theanswer Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Guam je glasao za Kamalu Heris. 49.46 vs 46.22. 2020. Bajden je dobio razlikom od 13,47%. Swing prema Trampu 10,27% Ako nađete na nekom domaćem sajtu ovakve podatke svaka čast
Weenie Pooh Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 8 minutes ago, 3opge said: cija mama i cerka, tvoja? Ćerkina mama nilska kobila i mamina ćerka nilsko ždrebe, imaš snimak na gornjem linku. 3
Weenie Pooh Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 9 minutes ago, dillinger said: Reperkusije na Ukrajinu I Bliski istok su jedno 700 puta vaznije u ovom momentu Deder sumiraj te ultravažne reperkusije, ne bilo ti zapoveđeno. Šta će biti sa Ukrajinom/Bliskim istokom ako pobedi Kamala, šta ako pobedi Trampara? 1
Roger Sanchez Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Dobroćudni Demokratski tumor na nekadašnjoj republikanskoj Virđini na svakom skeniranju sve veći
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Sta kaze cesid, kolika je izlaznost do 12 na istocnoj obali? 5
Fins fleet Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Nego, gde cete pratiti osim ovde, sad kad nema Kinga?
Weenie Pooh Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 1 minute ago, Fins fleet said: Nego, gde cete pratiti osim ovde, sad kad nema Kinga? Na Tviteru kod Kineza, njima je najbolje. 2
Weenie Pooh Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) 4 minutes ago, Tsai said: Samo nek je njima zabavno Nije samo zabava, ima tu i edukativnih momenara. Na primer, kineski stihovi koje gore izvode "Trump" i "Harris" pominju žičani instrument pod nazivom dombra. Ta reč je poreklom sa područja Kazahstana, iz turskih jezika. Kod nas i u Mađarskoj dobro je poznat žičani instrument pod nazivom tambura, reč za koju se misli da je persijskog porekla. Srodnost, slučajna sličnost? Discuss! Edited November 5, 2024 by Weenie Pooh 2
Milošica Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Zanimaju me neke stvari, jer sam žestoko neupućen: Pobedom Trampa, ne očekuje se promena situacije na Bliskom Istoku? Očekuje se tvrđi odnos prema Zelenskom i manja pomoć? Kakav je odnos Trampa prema tamnoputom stanovništvu?
Weenie Pooh Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Just now, Milošica said: Zanimaju me neke stvari, jer sam žestoko neupućen: Pobedom Trampa, ne očekuje se promena situacije na Bliskom Istoku? Očekuje se tvrđi odnos prema Zelenskom i manja pomoć? Kakav je odnos Trampa prema tamnoputom stanovništvu? Nije ti to baš za ovaj topik, ali evo ukratko: Američka politika kad je u pitanju Bliski istok se gotovo sigurno neće menjati. Zaklinju se na vernost Izraelu i jedna i drugi, s tim što narandžasti opozicionar pritom trubi kako je za mir. Kad su u pitanju Ukrajina i NATO, manje je jasno šta se planira, situacija je više klizna i podložna promenama. Pod Tramparom bi svakako bilo lakše da se zavrne slavina, zamrzne konflikt, dogovori kakav-takav detant... s tim što uopšte nije isključeno da se tako nešto desi i pod Kamalom. Generalno gledano, američka spoljna politika se vrlo malo menja sa nominalnim promenama administracije - u pitanju je gigantski mehanizam kom je izuzetno teško nametnuti promenu kursa, ma ko se dohvatio kormila. 4 2 1
Weenie Pooh Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Back on topić, Bedno natezanje, verovatno kriminalno. 1
Eleniko Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 16 minutes ago, Milošica said: Zanimaju me neke stvari, jer sam žestoko neupućen: Pobedom Trampa, ne očekuje se promena situacije na Bliskom Istoku? Očekuje se tvrđi odnos prema Zelenskom i manja pomoć? Kakav je odnos Trampa prema tamnoputom stanovništvu? 🤣 LinaHua @Linahuaa Trump win: more delicious lib tears Kamala win: more pointless wars that collapse the USA faster Trump win: more pushback against woke shit Kamala win: less braindrain from Asia due to unsafe cities Trump win: good memes Kamala win: weaker US soft power My heart says Trump, my head says Kamala, my soul doesn't care and will take any fate.
Recommended Posts