VoodooDerina Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Ova mapa je najbolji pokazatelj kuda plovi ovaj brod. 1
Њујоркер Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 (edited) Ako Bog CIA da. @ vododerina 117:205 u ovom trenutku, prema veoma apolodzetcikom, jebo im pas mater, foks njuzu. Edited November 6, 2024 by Њујоркер
theanswer Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 1 minute ago, Frank Pembleton said: Znači Trampara dobija? Da, apsolutno sam siguran da dobija i prilično siguran da dobija svih 7 battleground država. Ostaje da se vidi kako će biti popular vote ali to zavisi od Kalifornije i neće biti poznato nedeljama posle izbora. I ostaje da se vidi da li će progurati Morena u Ohaju i Mekkormika u PA, mislim da hoće ali nisam siguran.
Popular Post Weenie Pooh Posted November 6, 2024 Popular Post Posted November 6, 2024 Moo Deng i theanswer se slažu, meni dosta, laku noć deco. Čestitke svim deplorables, ovim ostalim entuzijastima više sreće drugi put. 1 9
Midžeta Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Desicion desk hq kaze Tramp 75,6% chance of win 1
vememah Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Trenutna kvota na kladionici Paddy Power 1,03 na Trampa, 11 na Kamalu. Kod ostalih uglavnom 1,07-1,08 na Trampa, mada ide i do 1,22. https://www.oddschecker.com/politics/us-politics/us-presidential-election/winner
mraki Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Vreme je za spavanje ipak, treba ustati za koji sat. 2
VoodooDerina Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Izgleda da može biti zanimljivo i u Minesoti...
Њујоркер Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 ajova je tek pre nekoliko minuta zvana, samo zbog tkzv polova koja su davali kamali 3 poena prednsoti. naranjito kara kurvu u ovom monentu za 11 poena. jebem ti lazne zvalave polstere...
*edited by mod Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Mislim da ni najveći Tramp optimisti nisu očekivali da Kamala ne uzme ni jedan swing state. Ovako laički čini mi se da zbog velikih a neispunjenih očekivanja izbore već treći put za redom gubi partija koja ima predsednika. Dodatan teret u tom slučaju je Covid za prethodne i Palestina za ove izbore. Da nije bilo toga možda bi se neki izbori i drugačije završili. Što se tiče novog mandata, biće zanimljivo videti kako će da utiče sve ovo na Ukrajinu. A za ostale spoljnopolitičke stvari ćemo verovatno gledati reprizu prvog mandata. 1
Midžeta Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 Desicion desk kaze ovako Citala.sam i metodologiju, zaboleo me mozak, nisam kapacitet da ispratim ovo at all 1
Budja Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 (edited) 12 minutes ago, Њујоркер said: ajova je tek pre nekoliko minuta zvana, samo zbog tkzv polova koja su davali kamali 3 poena prednsoti. naranjito kara kurvu u ovom monentu za 11 poena. jebem ti lazne zvalave polstere... +14 Epic fail. Ovo za kurvu brisi, bas je onako, ne samo ruzno, nego banalno i glupo, i bas onako kakvim se predstavlja arhetip Trampovog glasaca. Edited November 6, 2024 by Budja 6
Recommended Posts