Gandalf Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) 4 hours ago, Weenie Pooh said: Ako uski dijapazon garantuje katastrofalne ishode, onda se mora rizikovati sa širim pa šta ti svevideći i milostivi Alah da. previše poznatih nepoznatih (aka known unknowns) za takvo kockanje. npr. verovatno bi Tramp bio bolji i za Palestince i za region ako bi zalivski Arapi (posebno Saudi) malo žešće zalegli za Palestince, obzirom da manijak voli kada mu titraju diktatori i jaki vladari. ali ne bih računao na Saudijce da ikada učine bilo šta korisno. Edited November 5, 2024 by Gandalf
vememah Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 51 minutes ago, vememah said: Ova sličica je promakla, ubacujem je na mesto gde treba da stoji: 51 minutes ago, vememah said: https://www.nytimes.com/interactive/2024/us/elections/poll-closing-times.html ET je 6 sati pomeren u odnosu na CET, dakle prva biračka mesta se zatvaraju u ponoć po našem vremenu, a poslednja u 7 ujutru.
Sammael Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Glavna razlika između Rogana i CNNa je što kod CNNa poznata vlasnička struktura a, samim tim, i ideološko-lobistički pravac delovanja. Kod Rogana je to daleko mutnije.
Kenji Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Samo da primetim da je CNN vidno ostario. Sve ista ali sada podbula lica. Grafika ista i baš je sve sranje. Radujem se
Ivo Petović Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Just now, Sammael said: Glavna razlika između Rogana i CNNa je što kod CNNa poznata vlasnička struktura a, samim tim, i ideološko-lobistički pravac delovanja. Kod Rogana je to daleko mutnije. Ma Rogana sam pomenuo samo za one sa jeftinijim ulaznicama (a.k.a. naš prijatelj Winnie). Evo primer Megyn Kelly...prošle godine pljuvala Trampa i nazivala ga retardom..napravila podcast, shvatila da bez hailovanja Trampa ne ide i da nema para, epilog, evo je na Trampovom poslednjem mitingu. Sve isto i sa druge strane, tj kod Demsa, vrlo malo onih koji imaju neki stav i spremni su da trpe finansijske posledice zbog toga. A ako nisu na to spremni, nisu nezavisni. Matematika u nivou 1+1 = 2.
Venom Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Bez da sam gledao bilo prognoze danas, izveštaje da li je sahrana na CNN-u ili Foxu itsl. da moram da stavim ruku u vatru rekao bih da dobija Trump. Razlog je isti kao kod Hillary, a to je da Kamala ne nudi ništa posebno, nema poruku koja prikuplja ljude oko sebe (hope/change), što je sve previše tanko za kandidata koji u startu ima hendikep koji nije fer, ali je tu, a to je da je žena. U prilog joj ide to što su danas uslovno njeni glasači manje spremni da vide šta će se desiti ako ne glasaju. U prilog joj ne ide što se skupilo kuso i repato da podrži Trumpa (Musk i ekipa), poslednji krik "normalnih" u borbi za svet koji se ne menja i još deblji novčanik. 2
Milošica Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Kakav je ovaj program na N1? Vredi li gledati?
Ivo Petović Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 1 minute ago, Venom said: Bez da sam gledao bilo prognoze danas, izveštaje da li je sahrana na CNN-u ili Foxu itsl. da moram da stavim ruku u vatru rekao bih da dobija Trump. Razlog je isti kao kod Hillary, a to je da Kamala ne nudi ništa posebno, nema poruku koja prikuplja ljude oko sebe (hope/change), što je sve previše tanko za kandidata koji u startu ima hendikep koji nije fer, ali je tu, a to je da je žena. U prilog joj ide to što su danas uslovno njeni glasači manje spremni da vide šta će se desiti ako ne glasaju. U prilog joj ne ide što se skupilo kuso i repato da podrži Trumpa (Musk i ekipa), poslednji krik "normalnih" u borbi za svet koji se ne menja i još deblji novčanik. Razlika je što Tramp 2024.g. nije isti kao Tramp 2016.g. Ovo 2024.g. je bukvalno 0 contenta, 0 poruke + neka istorija njegovog predsednikovanja. Ja sam bio ubedjen da Tramp dobija, dok Ann Selzer nije izbacila svoj poll. Ona baš retko greši (praktično ne greši) i ima integritet. Kokice večeras u svakom slučaju. 1
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 1 minute ago, Ivo Petović said: Razlika je što Tramp 2024.g. nije isti kao Tramp 2016.g. Ovo 2024.g. je bukvalno 0 contenta, 0 poruke + neka istorija njegovog predsednikovanja. Ja sam bio ubedjen da Tramp dobija, dok Ann Selzer nije izbacila svoj poll. Ona baš retko greši (praktično ne greši) i ima integritet. Kokice večeras u svakom slučaju. ne kokice, starbucks kako bog zapoveda, ali svi su zatvoreni :(
Milošica Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 @Ivo Petović Šta je bolje za nas mlade, ko da pobedi
Jimmy Kowalski Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 8 minutes ago, Venom said: Bez da sam gledao bilo prognoze danas, izveštaje da li je sahrana na CNN-u ili Foxu itsl. da moram da stavim ruku u vatru rekao bih da dobija Trump. Razlog je isti kao kod Hillary, a to je da Kamala ne nudi ništa posebno, nema poruku koja prikuplja ljude oko sebe (hope/change), što je sve previše tanko za kandidata koji u startu ima hendikep koji nije fer, ali je tu, a to je da je žena. U prilog joj ide to što su danas uslovno njeni glasači manje spremni da vide šta će se desiti ako ne glasaju. U prilog joj ne ide što se skupilo kuso i repato da podrži Trumpa (Musk i ekipa), poslednji krik "normalnih" u borbi za svet koji se ne menja i još deblji novčanik. Sve je u gapovima. Sasvim je moguce da je uspela da smanji tamo gde je zaostajala u odnosu na Trumpa. Plus deluje da su zene mnogo vise motivisanije da glasaju, nego oni kojima se Trump primarno obracao..
Kenji Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 2 minutes ago, Milošica said: @Ivo Petović Šta je bolje za nas mlade, ko da pobedi Kanye West 1
Ivo Petović Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) 5 minutes ago, Milošica said: @Ivo Petović Šta je bolje za nas mlade, ko da pobedi Zavisi šta su vam prioriteti. Zabava - verovatno Tramp. Istoća ™ - verovatno Kamala. Kraj sveta i prisustvo istom - veće šanse bih dao Trampu - dovoljno je da mu neki arapski šeik kaže da mu je mala piša i može biti zajebano. Edited November 5, 2024 by Ivo Petović 1
Recommended Posts