Jump to content

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

USA izbori 2024 - prognoze 188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Veoma rano, ali deluje da demokrate imaju šansu da dobiju glasanje na dan izbora danas u Klark okrugu najvećem ubedljivo u Nevadi. Poređenja radi, 20000 republikanaca više je glasalo u Klarku 2022. od demokrata. Ovo bi objasnilo dobre brojke za republikance tokom early votea u Nevadi. 

9 minutes ago, 3opge said:

glasao, nenormalno veliki odziv na glasanju, ovde u NH.

dan je skoro letnji pa je i to pomoglo.

mislim da ce Kamala da uzme bar 5% vise glasova of narandzastog govna.

Ja i dalje mislim da Kamala poprilicno glatko dobija i da je Tramp republikancima ono sto je Hilari bila demokratama 2016.

Ja samo želim da bude neizvesno i uzbudljivo.

Dobija Kamala na penale, Trump če pogoditi prečku ko Mijat. 

Ljudi, gotovo je ovo, motaj kablove. 

Ja sam sa dobrim ljudima ovog foruma. Ne mora Harisa da pobedi koliko je civilizacijski važno da Tramp izgubi. O reperkusijama na Srbiju da ne pišem.

nije ovo nilski konj nego moo deng

Moo Deng je legendica, ali nije im validan ovaj izbor. Stavili dva kolača pred dva nilska konja, svaki uzeo po jedan, šta s tim? Mama glasala za Kamalu, ćerka za Donalda.

Just now, Weenie Pooh said:

Moo Deng je legendica, ali nije im validan ovaj izbor. Stavili dva kolača pred dva nilska konja, svaki uzeo po jedan, šta s tim? Mama glasala za Kamalu, ćerka za Donalda.

cija mama i cerka, tvoja?

pa ništa, mama ostaje u zoo-u, ćerka ide u tom yum

24 minutes ago, Eleniko said:

Ja sam sa dobrim ljudima ovog foruma. Ne mora Harisa da pobedi koliko je civilizacijski važno da Tramp izgubi. O reperkusijama na Srbiju da ne pišem.

Reperkusije na Ukrajinu I Bliski istok su jedno 700 puta vaznije u ovom momentu a uopste ne kapiram kako Iko ikakve posledice po Srbiju vidi uopste

uvek zaboravim likove koji su za mir u svetu...

Nda to je nebitno najvaznije je pokvariti gust Jovani Jeremic.

dovoljno jak motiv + polomljene kvake u precedništvu

Da da bas ce se potresti u precednistvu, tesko im ide u poslednje 4 god sa demokratama.

Guest
This topic is now closed to further replies.