Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

u ovom trenutku je 193:216 ali tek treba da se broje sving stejts, a kamala, srecom, u vecini njih nema sanse, ako bi ovi izbori bili posteni. 

videcemo sta ce novi dan da nam donese. novog predsednika ili novi gradjanski rat.

Posted
Just now, Budja said:

+14

Epic fail.

yes svrsio?

• -1 1
Posted
1 minute ago, Њујоркер said:

yes svrsio?

Bas dominiras sa poslednja tri posta.

• +1 3
Posted
37 minutes ago, Budja said:

Bas dominiras sa poslednja tri posta.

da, za razliku od tebe, ja znam gde zivim, i medju kojom komunisticom stokom. 

sa kojom se ti ponosis. demokati ovde, sns onde, isti kurac, samo da je veselo... i da ubijaju svoje.

ti se kurcis iz ekvadora, a ja imam mali milion prijatelja koji su odbegli odatle, bas kao i ja iz dosmanlijske svrbije. da te ja upoznam sa par njima bas da vidim, kaj ces da im velis...

oh, oh, repbulikanci uzimaju senat!

duvajte ga crveni!

• Haha 2
  • Hvala 1
  • -1 1
Posted

Ovaj NYT Needle me ubija, kud je i otvorih sad ne mogu da spavam :isuse:

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Њујоркер said:

da, za razliku od tebe, ja znam gde zivim, i medju kojom komunisticom stokom. 

sa kojom se ti ponosis. demokati ovde, sns onde, isti kurac, samo da je veselo... i da ubijaju svoje.

ti se kurcis iz ekvadora, a ja imam mali milion prijatelja koji su odbegli odatle, bas kao i ja iz dosmanlijske svrbije. da te ja upoznam sa par njima bas da vidim, kaj ces da im velis...

oh, oh, repbulikanci uzimaju senat!

duvajte ga crveni!

6 hours ago, Ivo Petović said:

Razočarao si me Rodjo...unapred se odričeš nasladjivanja nad nacoškim srbijanskim suzama u slučaju poraza Trampa.

Anyway, Ameri su jedini pogodili suštinu života i činjenice da ga ne treba preozbiljno shvatati. Zemlja je stara 4,5 mlrd godina, ljudi nekih par stotina hiljada, a u poredjenju sa tim, naših prosečnih 80 (ili 35 do pre 100 godina, kad su dominirale konzervativne, tradicionalne, porodične vrednosti u porodicama kojih nije ni bilo jer su očevi završavali na bajonetima ili kopljima protivničkog plemena u 20-oj) ne znače ama baš ništa. Ergo, treba se provesti lepo i živeti za danas, zabaviti se, a za statističke nerdove, bolje zabave od američkih izbora teško da ima.

A tu je i Jon King sa svojim tabelama i countijima, u inat dušmanima :wub:

:fantom:

• +1 4
Posted (edited)

Edited by vememah
  • Hvala 1
Posted

Glavna tema većine medija trenutno su nezahvalni, "socially conservative" imigranti, koji ne prepoznaju vrednosti moderne levice i glasaju za R umesto za one za koje bi trebalo.

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Znači Trampara dobija?

Ako je tako čestitke čovečanstvu, možda ipak ne bude nuklearni holokaust.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Fajronat, Kamala se ne obraća noćas.

Posted

Na CNN-u već krivi Rusi i rural areas.

• Haha 5
  • Create New...