Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

Oce se graditi kod generalstaba?

Lepa vest za Vucica svakako

Posted
1 minute ago, x500 said:

Izbor Kamale - umesto unutarpartskih izbora je postavljrna diretno da bude kandidat preko noci.

To je bio jedini način da se iskoriste pare koje su već donirane Džou.

Na stranu što je bilo megaretardirano što su ga uopšte razmatrali kao kandidata...

• +1 2
Posted
18 minutes ago, Filozof manijak said:

Zato mi j smešno što misliš da će Trampova pobeda išta promeniti kod nas. Neće nam vratiti Kosovo, podržaće Vučića još brže jače bolje. Bukvalno ne vidim čemu se raduješ. Jel možeš da mi objasniš šta ti očekuješ?

Kupiće svakog američkog izaslanika/ambasadora kao što je Hilla i Grenela.

jel cujes da ce da rasformira nato. kad ameri odu iz bondstila, kosovari ce sami da odu, bukvalno riklejm bez otpora. 

Posted
1 hour ago, Nikodije said:

Jel to znači da su se Hrvati izvukli i da neće slati trupe u Ukrajinu?

• Haha 4
Posted

drago mi je da se smradovi koji podrzavaju Vucica poput ovih iznad pokazuju, jer nijko normalan ko je za iole demokratske opcije ne bi podrzavao smradove pout Vucica ili Kamale/vokingdedbajdena. Jer to su ista lica jedne medalje. da se ja akam ovi vuciecima, ne pada mi pamet. Ako nista, barem onima sa jeftinijmi ulaznicma je sada jasno ko su ova dvojica majmuna.,

• +1 1
  • -1 2
Posted

Elektorski sistem je tu zato što su SAD federacija. Mi, zato što na to gledamo spolja ne obraćamo mnogo pažnje na to ali je njima bitno. Političke elite samo koriste tu činjenicu.

Tradicija je samo opravdanje.

Što se tiče Trampa interesuje me samo jedna stvar, da li će biti podizanja carina Kini.

Posted
26 minutes ago, Filozof manijak said:

Zato mi j smešno što misliš da će Trampova pobeda išta promeniti kod nas. Neće nam vratiti Kosovo, podržaće Vučića još brže jače bolje. Bukvalno ne vidim čemu se raduješ. Jel možeš da mi objasniš šta ti očekuješ?

Kupiće svakog američkog izaslanika/ambasadora kao što je Hilla i Grenela.

Ja mislim da ce Vucic sad jos ludje, mada je i dosad bilo ludje. Sa Tramparinim zetom u dzepu bice koji stepen gori.

• +1 2
Posted

image.png.7087bff45ad78e9d1dc24c984d35aba4.png

Samo jedan Naranjito!

Posted

Cestitke svima koji slave. To je to, tu su svi.

• +1 1
  • Wub 2
  • Tužno 1
Posted

Ko ti je ova Hajdari?

Posted
11 minutes ago, Sammael said:

To je bio jedini način da se iskoriste pare koje su već donirane Džou.

Na stranu što je bilo megaretardirano što su ga uopšte razmatrali kao kandidata...

Nisam znao to za kintu. 

Na stranu to sto su pustili niz vodu, koliko je bilo, 14 miliona glasova za Dedu... Izbor bukvalno preko noci govori o postojanju nekakve neformalne grupe, to se moralo organizovati, ogroman posao.. 

• Create New...