Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

Pošto je prethodna administracija na čelu sa ambasadorom Hilom baš onako bila protiv Vučića.

Posebno je smešno ovo "dobićemo Trampov dildo na mestu generalštaba". Pošto bismo inače verovatno dobili dečiji park na tom mestu.

Nije bila protiv, ali nije bila ni za. Onako su ga pritiskali, on se kezio, u sebi im jebao mamu pa onda plakao, i davao šta mu traže. 

Bojim se da sada ima prostor da uđe u ful ludilo i skine rukavice koje je morao da nosi. Great leader, great people, great hotels.

• +1 5
Posted
1 hour ago, napadaj said:

Na CNN-u već krivi Rusi i rural areas.

Biće njima rural kad podbaci par žetvi zaredom zbog global warminga

Posted
Just now, Malvo said:

Nije bila protiv, ali nije bila ni za. Onako su ga pritiskali, on se kezio, u sebi im jebao mamu pa onda plakao, i davao šta mu traže. 

Bojim se da sada ima prostor da uđe u ful ludilo i skine rukavice koje je morao da nosi. Great leader, great people, great hotels.

Lol

Može li luđe brt moj

A da, neko je rekao ako Tramp pobedi Orban i Vučić će vladati Evropom. Možda nas malo ostavi na miru sad kad zavlada u Berlinu i Parizu.

Posted
7 minutes ago, Ivo Petović said:

Pobeda Trampa je sve samo ne neočekivana...

8 hours ago, Ivo Petović said:

Razočarao si me Rodjo...unapred se odričeš nasladjivanja nad nacoškim srbijanskim suzama u slučaju poraza Trampa.

:laugh:

Lako cu sa raznim Њујоркерима... :cry:

• +1 2
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted
6 minutes ago, Nikodije said:

Pošto je prethodna administracija na čelu sa ambasadorom Hilom baš onako bila protiv Vučića.

Posebno je smešno ovo "dobićemo Trampov dildo na mestu generalštaba". Pošto bismo inače verovatno dobili dečiji park na tom mestu.

Bukvalno ne vidim nikakvu razliku faktickog odnosa te dve administracije, jedino su s Grenelom delovali prisniji. Videli smo kako i predstavnici EU gledaju na Picoustog, koji su uvek bili barem na recima kriticniji prema istom u odnosu na predstavnike USA. I dalje smo sami nazalost, mi smo izgleda svetski raritet da Kina, EU,SAD, Rusija imaju trenutno istog konja kog podrzavaju na jednoj lokaciji.

• +1 5
Posted

A bar nešto dobro da se desi danas, bravo! 🇺🇲🏆

Posted
Just now, Amos said:

Dok neka bolja levica ne shvati kako da napravi organizaciju i strategiju za vraćanje tog prostora umesto mirisanja sopstvenih prdeža. Samo mrka kapa, niko neće hteti da finansira tako razmišljanje. Suviše je opasno po kapital i dobro utvrdjeni two-party sistem. Ove dinastije i orangutan će proći, a biznis treba da ostane. 

To je sve tačno, ali u ovoj internet, vajb i own eri, gde niko ni ne čita politike i programe, nema ni prava levica šta da ponudi i na strahu od koga da napravi pobedu. Strah od zlih biznismena i kapitalista u USA sigurno neće doneti pobedu. Može 6 dana neki pravi levičar da objašnjava tarife i subvencije i minimalnu platu i sve, ljudi će se pre odlučiti da glasaju zato što je Elon Musk ownovao nekog libtarda na internetu (mislim danas se tako odlučuje kod možda 10% ljudi, za 5 godina će to biti slučaj sa njih 30%).

Možda neki hiperharizmatični lik da se pojavi. Druga i realnija opcija da se ljudi prosto uvere, koliko je sve ovo bullshit i da se klatno opet počne pomerati na drugu stranu.

• +1 1
Posted (edited)
9 minutes ago, zmanic said:

Grenel je out.

Da, mogući Secretary of State

Edited by Lord Protector
Posted
5 minutes ago, namenski said:

:laugh:

Lako cu sa raznim Њујоркерима... :cry:

Mnogo si glup, a uz to i pokvaren. 

• Haha 2
  • Hvala 3
  • Tužno 1
Posted

kako je wall street reagovao na pobedu trampa?

Posted
2 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Bukvalno ne vidim nikakvu razliku faktickog odnosa te dve administracije, jedino su s Grenelom delovali prisniji. Videli smo kako i predstavnici EU gledaju na Picoustog, koji su uvek bili barem na recima kriticniji prema istom u odnosu na predstavnike USA. I dalje smo sami nazalost, mi smo izgleda svetski raritet da Kina, EU,SAD, Rusija imaju trenutno istog konja kog podrzavaju na jednoj lokaciji.

Ja sam nas otpisao, na zapadu se ovde traži dobar upravnik deponije, to su našli i zadovoljni su. 

• +1 2
Posted
10 minutes ago, zmanic said:

Grenel je out.

Odakle to, ozbiljno pitam? Na razgovorima sa Zelenskim bio je prvi covek do Trampa. 

• +1 1
Posted

image.thumb.png.324576ae4becd2da6867a1b31111d7e8.png 

Najbolji predsednik i govance.'image.png.5f31fa9b9bafa83f708a767465cb54b3.png

• Haha 2
Posted
On 19. 10. 2024. at 21:38, 3opge said:

Ja mislim da se ovo sranje od izbora nece zavrsiti bez ponovljenog trumpovog ustanka i pokusaja da proglasi svoju pobedu posto poto.  Dakle cirkus od 6 januara ce se ponoviti posle 4 godine

Bojazni i strepnje.Aged like a Romanee -Conti wine.

• Create New...