Amos Posted November 6 Posted November 6 Just now, Ivo Petović said: To je sve tačno, ali u ovoj internet, vajb i own eri, gde niko ni ne čita politike i programe, nema ni prava levica šta da ponudi i na strahu od koga da napravi pobedu. Strah od zlih biznismena i kapitalista u USA sigurno neće doneti pobedu. Može 6 dana neki pravi levičar da objašnjava tarife i subvencije i minimalnu platu i sve, ljudi će se pre odlučiti da glasaju zato što je Elon Musk ownovao nekog libtarda na internetu (mislim danas se tako odlučuje kod možda 10% ljudi, za 5 godina će to biti slučaj sa njih 30%). Možda neki hiperharizmatični lik da se pojavi. Druga i realnija opcija da se ljudi prosto uvere, koliko je sve ovo bullshit i da se klatno opet počne pomerati na drugu stranu. Istina, ali isto tako ne može nazovi leva opcija da nudi zid dodvoravanja radi jer će onda average joe glasati za onoga ko je originalno nudio zid. Dakle, moraju se diferencirati - ozbiljno diferencirati. To se neće desiti da bi ostali konkuretni u sferi odnosa sa kapitalom i vrtimo se u krug. Ta razlika izmedju njih je postala toliko tanka da je može osporiti upravo svaki drkadžija sa YT kanalom, a kamoli neko našiljeniji. Suštinski, skrenuli su pogrešno kod Albukerkija odavno i sada nema nazad. Pitanje je samo koliko će povući sve nas ostale u provaliju kao propadajuća imperija. 3 1
Facundo Orellana Posted November 6 Posted November 6 (edited) 16 minutes ago, Nikodije said: Grenel je ukazom 2019. smenio Kurtija, to je recimo bilo pozitivno. Možda će opet. Dok Kurti ima komotnu većinu, neće. Tada je bila koalicioni vlada, ukaz je je morao da pogura LDK, ako se ne varam. Pa ono da Trampara nije pobedio možda ne bi bio dildo, ovako će biti skoro sigurno. @ShanJan Ja baš mislim da je ovo uvod u nemiran period Evrope. I da je ovo dobro pogonsko gorivo za sve autokratije/poluautokratije, kojih nažalost ne fali na našem prostoru. Tramp će ih sigurno pustiti, niti ga mnogo zanimaju, niti mu smetaju, niti razume šta se ovde dešava. Za malo biznisa i lepih reči domaćina, može sve da prolazi. Doduše, prolazilo je i prethodnih četiri. Edited November 6 by Facundo Orellana 6
Nikodije Posted November 6 Posted November 6 Just now, Facundo Orellana said: Dok Kurti ima komotnu većinu, neće. Tada je bila koalicioni vlada, ukaz je je morao da pogura LDK, ako se ne varam. Pa ono da Trampara nije pobedio možda ne bi bio dildo, ovako će biti skoro sigurno. @ShanJan Ja baš mislim da je ovo uvod u nemiran period Evrope. I da je ovo dobro pogonsko gorivo za sve autokratije/poluautokratije, kojih nažalost ne fali na našem prostoru. Tramp će ih sigurno pustiti, niti ga mnogo zanimaju, niti mu smetaju, niti razume šta se ovde dešava. Za malo biznisa i lepih reči domaćina, može sve da prolazi. Doduše, prolazilo je i prethodnih četiri. Da se kladimo da Kurti neće biti na vlasti posle izbora u februaru iako je ubedljivo najpopularniji tamo.
