali: Moje misljenje je da prorat ekipa u USA ovo moze da dozivi kao red alert i nagazi jos jace i izazove neko pregrevanje ili preigravanje. Uopste nisam optimista ni za Ukrajinu, ali hajde makar se nadam, a za Palestinu je odavno jasno da Tramp nece zaustaviti Netanjahua, i da sad moze biti samo jos gore na ovaj pakao u kome su preko godinu dana... Ovo sa spoljnom poitikom je razlog sto ovoga puta nisam navijala za Trampa, za unutrasnju politiku recimo da je to samo americka stvar pa nek rade sta god hoce. 2016te kad je bilo Tramp Hilari apsolutno sam navijala za Trampa. Sad nisam videla rezon za to. Nisam navijala ni za Kamalu, bilo mi je bedno sve ono prostituisanje nekih moralnijih vrednosti koje kao bastine a ustvari ponistavaju, dok sprovode bukvalno najteze zlocine. Za Srbiju Tramp takodje deluje kao vece zlo od Kamalinih. 1
Hele Posted November 6 Posted November 6 Prosto je neverovatno da ljudi nisu videli da ce Tramp pobediti. Bilo je vise nego jasno i napisao san davno ovde. Ne kazem da likujem zbog toga. 1
Amos Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Tsai said: A jos epskije kako ce tramp da smiritm netanjahua u roku od odmah. Kao vucic sto je smirio huligane da ne prekidaju prajd kad jw dosao na vlast Kontam da prvo ide dogovor za ulazak Amera do Kijeva i predavanje istoka Rusima. Svi objavljuju pobedu i pravi se nova podela Nemačke za Slovene. Tek onda ide ravnjanje najnesretnijeg naroda na svetu i neki trange frange sa Iranom. 1
Shan Jan Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Tsai said: A jos epskije kako ce tramp da smiritm netanjahua u roku od odmah. Kao vucic sto je smirio huligane da ne prekidaju prajd kad jw dosao na vlast Tramp je najotvorenije bio uz Izrael u proslom mandatu, mislim da je on dao USA priznanje za Zapadnu Saharu kao deo Maroka samo zato da Maroko uspostavi diplomatske odnose sa Izraelom (jedina zemlja koja je to priznala, zajedno sa Izraelom ofkors). Ja verujem da Netanjahu vadi sampanjac dok ceka novu isporuku oruzja i jos pokoju USA flotu da mi pomogne. 1
Roger Sanchez Posted November 6 Posted November 6 I imam neki osjećaj da će Free free Palestine protesti od februarija lagano splasnuti sad kad su pomogli postići svoj cilj Volio bih da sam u krivu, ali neću biti, jer će Trampovi stormtruperi pucati u meso 3
Mel Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, Hele said: Prosto je neverovatno da ljudi nisu videli da ce Tramp pobediti. Bilo je vise nego jasno i napisao san davno ovde. Ne kazem da likujem zbog toga. Pa ja nisam. U startu mi je delovala izgledna pobeda Kamale, posle kao tezak 50/50 ali sam mislila da ce Kamala ipak da uzme na misice.
Jesper23 Posted November 6 Posted November 6 (edited) 23 hours ago, ronin said: Ne...Jebeni Tranpiša neče dobiti izbore...Ne luduj. Call me Nastrada mu nos. Kao što rekoh vjeverica napravila razliku u finišu trke. edit: btw ako rješe sranje u Ukrajini uspostavlja se ekonomska saradnja sa Rusijom u roku od mjesec dana. naranvo medijski to neće biti ispraćeno, ali realnost je drugačija. Edited November 6 by Jesper23 2
Dankan Ajdaho Posted November 6 Posted November 6 4 minutes ago, Hele said: Prosto je neverovatno da ljudi nisu videli da ce Tramp pobediti. Bilo je vise nego jasno i napisao san davno ovde. Ne kazem da likujem zbog toga. Posle "atentata" to samo slep nije video. 6
Eleniko Posted November 6 Posted November 6 nije baš samo mišela mogla da bude jači kandidat od harise, ljudi su prebrzo zaboravili elizabet voren. 1 1
copkillah Posted November 6 Posted November 6 4 hours ago, vememah said: Dildo posledica retko dolazi podmazan
Čutura Posted November 6 Posted November 6 Just now, Dankan Ajdaho said: Posle "atentata" to samo slep nije video. sto pod navodnicima, mislis da nije se desilo™?
Venom Posted November 6 Posted November 6 1 hour ago, Čutura said: kako je wall street reagovao na pobedu trampa? Očekivano žurka, došao je njihov čovek. Moj jadni portfolio jutros 2
copkillah Posted November 6 Posted November 6 9 minutes ago, Tsai said: A jos epskije kako ce tramp da smiritm netanjahua u roku od odmah. Kao vucic sto je smirio huligane da ne prekidaju prajd kad jw dosao na vlast Biće mu teško da nadmaši dosadašnju pomoć i podršku, ali nije nemoguće. Lik je wildcard, sve je moguće.
Recommended Posts