Tinman Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Dakle vise ne gledati poll-ove, vec sta kladionice predvidjaju. 1
Roger Sanchez Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 2 hours ago, Budja said: Ovo za kurvu brisi, bas je onako, ne samo ruzno, nego banalno i glupo, i bas onako kakvim se predstavlja arhetip Trampovog glasaca. Zašto? Treba ostati lijepo na vidjelu tko su i što su novi gospodari svijeta 7
Facundo Orellana Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Stvarno misliš? Guraće oni svoje gluposti kontra baze. Ovo sa Mičigenom je najbolji primer za to. Nisu uradili ništa dobro na planu spoljne politike u prethodne 4 godine, svi reakcionarni režimi i dalje u sedlu. Što se nas tiče, ovo je minimum još 8 godina Vučića u najavi, tek ga sada neće dirati, mada se i ona matora drtina Hil pokazao kao jeftina prostitutka. Verovatno će poslati nekog da uživa u hrani, i pomogne Džaredu u izgradnji Tramp dilda. 4
Jeremija Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 (edited) Hteo sam pre par meseci da napišem, ali sam sačekao kraj izbornog procesa - očigledno da postoji neka inherentna društvena barijera kad su u pitanju ženski kandidati, smeo bih da se opkladim da ih nećemo imati u doglednoj budućnosti, a verovatno i ne za naših života. Edited November 6, 2024 by Jeremija 5
namenski Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 7 hours ago, Ivo Petović said: unapred se odričeš nasladjivanja nad nacoškim srbijanskim suzama... Србијански нацоши на окуп!!! 5
Roger Sanchez Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Gotovo je koketiranje s ljevičarenjem… 1
Popular Post Ayatollah Posted November 6, 2024 Popular Post Posted November 6, 2024 4 minutes ago, Jeremija said: Hteo sam pre par meseci da napišem, ali sam sačekao kraj izbornog procesa - očigledno da postoji neka inherentna društvena barijera kad su u pitanju ženski kandidati, smeo bih da se opkladim da ih nećemo imati u doglednoj budućnosti, a verovatno i ne za naših života. Nije nikakva barijera kada su u pitanju ženski kandidati, već su u pitanju loši ženski kandidati - Hilari koja je imala oreol korumpirane i pokvarene osobe, i Kamala koja je bezlična i deluje kao marioneta. Da je npr. Mišel bila kandidat na izborima, ona bi dobila ove izbore. 15 1
Њујоркер Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 evo, ovi djubtretai sa foksa sad zvase pensilvaniju za Trampa. Sto znaci da je gotovo, jer tek treba da dobijemo Aljasku i ostale drzeve. Za sve slobodudljubibeve ljude sirom sveta samo je jedan naranjtoi! SLOBODA S PISE SA D! 1 2
Jeremija Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Just now, Ayatollah said: Nije nikakva barijera kada su u pitanju ženski kandidati, već su u pitanju loši ženski kandidati - Hilari koja je imala oreol korumpirane i pokvarene osobe, i Kamala koja je bezlična i deluje kao marioneta. Da je npr. Mišel bila kandidat na izborima, ona bi dobila ove izbore. Ne verujem, mislim da je odbojnost prema takvoj vrsti kandidata prevelika kad su u pitanju male margine kao što je razlika u popularnosti demokrata i republikanaca generalno. Nažalost, mislim da će posle ovih izbora sve to ostati samo u teoriji, pošto ne verujem da će Demokrate po treći put rizikovati, ni sa Mišel, ni sa bilo kim drugim. 2
Nikodije Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 3 minutes ago, Ayatollah said: Nije nikakva barijera kada su u pitanju ženski kandidati, već su u pitanju loši ženski kandidati - Hilari koja je imala oreol korumpirane i pokvarene osobe, i Kamala koja je bezlična i deluje kao marioneta. Da je npr. Mišel bila kandidat na izborima, ona bi dobila ove izbore. Možda Opra Vinfri sledeći put. 3
Roger Sanchez Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Vidljivo je oduševljenje glasnogovornika generalštaba
freakns Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 teski debakl Demokrata. izgubice i popular vote, tako da sada nece moci ni da kukaju da su pokradeni vec ce zapravo morati nesto da urade 6
Filozof manijak Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 4 minutes ago, Ayatollah said: Nije nikakva barijera kada su u pitanju ženski kandidati, već su u pitanju loši ženski kandidati - Hilari koja je imala oreol korumpirane i pokvarene osobe, i Kamala koja je bezlična i deluje kao marioneta. Da je npr. Mišel bila kandidat na izborima, ona bi dobila ove izbore. ovo je i moje mišljenje, slabi kandidati slabe kandidatkinje, a ne to sto su žene.
Recommended Posts