Gandalf Posted November 5 Posted November 5 (edited) 4 hours ago, Weenie Pooh said: Ako uski dijapazon garantuje katastrofalne ishode, onda se mora rizikovati sa širim pa šta ti svevideći i milostivi Alah da. previše poznatih nepoznatih (aka known unknowns) za takvo kockanje. npr. verovatno bi Tramp bio bolji i za Palestince i za region ako bi zalivski Arapi (posebno Saudi) malo žešće zalegli za Palestince, obzirom da manijak voli kada mu titraju diktatori i jaki vladari. ali ne bih računao na Saudijce da ikada učine bilo šta korisno. Edited November 5 by Gandalf
vememah Posted November 5 Posted November 5 51 minutes ago, vememah said: Ova sličica je promakla, ubacujem je na mesto gde treba da stoji: 51 minutes ago, vememah said: https://www.nytimes.com/interactive/2024/us/elections/poll-closing-times.html ET je 6 sati pomeren u odnosu na CET, dakle prva biračka mesta se zatvaraju u ponoć po našem vremenu, a poslednja u 7 ujutru.
Sammael Posted November 5 Posted November 5 Glavna razlika između Rogana i CNNa je što kod CNNa poznata vlasnička struktura a, samim tim, i ideološko-lobistički pravac delovanja. Kod Rogana je to daleko mutnije.
Kenji Posted November 5 Posted November 5 Samo da primetim da je CNN vidno ostario. Sve ista ali sada podbula lica. Grafika ista i baš je sve sranje. Radujem se
Ivo Petović Posted November 5 Posted November 5 Just now, Sammael said: Glavna razlika između Rogana i CNNa je što kod CNNa poznata vlasnička struktura a, samim tim, i ideološko-lobistički pravac delovanja. Kod Rogana je to daleko mutnije. Ma Rogana sam pomenuo samo za one sa jeftinijim ulaznicama (a.k.a. naš prijatelj Winnie). Evo primer Megyn Kelly...prošle godine pljuvala Trampa i nazivala ga retardom..napravila podcast, shvatila da bez hailovanja Trampa ne ide i da nema para, epilog, evo je na Trampovom poslednjem mitingu. Sve isto i sa druge strane, tj kod Demsa, vrlo malo onih koji imaju neki stav i spremni su da trpe finansijske posledice zbog toga. A ako nisu na to spremni, nisu nezavisni. Matematika u nivou 1+1 = 2.
Venom Posted November 5 Posted November 5 Bez da sam gledao bilo prognoze danas, izveštaje da li je sahrana na CNN-u ili Foxu itsl. da moram da stavim ruku u vatru rekao bih da dobija Trump. Razlog je isti kao kod Hillary, a to je da Kamala ne nudi ništa posebno, nema poruku koja prikuplja ljude oko sebe (hope/change), što je sve previše tanko za kandidata koji u startu ima hendikep koji nije fer, ali je tu, a to je da je žena. U prilog joj ide to što su danas uslovno njeni glasači manje spremni da vide šta će se desiti ako ne glasaju. U prilog joj ne ide što se skupilo kuso i repato da podrži Trumpa (Musk i ekipa), poslednji krik "normalnih" u borbi za svet koji se ne menja i još deblji novčanik. 2
Ivo Petović Posted November 5 Posted November 5 1 minute ago, Venom said: Bez da sam gledao bilo prognoze danas, izveštaje da li je sahrana na CNN-u ili Foxu itsl. da moram da stavim ruku u vatru rekao bih da dobija Trump. Razlog je isti kao kod Hillary, a to je da Kamala ne nudi ništa posebno, nema poruku koja prikuplja ljude oko sebe (hope/change), što je sve previše tanko za kandidata koji u startu ima hendikep koji nije fer, ali je tu, a to je da je žena. U prilog joj ide to što su danas uslovno njeni glasači manje spremni da vide šta će se desiti ako ne glasaju. U prilog joj ne ide što se skupilo kuso i repato da podrži Trumpa (Musk i ekipa), poslednji krik "normalnih" u borbi za svet koji se ne menja i još deblji novčanik. Razlika je što Tramp 2024.g. nije isti kao Tramp 2016.g. Ovo 2024.g. je bukvalno 0 contenta, 0 poruke + neka istorija njegovog predsednikovanja. Ja sam bio ubedjen da Tramp dobija, dok Ann Selzer nije izbacila svoj poll. Ona baš retko greši (praktično ne greši) i ima integritet. Kokice večeras u svakom slučaju. 1
Кристофер Лумумбо Posted November 5 Posted November 5 1 minute ago, Ivo Petović said: Razlika je što Tramp 2024.g. nije isti kao Tramp 2016.g. Ovo 2024.g. je bukvalno 0 contenta, 0 poruke + neka istorija njegovog predsednikovanja. Ja sam bio ubedjen da Tramp dobija, dok Ann Selzer nije izbacila svoj poll. Ona baš retko greši (praktično ne greši) i ima integritet. Kokice večeras u svakom slučaju. ne kokice, starbucks kako bog zapoveda, ali svi su zatvoreni :(
Jimmy Kowalski Posted November 5 Posted November 5 8 minutes ago, Venom said: Bez da sam gledao bilo prognoze danas, izveštaje da li je sahrana na CNN-u ili Foxu itsl. da moram da stavim ruku u vatru rekao bih da dobija Trump. Razlog je isti kao kod Hillary, a to je da Kamala ne nudi ništa posebno, nema poruku koja prikuplja ljude oko sebe (hope/change), što je sve previše tanko za kandidata koji u startu ima hendikep koji nije fer, ali je tu, a to je da je žena. U prilog joj ide to što su danas uslovno njeni glasači manje spremni da vide šta će se desiti ako ne glasaju. U prilog joj ne ide što se skupilo kuso i repato da podrži Trumpa (Musk i ekipa), poslednji krik "normalnih" u borbi za svet koji se ne menja i još deblji novčanik. Sve je u gapovima. Sasvim je moguce da je uspela da smanji tamo gde je zaostajala u odnosu na Trumpa. Plus deluje da su zene mnogo vise motivisanije da glasaju, nego oni kojima se Trump primarno obracao..
Kenji Posted November 5 Posted November 5 2 minutes ago, Milošica said: @Ivo Petović Šta je bolje za nas mlade, ko da pobedi Kanye West 1
Ivo Petović Posted November 5 Posted November 5 (edited) 5 minutes ago, Milošica said: @Ivo Petović Šta je bolje za nas mlade, ko da pobedi Zavisi šta su vam prioriteti. Zabava - verovatno Tramp. Istoća ™ - verovatno Kamala. Kraj sveta i prisustvo istom - veće šanse bih dao Trampu - dovoljno je da mu neki arapski šeik kaže da mu je mala piša i može biti zajebano. Edited November 5 by Ivo Petović 1
Recommended Posts