Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
45 minutes ago, Tinman said:

Dakle vise ne gledati poll-ove, vec sta kladionice predvidjaju.

Ovo ti vazi za sve u zivotu.

36 minutes ago, Jeremija said:

Hteo sam pre par meseci da napišem, ali sam sačekao kraj izbornog procesa - očigledno da postoji neka inherentna društvena barijera kad su u pitanju ženski kandidati, smeo bih da se opkladim da ih nećemo imati u doglednoj budućnosti, a verovatno i ne za naših života.

30 minutes ago, Ayatollah said:

Nije nikakva barijera kada su u pitanju ženski kandidati, već su u pitanju loši ženski kandidati - Hilari koja je imala oreol korumpirane i pokvarene osobe, i Kamala koja je bezlična i deluje kao marioneta. Da je npr. Mišel bila kandidat na izborima, ona bi dobila ove izbore.

Cak su i tramparini sledbenici pricali da se najvise plase Misel. Barak je ozbiljno popizdeo sto su pogurali Kamilu. Ja cak ne mislim da je ona toliko los kandidat ko neki drugi (looking at you Hillary) ali sada je trebalo prosto nesto drasticnije, zato i ta neka nada da ce Misel, ko muz joj, mozda nesto i da uradi da pokrene drustvo u pravom smeru. Mislim da je ovo dobro sto se desilo, postace valjda i demokratama sada jasno da moraju da malo zaista nesto urade za narod a ne samo da rade na bogacenju vec bogatih. Jbg, kukanje na imigrante i pucanje iz rucnog topa su vec uzeli republikanci.

BTW, zenama svakako jeste teze u americkoj politici ali daleko od toga da je nemoguce da zena pobedi.

• +1 2
Posted

nema ovo nikakve veze sa tim ko je gde odveo društvo/zemlju

zahvaljujući prevelikoj količini informacija, ljudi su sve neobrazovaniji, a pažnju mogu da zadrže na temi do 75 sekundi

ne mogu čak ni da kažem da mi je milo zbog retardirane ekipe sa foruma što je pobedio Tramp, ništa manje nije retardirana ni ova ekipa koja je za njega

• +1 8
  • -1 1
Posted

Muž joj je uradio jedno veliko ništa.

U stvari, lažem, pokrenuo je gomilu ratova i pobio gomilu ljudi.

• +1 5
Posted

Zar nisu dekografske procene takve da i ovo malo država koje se nećkaju, polako postaju sigurni plave?

Posted
Just now, Engineer said:

Zar nisu dekografske procene takve da i ovo malo država koje se nećkaju, polako postaju sigurni plave?

Demografske procene su da se plava boja smanjuje u idućem ciklusu zbog redistribucije elektora.

Posted

u ovom momentu, prema usranom fokusu, tramp bije kamalu samoi tako 277:226, i Bóg samo zna koji ce biti konacni rezultat.

Bogu hvala, izgleda da su crveni bili jebeni onako kao u Jugslaviji i u Istocnom Bloku osamdesestih.

Posted

Druže, koji je tebi kurac?

Ajd, oladi malo

• +1 4
  • Haha 3
Posted
Just now, Filozof manijak said:

Druže, koji je tebi kurac?

Ajd, oladi malo

Ti razumeš šta on piše? Ja tri puta čitam rečenice i ništa ne razumem.

• +1 1
  • Haha 7
Posted
32 minutes ago, Ayatollah said:

Nije nikakva barijera kada su u pitanju ženski kandidati, već su u pitanju loši ženski kandidati - Hilari koja je imala oreol korumpirane i pokvarene osobe, i Kamala koja je bezlična i deluje kao marioneta. Da je npr. Mišel bila kandidat na izborima, ona bi dobila ove izbore.

Ipak je barijera, jer ni Biden nije nudio bog zna šta, ali nije imao problem percepcije. Slažem se da nisu neki kandidati, ali to je objektivno hendikep i prosto moraju da budu bolje u većoj meri da to nadoknade.

• +1 2
Posted
10 minutes ago, Nikodije said:

Jutrić kafica, make America great again.

Dobro bi mi došle sad drugosrbijanske suze da mi zaslade kafu.

IMG_20241106_075344.thumb.jpg.2469ebe0c7a63b78ad5247c584383a3e.jpg

Ok, ja razumem da su Srbi iz nekog razloga jako slabi na njega, ali me zanima šta ti dobro očekuješ od njega, na svetom Kosovu ili bilo gde drugde, osim dilda na mestu generalštaba i usmene podrške great leaderu Aleksandru. 

