theanswer Posted November 5 Posted November 5 Guam je glasao za Kamalu Heris. 49.46 vs 46.22. 2020. Bajden je dobio razlikom od 13,47%. Swing prema Trampu 10,27% Ako nađete na nekom domaćem sajtu ovakve podatke svaka čast
Weenie Pooh Posted November 5 Posted November 5 8 minutes ago, 3opge said: cija mama i cerka, tvoja? Ćerkina mama nilska kobila i mamina ćerka nilsko ždrebe, imaš snimak na gornjem linku. 3
Weenie Pooh Posted November 5 Posted November 5 9 minutes ago, dillinger said: Reperkusije na Ukrajinu I Bliski istok su jedno 700 puta vaznije u ovom momentu Deder sumiraj te ultravažne reperkusije, ne bilo ti zapoveđeno. Šta će biti sa Ukrajinom/Bliskim istokom ako pobedi Kamala, šta ako pobedi Trampara? 1
Roger Sanchez Posted November 5 Posted November 5 Dobroćudni Demokratski tumor na nekadašnjoj republikanskoj Virđini na svakom skeniranju sve veći
Кристофер Лумумбо Posted November 5 Posted November 5 Sta kaze cesid, kolika je izlaznost do 12 na istocnoj obali? 5
Weenie Pooh Posted November 5 Posted November 5 1 minute ago, Fins fleet said: Nego, gde cete pratiti osim ovde, sad kad nema Kinga? Na Tviteru kod Kineza, njima je najbolje. 2
Weenie Pooh Posted November 5 Posted November 5 (edited) 4 minutes ago, Tsai said: Samo nek je njima zabavno Nije samo zabava, ima tu i edukativnih momenara. Na primer, kineski stihovi koje gore izvode "Trump" i "Harris" pominju žičani instrument pod nazivom dombra. Ta reč je poreklom sa područja Kazahstana, iz turskih jezika. Kod nas i u Mađarskoj dobro je poznat žičani instrument pod nazivom tambura, reč za koju se misli da je persijskog porekla. Srodnost, slučajna sličnost? Discuss! Edited November 5 by Weenie Pooh 2
Milošica Posted November 5 Posted November 5 Zanimaju me neke stvari, jer sam žestoko neupućen: Pobedom Trampa, ne očekuje se promena situacije na Bliskom Istoku? Očekuje se tvrđi odnos prema Zelenskom i manja pomoć? Kakav je odnos Trampa prema tamnoputom stanovništvu?
Weenie Pooh Posted November 5 Posted November 5 Just now, Milošica said: Zanimaju me neke stvari, jer sam žestoko neupućen: Pobedom Trampa, ne očekuje se promena situacije na Bliskom Istoku? Očekuje se tvrđi odnos prema Zelenskom i manja pomoć? Kakav je odnos Trampa prema tamnoputom stanovništvu? Nije ti to baš za ovaj topik, ali evo ukratko: Američka politika kad je u pitanju Bliski istok se gotovo sigurno neće menjati. Zaklinju se na vernost Izraelu i jedna i drugi, s tim što narandžasti opozicionar pritom trubi kako je za mir. Kad su u pitanju Ukrajina i NATO, manje je jasno šta se planira, situacija je više klizna i podložna promenama. Pod Tramparom bi svakako bilo lakše da se zavrne slavina, zamrzne konflikt, dogovori kakav-takav detant... s tim što uopšte nije isključeno da se tako nešto desi i pod Kamalom. Generalno gledano, američka spoljna politika se vrlo malo menja sa nominalnim promenama administracije - u pitanju je gigantski mehanizam kom je izuzetno teško nametnuti promenu kursa, ma ko se dohvatio kormila. 4 2 1
Weenie Pooh Posted November 5 Posted November 5 Back on topić, Bedno natezanje, verovatno kriminalno. 1
Eleniko Posted November 5 Posted November 5 16 minutes ago, Milošica said: Zanimaju me neke stvari, jer sam žestoko neupućen: Pobedom Trampa, ne očekuje se promena situacije na Bliskom Istoku? Očekuje se tvrđi odnos prema Zelenskom i manja pomoć? Kakav je odnos Trampa prema tamnoputom stanovništvu? 🤣 LinaHua @Linahuaa Trump win: more delicious lib tears Kamala win: more pointless wars that collapse the USA faster Trump win: more pushback against woke shit Kamala win: less braindrain from Asia due to unsafe cities Trump win: good memes Kamala win: weaker US soft power My heart says Trump, my head says Kamala, my soul doesn't care and will take any fate.
Recommended Posts