Filozof manijak Posted November 6 Posted November 6 35 minutes ago, Nikodije said: Pošto je prethodna administracija na čelu sa ambasadorom Hilom baš onako bila protiv Vučića. Posebno je smešno ovo "dobićemo Trampov dildo na mestu generalštaba". Pošto bismo inače verovatno dobili dečiji park na tom mestu. Zato mi j smešno što misliš da će Trampova pobeda išta promeniti kod nas. Neće nam vratiti Kosovo, podržaće Vučića još brže jače bolje. Bukvalno ne vidim čemu se raduješ. Jel možeš da mi objasniš šta ti očekuješ? Kupiće svakog američkog izaslanika/ambasadora kao što je Hilla i Grenela. 3
kralj Posted November 6 Posted November 6 Jedino da izaberemo Kristijana, da imamo partnera na ranoj nozi. A i obojica su popili po metak. 5
Roger Sanchez Posted November 6 Posted November 6 35 minutes ago, Lord Protector said: Kad se Grenel na Kosovo vrati Druzja, sloe se ne šali. Dogodine u Prištini! 1
Jeremija Posted November 6 Posted November 6 38 minutes ago, Ivo Petović said: Au, koji masakr, dobro je da sam ipak neplanirano odspavao malo. Pobeda Trampa je sve samo ne neočekivana, ali ovaj nivo pobede definitivno egzaktne nauke ne mogu da objasne. Kad bih sad, bez ikakvih informacija, trebao da kažem razlog - rekao bih internet, vajbovi, i "informacije" koje odatle dolaze. Koliko god da je loša kampanja, loš kandidat, Liz Čejni, ženski kandidat per se (što jeste bitno i jeste brana), šta god - to ne objašnjava ovoliki poraz. Obzirom koji nivo dominacije desnica ima na internetu, mislim da je ovo znak jedne dugotrajnije dominacije i na izborima i u vašim i našim životima. Libtardi su own-ovani, sad ćemo da vidimo koliko će dugo to biti glavni vajb i razlog za glasanje, kad se ljudi suoče sa RL. S tim u vezi, najbolja stvar u svemu ovome je što ću definitivno smanjiti prisustvo na internetu i biti zdraviji psihički i fizički. Mislim da nije toliko ni do desnice, ni do levice, nego nešto drugo - ulazimo u doba globalnog tehnofeudalizma, a masa se lakše i bolje kontroliše sa desne strane. 6
Popular Post Nikodije Posted November 6 Popular Post Posted November 6 2 minutes ago, Filozof manijak said: Zato mi j smešno što misliš da će Trampova pobeda išta promeniti kod nas. Neće nam vratiti Kosovo, podržaće Vučića još brže jače bolje. Bukvalno ne vidim čemu se raduješ. Jel možeš da mi objasniš šta ti očekuješ? Kupiće svakog američkog izaslanika/ambasadora kao što je Hilla i Grenela. Rekao sam da ne očekujem ništa dobro po nas, kao što ništa dobro nismo dobili od bilo koje američke administracije. 11
Filozof manijak Posted November 6 Posted November 6 (edited) To se slažem. Onda ostaje samo seirenje. I to je legitimno Esid: samo što ja mislim da će zbog lukrativnih poslova sa našim robovlasnicima, ovde biti još gore, a ovaj naš satrap će se još više razulariti. Edited November 6 by Filozof manijak 5
JozoMujica Posted November 6 Posted November 6 8 minutes ago, Shan Jan said: Jel pocelo samospaljivanje tviterasa? Ja čekam da vidim da li će Bono da ispuni obećanje. 4
Nikodije Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Filozof manijak said: To se slažem. Onda ostaje samo seirenje. I to je legitimno Možda će se malo smanjiti pritisak na Srbe na Kosovu ukoliko Tranpara opet bude sklonio onog psihopatu u Prištini, pa će to biti neka korist. 1 1
Filozof manijak Posted November 6 Posted November 6 Mislim da je Kosovo Trampu sada 128.rupa na svirali. Možda, ali samo možda će popustiti pritisak na Srbe na Kosovu, mada mislim da je to malo verovatno, ali će se povećati pritisak ovde. 1
Engineer Posted November 6 Posted November 6 Ništa se neće značajno promeniti u USA spoljnoj politici, a kod kuće od promema će se videti samo veći iznosi na Maskovim, Bezosovim, Kukovim... računima.
Popular Post Ian Mancunian Posted November 6 Popular Post Posted November 6 Očekivani rezultati. Kreće drugo kraljevstvo narandžanstog, idola svih imbecila sveta. 10 3
kralj Posted November 6 Posted November 6 8 minutes ago, Nikodije said: Rekao sam da ne očekujem ništa dobro po nas, kao što ništa dobro nismo dobili od bilo koje američke administracije. U kom bablu vi živite, Srbiji je već od jutros mnogo bolje. Čitam komentare, da standard prejebe Švedsku, euforija i iskonski osćaj zadovoljstva ne bi prejebali ovaj pravdoljubivi hajp.
Roger Sanchez Posted November 6 Posted November 6 Nadam se da trampovoj šipki iz Dearborna idu suze radosnice 1 1
Recommended Posts