Mel Posted September 8 Share Posted September 8 Nema sanse da ovog puta uzme Tramp zanimljivo je koliko su kao ujednacheni kandidati. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 8 Share Posted September 8 Demokrate su ocekivale znacajniji rast Harrisove posle konvencije, ali je on izostao. I dalje izbegava da konkretnije nesto kaze o ekonomskim stvarima koje su za mnoge glasace najvaznija tema, dala je samo jedan intervju i sve to koristi Trumpara da je napada za sve i svasta. Prosto, ako ne kazes konkretno za sta se zalazes, prisice ti svasta, pa se posle brani. I to je losa pozicija za svakog kandidata, da si u defanzivi. Zato je ova debata u utorak bitna da zaustavi taj trend, ako ne doceka spremno Trumpove napade, dodatno ce sebi smanjiti sanse.. 1 Link to comment
April Posted September 8 Share Posted September 8 On 6. 9. 2024. at 9:32, vememah said: Tramp izjavio da će se zbog globalnog zagrevanja nivo mora smanjiti (?!?) za 0,25 milimetara za 400 godina Ovaj kao Toma jbt 10 000 biliona dolara 1 1 Link to comment
dunja Posted September 8 Share Posted September 8 Naleteh na ovaj tekst, od pre par meseci: Conservatives go down to a big defeat in the UK: what that tells us about the US Zanimljivo mi je poređenje koje autor pravi izmedju medijskog prostora u UK i US (iako mislim da su razlike kompleksnije nego što ih on prikazuje, no dobro) i posebno to što ističe ulogu BBCa, koji je "most trusted news source in Britain", ume da bude "an arbiter of truth for the British public" i javno je dostupan (nema paywall). Suština je u ova dva pasusa: The US media sphere in 2024 is far different than this. There is widespread political misinformation on Twitter, we have a robust rightwing media that jumps into action to block any emerging public consensus that Republicans have problems, and we have a bothsides mainstream centrist press that does not speak clearly about the parties. The political desks at those centrist outlets — including CNN, MSNBC, the New York Times and the Washington Post — have not spoken clearly about Trump and Republicans the way the BBC has spoken clearly about Johnson and the Tories. ... This week, the UK Conservatives got trounced. That was a huge shift from just a few years ago. No such shift of public opinion is happening in the US, despite scandals of larger import here in the US. A big reason for that difference is the BBC. The BBC can and does act as an arbiter of truth in the UK. 1 Link to comment
dunja Posted September 9 Share Posted September 9 Jel ovo stvarno bilbordi tako izgledaju? 1 Link to comment
zorglub Posted September 9 Share Posted September 9 Dobro, bar je sve na nivou... Her Žikinom nivou doduše, ali ipak. Kakav cirkus jbt, dajte odmah Camacho-a: Link to comment
braca Posted September 9 Author Share Posted September 9 39 minutes ago, Quince said: Jel ovo stvarno bilbordi tako izgledaju? freedom of speach, baby... Link to comment
braca Posted September 9 Author Share Posted September 9 (edited) 35 minutes ago, zorglub said: Dobro, bar je sve na nivou... Her Žikinom nivou doduše, ali ipak. Kakav cirkus jbt, dajte odmah Camacho-a: Camacho je već bio predsednik, i opet bi... Edited September 9 by braca Link to comment
Filozof manijak Posted September 9 Share Posted September 9 Bem ti, a ja sam mislio da je kampanja u Srbiji cirkus 2 1 Link to comment
dunja Posted September 9 Share Posted September 9 26 minutes ago, braca said: freedom of speach, baby... speech propo 3 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 9 Share Posted September 9 43 minutes ago, Filozof manijak said: Bem ti, a ja sam mislio da je kampanja u Srbiji cirkus Kampanja je svuda cirkus, osim u dosadnim zemljama.. 1 Link to comment
Recommended Posts