Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

Dakle vise ne gledati poll-ove, vec sta kladionice predvidjaju.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Budja said:

Ovo za kurvu brisi, bas je onako, ne samo ruzno, nego banalno  i glupo, i bas onako  kakvim se predstavlja arhetip Trampovog glasaca.

Zašto? Treba ostati lijepo na vidjelu tko su i što su novi gospodari svijeta

• +1 7
Posted

Stvarno misliš? Guraće oni svoje gluposti kontra baze. Ovo sa Mičigenom je najbolji primer za to. Nisu uradili ništa dobro na planu spoljne politike u prethodne 4 godine, svi reakcionarni režimi i dalje u sedlu. 

Što se nas tiče, ovo je minimum još 8 godina Vučića u najavi, tek ga sada neće dirati, mada se i ona matora drtina Hil pokazao kao jeftina prostitutka. Verovatno će poslati nekog da uživa u hrani, i pomogne Džaredu u izgradnji Tramp dilda. 

• +1 4
Posted

Očekujemo hitno uključenje Jovane Jeremić. 

Posted (edited)

Hteo sam pre par meseci da napišem, ali sam sačekao kraj izbornog procesa - očigledno da postoji neka inherentna društvena barijera kad su u pitanju ženski kandidati, smeo bih da se opkladim da ih nećemo imati u doglednoj budućnosti, a verovatno i ne za naših života.

Edited by Jeremija
  • +1 5
Posted
7 hours ago, Ivo Petović said:

unapred se odričeš nasladjivanja nad nacoškim srbijanskim suzama...

Србијански нацоши на окуп!!! :fantom:

• Haha 5
Posted

Gotovo je koketiranje s ljevičarenjem…

• Haha 1
Posted

evo, ovi djubtretai sa foksa sad zvase pensilvaniju za Trampa. Sto znaci da je gotovo, jer tek treba da dobijemo Aljasku i ostale drzeve.

Za sve slobodudljubibeve ljude sirom sveta

image.png.c14bd516403271f97c04ce6eb8adf175.png

samo je jedan naranjtoi!

SLOBODA S PISE SA D!

• +1 1
  • Haha 2
Posted
Just now, Ayatollah said:

Nije nikakva barijera kada su u pitanju ženski kandidati, već su u pitanju loši ženski kandidati - Hilari koja je imala oreol korumpirane i pokvarene osobe, i Kamala koja je bezlična i deluje kao marioneta. Da je npr. Mišel bila kandidat na izborima, ona bi dobila ove izbore.

Ne verujem, mislim da je odbojnost prema takvoj vrsti kandidata prevelika kad su u pitanju male margine kao što je razlika u popularnosti demokrata i republikanaca generalno.

Nažalost, mislim da će posle ovih izbora sve to ostati samo u teoriji, pošto ne verujem da će Demokrate po treći put rizikovati, ni sa Mišel, ni sa bilo kim drugim.

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Ayatollah said:

Nije nikakva barijera kada su u pitanju ženski kandidati, već su u pitanju loši ženski kandidati - Hilari koja je imala oreol korumpirane i pokvarene osobe, i Kamala koja je bezlična i deluje kao marioneta. Da je npr. Mišel bila kandidat na izborima, ona bi dobila ove izbore.

Možda Opra Vinfri sledeći put.

• Haha 3
Posted

Vidljivo je oduševljenje glasnogovornika generalštaba

Posted

teski debakl Demokrata. izgubice i popular vote, tako da sada nece moci ni da kukaju da su pokradeni vec ce zapravo morati nesto da urade

• +1 6
Posted
4 minutes ago, Ayatollah said:

ovo je i moje mišljenje, slabi kandidati slabe kandidatkinje, a ne to sto su žene.

• Create New...