Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Nyt pomera iglu ka trampu, od 53% sad je 66% chances of winning. 

67% sada

Inace:

image.thumb.png.bfe735624e98b0ef87adf369c0faf691.png

Posted

Ma, Virdzinju gubi, kazu jos ima dosta early vote u Virdziniji koji ce je flipovati za Harisovu.

Sta je early vote a sta na dan glasanja i kada se sta broji utice na trendove cak i kada je vise od 50% prebrojano u okviru okruga.

Posted

Des Moines glasao identicno kao i 2020.

Selzer?

Posted

Pensilvanija po prvim procenama opet bolje za R nego 2020, kao i Mičigen, mada je prerano.

Sada već malo čudo treba Demokratama da ovo ipak izvuku nekako.

Posted

Gospoja I ja glasovali za Naranjita, mada to u ovom usrnom Nju Lenjingradu mu nece mnogo znaciti.

Iako sam bio prijatno iznenadjen rekacijama crnacke brace koji su svim srcem za Dona, tesko da ce on da prevali ovle.

Za moju savest, takodje sam glasovao protivu Propozizn 1 Jasenovac i Gradiska Stara gde se trazi klanje nevinih i nerodjenih od umobolnih votera. Mrsukurac.

Posted

Čestitke novom starom predsedniku gospodinu Trampu. 

• +1 4
Posted
Just now, theanswer said:

Čestitke novom starom predsedniku gospodinu Trampu. 

Si siguran? Koji ti je glavni dokaz?

Posted (edited)
3 minutes ago, Budja said:

Nemam vremena sada stvarno, ali to je to po meni. 

Ako ćeš glavni dokaz to je Pensilvanija

Edited by theanswer
  • +1 1
Posted

Ići ću i korak dalje. Kamala neće uzeti nijednu battleground državu. Totalni redux 2016. 

Posted

ne baksuziraj. ima jos da se broji, kasno sam dosao s posla i glasanja kuci, pa jos ne kapiram zasto mejn nije zvan, dok vidim zasto ne zovu pensilvaniju i karoline jos uvek...

no, nadajmo se najboljem:)

Posted

Za koga li navija Željko Pantić 

Posted
5 minutes ago, Budja said:

Počeli Srbi iz SAD da se hvale kako su glasali za Trampa:D

Uskoro će Bajjdenova ekipa da se pohvali da su ustvari radili za Trampa, što nije daleko od istine.

• Haha 1
  • -1 1
Posted (edited)

Ovo je sad već samo pitanje razlike, ali što reče @theanswer najverovatnije se ponavlja identična 2016. što se tiče rezultata plus vrv i Nevada R.

Zanimljivo će biti i kolika je dodatna prednost napravljena za R u Floridi (brutalno) i Teksasu kao zalog za budućnost.

D će morati dobro da se zamisle, prvo kako uspevaju da nađu ovako katastrofalne kandidate kojima jedan lik kao Tramp briše patos već drugi put, a zatim i o tome da su izgleda otišli previše ka nekim ekstremima koji izgleda ne prolaze dobro kod average Joe-a ma koje boje bio.

Edited by VoodooDerina
  • +1 3
Posted

Vidim i ja NYT mswingometar, ali sta god pogldam ne deluje mi jasno.

Jedino je jasno da Tramp dobija NC.

I Ajovu. Tezak fail Selzerove.

Posted
4 minutes ago, Budja said:

Vidim i ja NYT mswingometar, ali sta god pogldam ne deluje mi jasno.

Jedino je jasno da Tramp dobija NC.

I Ajovu. Tezak fail Selzerove.

Bilo je jasno kako su swingovali Prince William i Loudoun county u Virdžiniji. Imaš swing mapu na NYT kad uđeš detaljnije u rezultate. Znači Loudoun kad sam video da je swingovao za 8% za Trampa a to je izašlo odmah posle 7, znao sam realno šta se sprema. 

• Create New...