Popular Post namenski Posted November 6 Popular Post Posted November 6 (edited) I mali hommage za naseg @Caligula: On 4. 11. 2024. at 13:01, Caligula said: Niko nema Tita, Kamalu, Njutna ili Pupina, SexPistols ili EKV, Haustor, ne daj boze Darvina... Koji, kao i obicno, nastupa pod motom: да се јадна за зелен бор ухватим, и он би се јадан осушио... Edited November 6 by namenski 1 10
April Posted November 6 Posted November 6 17 minutes ago, Ivo Petović said: Obzirom koji nivo dominacije desnica ima na internetu, mislim da je ovo znak jedne dugotrajnije dominacije i na izborima i u vašim i našim životima. Libtardi su own-ovani, sad ćemo da vidimo koliko će dugo to biti glavni vajb i razlog za glasanje, kad se ljudi suoče sa RL. Oće demokratijom na Gebelsa... Ne biva, probali smo. Za nas je kasno, ali mladi neka zapamte. 2 1
Facundo Orellana Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, Nikodije said: Da se kladimo da Kurti neće biti na vlasti posle izbora u februaru iako je ubedljivo najpopularniji tamo. Kurti će imati barem glasova, koliko i sledeće tri koalicije, pa možda Srbi budu kingmakeri.
Shan Jan Posted November 6 Posted November 6 3 minutes ago, Facundo Orellana said: Dok Kurti ima komotnu većinu, neće. Tada je bila koalicioni vlada, ukaz je je morao da pogura LDK, ako se ne varam. Pa ono da Trampara nije pobedio možda ne bi bio dildo, ovako će biti skoro sigurno. @ShanJan Ja baš mislim da je ovo uvod u nemiran period Evrope. I da je ovo dobro pogonsko gorivo za sve autokratije/poluautokratije, kojih nažalost ne fali na našem prostoru. Tramp će ih sigurno pustiti, niti ga mnogo zanimaju, niti mu smetaju, niti razume šta se ovde dešava. Za malo biznisa i lepih reči domaćina, može sve da prolazi. Doduše, prolazilo je i prethodnih četiri. U pravu si, autokrate ce biti popularnije kod Trampa. Sa druge strane verujem da ce USA manje da se mesa u evropske stvari a sama EU je pokazala da zna kako da izadje na kraj sa par autokrata. Kljucan je svakako ovaj rat. EU takodje ima svoj problem sa rastom desnice i populista ali mislim da jos uvek to bolje hendluju od USA i da nisu se bas toliko otudjili od obicnog coveka. Bar se nadam
Њујоркер Posted November 6 Posted November 6 idem da spavam, ali ako mi SSRN parasihpoptaolp[tolije dozvli, ja bi cima se doempam posla i laganog interneta, otvorio novi topik vezan za naranjita. hm? laka noc svima. 1
Tsai Posted November 6 Posted November 6 Nema veceg jadnika na svetu od Ilona Maska. Kako mrzim kad likuju ljudi poput njega 5 1 1 2
Popular Post Nikodije Posted November 6 Popular Post Posted November 6 Just now, Њујоркер said: idem da spavam, ali ako mi SSRN parasihpoptaolp[tolije dozvli, ja bi cima se doempam posla i laganog interneta, otvorio novi topik vezan za naranjita. hm? laka noc svima. Ovako ni Vučić nije bio pijan 12.3. 13
namenski Posted November 6 Posted November 6 Just now, Њујоркер said: idem da spavam, ali ako mi SSRN parasihpoptaolp[tolije dozvli, ja bi cima se doempam posla i laganog interneta, otvorio novi topik vezan za naranjita. hm? laka noc svima. I da ga nazoves Онанија... Sa полуцијом...
Roger Sanchez Posted November 6 Posted November 6 5 minutes ago, Shan Jan said: EU je pokazala da zna kako da izadje na kraj sa par autokrata Tako što će im sljedeće godine dodati Babiša? Mi smo u njujorkerovom svijetu sljedeće godine, naviknite se na to. Ja ću se prestati brinuti za druge, svima osim sebi i svojima želim sve najgore 1 1
Њујоркер Posted November 6 Posted November 6 zovi ga ...jozev Onan na Srbina! ko zna, mozda ocuva nogu...
Recommended Posts