Њујоркер Posted November 6 Posted November 6 u ovom trenutku je 193:216 ali tek treba da se broje sving stejts, a kamala, srecom, u vecini njih nema sanse, ako bi ovi izbori bili posteni. videcemo sta ce novi dan da nam donese. novog predsednika ili novi gradjanski rat.
Budja Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, Њујоркер said: yes svrsio? Bas dominiras sa poslednja tri posta. 3
vememah Posted November 6 Posted November 6 (edited) Igla na 90%, procena NYT-a je da Tramp osvaja oko 300 elektorskih glasova. https://www.nytimes.com/interactive/2024/11/05/us/elections/results-president-forecast-needle.html Edited November 6 by vememah
Њујоркер Posted November 6 Posted November 6 37 minutes ago, Budja said: Bas dominiras sa poslednja tri posta. da, za razliku od tebe, ja znam gde zivim, i medju kojom komunisticom stokom. sa kojom se ti ponosis. demokati ovde, sns onde, isti kurac, samo da je veselo... i da ubijaju svoje. ti se kurcis iz ekvadora, a ja imam mali milion prijatelja koji su odbegli odatle, bas kao i ja iz dosmanlijske svrbije. da te ja upoznam sa par njima bas da vidim, kaj ces da im velis... oh, oh, repbulikanci uzimaju senat! duvajte ga crveni! 2 1 1
Midžeta Posted November 6 Posted November 6 Ovaj NYT Needle me ubija, kud je i otvorih sad ne mogu da spavam 1
namenski Posted November 6 Posted November 6 10 minutes ago, Њујоркер said: da, za razliku od tebe, ja znam gde zivim, i medju kojom komunisticom stokom. sa kojom se ti ponosis. demokati ovde, sns onde, isti kurac, samo da je veselo... i da ubijaju svoje. ti se kurcis iz ekvadora, a ja imam mali milion prijatelja koji su odbegli odatle, bas kao i ja iz dosmanlijske svrbije. da te ja upoznam sa par njima bas da vidim, kaj ces da im velis... oh, oh, repbulikanci uzimaju senat! duvajte ga crveni! 6 hours ago, Ivo Petović said: Razočarao si me Rodjo...unapred se odričeš nasladjivanja nad nacoškim srbijanskim suzama u slučaju poraza Trampa. Anyway, Ameri su jedini pogodili suštinu života i činjenice da ga ne treba preozbiljno shvatati. Zemlja je stara 4,5 mlrd godina, ljudi nekih par stotina hiljada, a u poredjenju sa tim, naših prosečnih 80 (ili 35 do pre 100 godina, kad su dominirale konzervativne, tradicionalne, porodične vrednosti u porodicama kojih nije ni bilo jer su očevi završavali na bajonetima ili kopljima protivničkog plemena u 20-oj) ne znače ama baš ništa. Ergo, treba se provesti lepo i živeti za danas, zabaviti se, a za statističke nerdove, bolje zabave od američkih izbora teško da ima. A tu je i Jon King sa svojim tabelama i countijima, u inat dušmanima 4
VoodooDerina Posted November 6 Posted November 6 Glavna tema većine medija trenutno su nezahvalni, "socially conservative" imigranti, koji ne prepoznaju vrednosti moderne levice i glasaju za R umesto za one za koje bi trebalo. 1
Nikodije Posted November 6 Posted November 6 2 hours ago, Frank Pembleton said: Znači Trampara dobija? Ako je tako čestitke čovečanstvu, možda ipak ne bude nuklearni holokaust. 2 1
Recommended Posts