Peter Fan Posted November 6 Posted November 6 u FL Trump ima 9% prednosti na 77% glasova. Mrzi me da kopam po 2020, da vidim da li mu je MSG fijasko stvarno oduzeo ista od Latinosa
Budja Posted November 6 Posted November 6 I je l se zna sta je od prebrojanog glasanje postom a sta ono danas? To je takodje bitno za pracenje trendova.
Ivo Petović Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, Peter Fan said: pa ni ne moze, tek je 12% prebrojanih glasova U smislu trendova...i to je nemoguće zaključiti.
Jimmy Kowalski Posted November 6 Posted November 6 Just now, Peter Fan said: u FL Trump ima 9% prednosti na 77% glasova. Mrzi me da kopam po 2020, da vidim da li mu je MSG fijasko stvarno oduzeo ista od Latinosa Zapravo nije, dobio je cak vise u Latino okruzima..
Peter Fan Posted November 6 Posted November 6 Just now, Jimmy Kowalski said: Zapravo nije, dobio je cak vise u Latino okruzima.. hvala Doduse, FL Latinosi nisu najreprezantivniji jer su oni vecinom Kubanci. Bice intersatno vidjeti ove iz NC i GA.
Budja Posted November 6 Posted November 6 Browadr Count FL 2020: Biden +30 2024: Harris +20 (na 84% glasova)
Jimmy Kowalski Posted November 6 Posted November 6 Idem i ja u krpe. Cuvajte mi Ameriku i ne dajte nijedan glas da ukradu..
Budja Posted November 6 Posted November 6 Ja gledam Wikipedia, counties u 2020 poredim sa 2024. Za sada Georgia mrtva trka, bice ispod 1% za nekoga. Nema vidljivih trendova. 1
Peter Fan Posted November 6 Posted November 6 12 minutes ago, Ivo Petović said: U smislu trendova...i to je nemoguće zaključiti. evo prvi trendovi iz NC: u tri najveca okruga (gdje su gradovi Durham, Charlotte i Raleigh) Kamala ima vecu prednost nego Biden 2020:
Budja Posted November 6 Posted November 6 Ok, revidiram. Ako nema razlike u odnosu posta/dan glasanja u prebrojavanju u GA dobija Harris. Turnout je jaci u plavim sredinama i procenti nesto malo visi za Harisovu nego Trampa.
Кристофер Лумумбо Posted November 6 Posted November 6 17 minutes ago, Budja said: Ja gledam Wikipedia, counties u 2020 poredim sa 2024. Za sada Georgia mrtva trka, bice ispod 1% za nekoga. Nema vidljivih trendova. Skini cnn app, imas magic wall i mozes da menjas godine, odlicno za pracenje. 2 1
Dankan Ajdaho Posted November 6 Posted November 6 14 minutes ago, Cash said: 90:27 za Trumpa. Kamala krenula dobro u Pensilvaniji. Jel ovo u ovom trenutku uopšte nešto znači, ili..?
Recommended Posts