Popular Post x500 Posted November 6 Popular Post Posted November 6 Zanimljiv fenomen, u noci kada se pokazuje da gradjani SAD izabrali Trampa za predsednika, coveka bez jedne dobre osobine, i dalje se kenja po Srbima i Srbiji. Neverovatno! Dame i gospodo, ovo americko "govno" koje ce ponovo biti predsednik je rezultat glasanja americkog naroda i diletantkog ponasanja politicara. Sve sto su radili bilo je pogresno! Pocev od forsiranja Dzoa, gde "niko" nije hteo da vidi da nije sposoban da iznese ni za ovaj, a ne jos jedan mandat. Izbor Kamale - umesto unutarpartskih izbora je postavljrna diretno da bude kandidat preko noci. Losa kampanja bez poruke i sve se svodilo - nisam Tramp, glasajte za mene ja nisam on. Lazne prognoze/polls gde je ona pobedjuje bez problema. Koga lazu? Sve u svemu, obicno sarlatanstvo :( Koliko god zvucalo cudno i nadrealno, ljudi u Srbiji za ovo nisu nista krivi. 23 2
Tsai Posted November 6 Posted November 6 Oce se graditi kod generalstaba? Lepa vest za Vucica svakako
Sammael Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, x500 said: Izbor Kamale - umesto unutarpartskih izbora je postavljrna diretno da bude kandidat preko noci. To je bio jedini način da se iskoriste pare koje su već donirane Džou. Na stranu što je bilo megaretardirano što su ga uopšte razmatrali kao kandidata... 2
Mr.Mxyzptlk Posted November 6 Posted November 6 18 minutes ago, Filozof manijak said: Zato mi j smešno što misliš da će Trampova pobeda išta promeniti kod nas. Neće nam vratiti Kosovo, podržaće Vučića još brže jače bolje. Bukvalno ne vidim čemu se raduješ. Jel možeš da mi objasniš šta ti očekuješ? Kupiće svakog američkog izaslanika/ambasadora kao što je Hilla i Grenela. jel cujes da ce da rasformira nato. kad ameri odu iz bondstila, kosovari ce sami da odu, bukvalno riklejm bez otpora.
Popular Post Amos Posted November 6 Popular Post Posted November 6 Biće epski gledati kako demokrate postaju anti-genocide partija preko noći. 18
Popular Post Dankan Ajdaho Posted November 6 Popular Post Posted November 6 (edited) Živimo idiokratiju. Jedino što se Majk Judž zajebao je što ju je smestio to 500 godina u budućnost, a nije prošlo ni 20. Edited November 6 by Dankan Ajdaho 13
mackenzie Posted November 6 Posted November 6 1 hour ago, Nikodije said: Jel to znači da su se Hrvati izvukli i da neće slati trupe u Ukrajinu? 4
Њујоркер Posted November 6 Posted November 6 drago mi je da se smradovi koji podrzavaju Vucica poput ovih iznad pokazuju, jer nijko normalan ko je za iole demokratske opcije ne bi podrzavao smradove pout Vucica ili Kamale/vokingdedbajdena. Jer to su ista lica jedne medalje. da se ja akam ovi vuciecima, ne pada mi pamet. Ako nista, barem onima sa jeftinijmi ulaznicma je sada jasno ko su ova dvojica majmuna., 1 2
Popular Post Filozof manijak Posted November 6 Popular Post Posted November 6 Da ti nacrtam najprostije što mogu Vučič = Tramp 10 1
nautilus Posted November 6 Posted November 6 Elektorski sistem je tu zato što su SAD federacija. Mi, zato što na to gledamo spolja ne obraćamo mnogo pažnje na to ali je njima bitno. Političke elite samo koriste tu činjenicu. Tradicija je samo opravdanje. Što se tiče Trampa interesuje me samo jedna stvar, da li će biti podizanja carina Kini.
Mel Posted November 6 Posted November 6 26 minutes ago, Filozof manijak said: Zato mi j smešno što misliš da će Trampova pobeda išta promeniti kod nas. Neće nam vratiti Kosovo, podržaće Vučića još brže jače bolje. Bukvalno ne vidim čemu se raduješ. Jel možeš da mi objasniš šta ti očekuješ? Kupiće svakog američkog izaslanika/ambasadora kao što je Hilla i Grenela. Ja mislim da ce Vucic sad jos ludje, mada je i dosad bilo ludje. Sa Tramparinim zetom u dzepu bice koji stepen gori. 2
barba Posted November 6 Posted November 6 11 minutes ago, Sammael said: To je bio jedini način da se iskoriste pare koje su već donirane Džou. Na stranu što je bilo megaretardirano što su ga uopšte razmatrali kao kandidata... . Nisam znao to za kintu. Na stranu to sto su pustili niz vodu, koliko je bilo, 14 miliona glasova za Dedu... Izbor bukvalno preko noci govori o postojanju nekakve neformalne grupe, to se moralo organizovati, ogroman posao.. .
Recommended Posts