• Hvala 1
Posted
4 hours ago, theanswer said:

Čestitke novom starom predsedniku gospodinu Trampu. 

Svaka cast tebi kako si ispratio kampanju, sa manje emocija i vise mozga :thumbup:

• +1 5
  • Hvala 1
Posted
25 minutes ago, Sammael said:

Neka predviđanja sledećeg trampijanskog perioda:

- Mask i kompanija dupliraju svoje bogatstvo. Mask ulazi u vojnu industriju. - prvo sigurno drugo vrlo verovatno

- Izrael dobija kart blanš da pregazi ovo što je ostalo od Gaze i Zapadne obale - sigurno

- Otvoreni rat sa Iranom (kompromis - prepuštanje Sirije Rusiji) - ne verujem, pre jaci pritisak i sankcije Iranu, Sirija business as usual

- Biće pokušaja da se usvoji amandman za zabranu abortusa i biće neprijatno blizu - vrlo verovatno :sad:

- Zavrtanje slavine Ukrajini i primirje s Putinom - sigurno

- Stopiranje svih ekoloških inicijativa osim EV (jer Mask) - sigurno

- Tarife Kini dolaze do nivoa skoro pa sankcija - sigurno

- Rasformiranje NATO - ne, lik samo voli da kenja o tome kako USA placa saveznike

- Kina kreće na Tajvan - ne, bice ekonomski rat sa Kinom in full

To su bar moja vidjenja. Sto se tice naseg regiona ne ocekujem nikakve promene. Mislim da ce Trampara poslati nekog da resi taj problem Bosne i Kosova jednom za svagda i posle par meseci ce vratiti izaslanika u ludackoj kosulji.

Mislim da je Tramp dobar za Evropu, ocekujem kraj rata u Ukrajini ako bog da i ponovo lagano pokretanje saradnje EU sa Rusijom sto ce doduse biti proces koji ce trajati godinama. Nadam se da idemo ka mirnijoj Evropi konacno.

• +1 4
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Sammael said:

Ti razumeš šta on piše? Ja tri puta čitam rečenice i ništa ne razumem.

Valjda seiri što je pobedio njegov kandidat, ostale nebuloze o crvenim i komunjarama (u Americi danas :gospode:) ič ne razbiram

Posted
Just now, Facundo Orellana said:

Ok, ja razumem da su Srbi iz nekog razloga jako slabi na njega, ali me zanima šta ti dobro očekuješ od njega, na svetom Kosovu ili bilo gde drugde, osim dilda na mestu generalštaba i usmene podrške great leaderu Aleksandru. 

Ne očekujem baš ništa ni od koga

• +1 5
  • Tužno 1
Posted
14 minutes ago, April said:

Srećna Nova 2012.

:D 

A, pa nemoj tako...

Posle stotina strana na ovom topiku na kome se nije moglo doci do reci od антифашиста doduse raznih usmerenja, samo da rezimiramotm: ocekivana pobeda Trampa samo stavlja onu cuvenu tacku na i - svet je zakoracio u - upotrebicu evrotermintm - orbanizaciju, erdoganizaciju, putinizaciju..., svi vucici ovog sveta mogu mirno da spavaju, braca mo materi ocu ce im se umnozavati prostom deobom...

Nije to fasizam/nacizam: to je nesto novo, porodjeno novim dobom, internetom izmedju ostalog, najvecom civilizacijskom revolucijom posle Gutenberga, definitivnom prevlascu politicke maskote nad programom, pa ako se hoce i ideologijom...

Muka je sto sve ovo gore nije najveci problem: ovaj topik je dokaz koliko je jalov, уштројен misaoni aparat onih koji bi da se zlu suprostave - ne dobacuju dalje od lova na (srbijanske) нацоше, фелкише беобахтера, etiketiranja i uopste lova na neistomisljenike...

A sve u ime demokratije... :isuse: 

Dakle, a to ce tek biti previranje, trazi se nacin, sredstvo za borbu, suprotstavljanje i to u jednom svetu sa koga su spale maske raznoraznih humanosti i vrednostitm, svetu koji je ovog trenutka laksi na obaracu vise nego sto je ikada bio posle WW2...

• +1 4
  • Create New...