Jimmy Kowalski Posted November 5 Posted November 5 2 minutes ago, Cash said: Trump vodi 19:0 Najopasniji rezultat. inace, zanimljiv cam za pracenje 1
vememah Posted November 5 Posted November 5 Ko ne bi da gleda samo na CNN-u, može da instalira Stremio i ovaj dodatak i imaće pristup praktično svim glavnim američkim kanalima. https://stremio-addons.netlify.app/usa-tv 1
Jimmy Kowalski Posted November 5 Posted November 5 Mooch saopstio preliminarne prognoze sa biralista gde Trump vodi u Arizoni, Nevadi, Gruziji i Severnoj Karolini, Harris u Micigenu, izjednaceni u Viskonsinu i Pensilvaniji. Tamo gde postoji razlika, svuda manje od 2%.
Ivo Petović Posted November 5 Posted November 5 Uzgred, najjače kod američkih izbora je činjenica da u Francuskoj, koja im je u političkom i istorijskom smislu prilično kompatibilna, pobednika i predsednika znamo negde u 20:05, a da ovde moramo da bdimo do duboko u noć i ko zna koliko narednih dana + da imamo viši nivo statističkih i analitičkih kvaliteta kako bi nešto skontali. Ne može me niko ubediti da televizije i novci koji se ovde vrte nemaju nikakvog uticaja u tome, i da je sve samo do Ustava, 1
*edited by mod Posted November 5 Posted November 5 12 minutes ago, Milošica said: @Ivo Petović Šta je bolje za nas mlade, ko da pobedi Ima ih raznih ali čini mi se da je za razliku od prvih izbora vs Hillary, danas dosta manji taj obostrani spin o sudbonosnim izborima. Demokrate manje misle da sledi smak sveta ako pobedi Tramp, a i Republikanci i Trampovi simpatizeri se manje nadaju da on donosi neku veliku promenu, hapšenje pedofila, borbu protiv ljudi-gustera i otvaranje Area 51. 1
Weenie Pooh Posted November 6 Posted November 6 6 minutes ago, *edited by mod said: danas dosta manji taj obostrani spin o sudbonosnim izborima Kako manji, praktično nema ko nije zakukao da je democracy at stake, da se radi o najvažnijim izborima in living memory, itd, itd.
*edited by mod Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Kako manji, praktično nema ko nije zakukao da je democracy at stake, da se radi o najvažnijim izborima in living memory, itd, itd. Tek sam ustao praštaj, mislio sam da se taj spin ovaj put dosta manje primio medju narodom. Sad kome će više da odgovara, bumo videli. Doduše ako izgubi Tramp očekujem da će biti nekih jalovih pokušaja da se ospore izbori i sličnih stvari, a sa druge strane ako izgubi Kamala biće klasično "Ćeraćemo se još i boriti na drugim terenima."
Jimmy Kowalski Posted November 6 Posted November 6 Independent glasaci vecinski za Trumpa u Gruziji, vrlo lako se moze ispostaviti kao kljucna razlika koja ce odluciti..
Ivo Petović Posted November 6 Posted November 6 Indiana proglašena za Trampa nakon 11 minuta, otprilike kao i prošli put. Obama je dobio Indianu 2008.g. 1) Nivo hajpa oko Obame je bio čudesan i neponovljiv. 2) Bilo kakve dugoročne trendove u USA politici je jako teško predvideti.
Nikodije Posted November 6 Posted November 6 19 minutes ago, Ivo Petović said: Uzgred, najjače kod američkih izbora je činjenica da u Francuskoj, koja im je u političkom i istorijskom smislu prilično kompatibilna, pobednika i predsednika znamo negde u 20:05, a da ovde moramo da bdimo do duboko u noć i ko zna koliko narednih dana + da imamo viši nivo statističkih i analitičkih kvaliteta kako bi nešto skontali. Ne može me niko ubediti da televizije i novci koji se ovde vrte nemaju nikakvog uticaja u tome, i da je sve samo do Ustava, Kad francuski izbori budu ikome bitni i tamo će da ih razvuku. Ili bilo koji evropski izbori. Cela Evropa se zgrčila i nada se najboljem na američkim izborima. Toliko je nebitna.
Recommended Posts