Mel Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Nema sanse da ovog puta uzme Tramp zanimljivo je koliko su kao ujednacheni kandidati.
Jimmy Kowalski Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Demokrate su ocekivale znacajniji rast Harrisove posle konvencije, ali je on izostao. I dalje izbegava da konkretnije nesto kaze o ekonomskim stvarima koje su za mnoge glasace najvaznija tema, dala je samo jedan intervju i sve to koristi Trumpara da je napada za sve i svasta. Prosto, ako ne kazes konkretno za sta se zalazes, prisice ti svasta, pa se posle brani. I to je losa pozicija za svakog kandidata, da si u defanzivi. Zato je ova debata u utorak bitna da zaustavi taj trend, ako ne doceka spremno Trumpove napade, dodatno ce sebi smanjiti sanse.. 1
April Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 On 6. 9. 2024. at 9:32, vememah said: Tramp izjavio da će se zbog globalnog zagrevanja nivo mora smanjiti (?!?) za 0,25 milimetara za 400 godina Ovaj kao Toma jbt 10 000 biliona dolara 1 1
dunja Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Naleteh na ovaj tekst, od pre par meseci: Conservatives go down to a big defeat in the UK: what that tells us about the US Zanimljivo mi je poređenje koje autor pravi izmedju medijskog prostora u UK i US (iako mislim da su razlike kompleksnije nego što ih on prikazuje, no dobro) i posebno to što ističe ulogu BBCa, koji je "most trusted news source in Britain", ume da bude "an arbiter of truth for the British public" i javno je dostupan (nema paywall). Suština je u ova dva pasusa: The US media sphere in 2024 is far different than this. There is widespread political misinformation on Twitter, we have a robust rightwing media that jumps into action to block any emerging public consensus that Republicans have problems, and we have a bothsides mainstream centrist press that does not speak clearly about the parties. The political desks at those centrist outlets — including CNN, MSNBC, the New York Times and the Washington Post — have not spoken clearly about Trump and Republicans the way the BBC has spoken clearly about Johnson and the Tories. ... This week, the UK Conservatives got trounced. That was a huge shift from just a few years ago. No such shift of public opinion is happening in the US, despite scandals of larger import here in the US. A big reason for that difference is the BBC. The BBC can and does act as an arbiter of truth in the UK. 1
zorglub Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Dobro, bar je sve na nivou... Her Žikinom nivou doduše, ali ipak. Kakav cirkus jbt, dajte odmah Camacho-a:
braca Posted September 9, 2024 Author Posted September 9, 2024 39 minutes ago, Quince said: Jel ovo stvarno bilbordi tako izgledaju? freedom of speach, baby...
braca Posted September 9, 2024 Author Posted September 9, 2024 (edited) 35 minutes ago, zorglub said: Dobro, bar je sve na nivou... Her Žikinom nivou doduše, ali ipak. Kakav cirkus jbt, dajte odmah Camacho-a: Camacho je već bio predsednik, i opet bi... Edited September 9, 2024 by braca
Filozof manijak Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Bem ti, a ja sam mislio da je kampanja u Srbiji cirkus 2 1
dunja Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 26 minutes ago, braca said: freedom of speach, baby... speech propo 3
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 43 minutes ago, Filozof manijak said: Bem ti, a ja sam mislio da je kampanja u Srbiji cirkus Kampanja je svuda cirkus, osim u dosadnim zemljama.. 1
Recommended Posts