Њујоркер Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 u ovom trenutku je 193:216 ali tek treba da se broje sving stejts, a kamala, srecom, u vecini njih nema sanse, ako bi ovi izbori bili posteni. videcemo sta ce novi dan da nam donese. novog predsednika ili novi gradjanski rat.
Њујоркер Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Just now, Budja said: +14 Epic fail. yes svrsio? 1
Budja Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 1 minute ago, Њујоркер said: yes svrsio? Bas dominiras sa poslednja tri posta. 3
vememah Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 (edited) Igla na 90%, procena NYT-a je da Tramp osvaja oko 300 elektorskih glasova. https://www.nytimes.com/interactive/2024/11/05/us/elections/results-president-forecast-needle.html Edited November 6, 2024 by vememah
Њујоркер Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 37 minutes ago, Budja said: Bas dominiras sa poslednja tri posta. da, za razliku od tebe, ja znam gde zivim, i medju kojom komunisticom stokom. sa kojom se ti ponosis. demokati ovde, sns onde, isti kurac, samo da je veselo... i da ubijaju svoje. ti se kurcis iz ekvadora, a ja imam mali milion prijatelja koji su odbegli odatle, bas kao i ja iz dosmanlijske svrbije. da te ja upoznam sa par njima bas da vidim, kaj ces da im velis... oh, oh, repbulikanci uzimaju senat! duvajte ga crveni! 2 1 1
Midžeta Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Ovaj NYT Needle me ubija, kud je i otvorih sad ne mogu da spavam 1
namenski Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 10 minutes ago, Њујоркер said: da, za razliku od tebe, ja znam gde zivim, i medju kojom komunisticom stokom. sa kojom se ti ponosis. demokati ovde, sns onde, isti kurac, samo da je veselo... i da ubijaju svoje. ti se kurcis iz ekvadora, a ja imam mali milion prijatelja koji su odbegli odatle, bas kao i ja iz dosmanlijske svrbije. da te ja upoznam sa par njima bas da vidim, kaj ces da im velis... oh, oh, repbulikanci uzimaju senat! duvajte ga crveni! 6 hours ago, Ivo Petović said: Razočarao si me Rodjo...unapred se odričeš nasladjivanja nad nacoškim srbijanskim suzama u slučaju poraza Trampa. Anyway, Ameri su jedini pogodili suštinu života i činjenice da ga ne treba preozbiljno shvatati. Zemlja je stara 4,5 mlrd godina, ljudi nekih par stotina hiljada, a u poredjenju sa tim, naših prosečnih 80 (ili 35 do pre 100 godina, kad su dominirale konzervativne, tradicionalne, porodične vrednosti u porodicama kojih nije ni bilo jer su očevi završavali na bajonetima ili kopljima protivničkog plemena u 20-oj) ne znače ama baš ništa. Ergo, treba se provesti lepo i živeti za danas, zabaviti se, a za statističke nerdove, bolje zabave od američkih izbora teško da ima. A tu je i Jon King sa svojim tabelama i countijima, u inat dušmanima 4
vememah Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 (edited) Edited November 6, 2024 by vememah 1
VoodooDerina Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Glavna tema većine medija trenutno su nezahvalni, "socially conservative" imigranti, koji ne prepoznaju vrednosti moderne levice i glasaju za R umesto za one za koje bi trebalo. 1
Nikodije Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 2 hours ago, Frank Pembleton said: Znači Trampara dobija? Ako je tako čestitke čovečanstvu, možda ipak ne bude nuklearni holokaust. 2 1
Recommended Posts