theanswer Posted November 5 Posted November 5 Veoma rano, ali deluje da demokrate imaju šansu da dobiju glasanje na dan izbora danas u Klark okrugu najvećem ubedljivo u Nevadi. Poređenja radi, 20000 republikanaca više je glasalo u Klarku 2022. od demokrata. Ovo bi objasnilo dobre brojke za republikance tokom early votea u Nevadi.
Tsai Posted November 5 Posted November 5 9 minutes ago, 3opge said: glasao, nenormalno veliki odziv na glasanju, ovde u NH. dan je skoro letnji pa je i to pomoglo. mislim da ce Kamala da uzme bar 5% vise glasova of narandzastog govna. Ja i dalje mislim da Kamala poprilicno glatko dobija i da je Tramp republikancima ono sto je Hilari bila demokratama 2016. 4
Cash Posted November 5 Posted November 5 Dobija Kamala na penale, Trump če pogoditi prečku ko Mijat. 1
Eleniko Posted November 5 Posted November 5 Ja sam sa dobrim ljudima ovog foruma. Ne mora Harisa da pobedi koliko je civilizacijski važno da Tramp izgubi. O reperkusijama na Srbiju da ne pišem. 7
Weenie Pooh Posted November 5 Posted November 5 Moo Deng je legendica, ali nije im validan ovaj izbor. Stavili dva kolača pred dva nilska konja, svaki uzeo po jedan, šta s tim? Mama glasala za Kamalu, ćerka za Donalda.
3opge Posted November 5 Posted November 5 Just now, Weenie Pooh said: Moo Deng je legendica, ali nije im validan ovaj izbor. Stavili dva kolača pred dva nilska konja, svaki uzeo po jedan, šta s tim? Mama glasala za Kamalu, ćerka za Donalda. cija mama i cerka, tvoja? 1
dillinger Posted November 5 Posted November 5 24 minutes ago, Eleniko said: Ja sam sa dobrim ljudima ovog foruma. Ne mora Harisa da pobedi koliko je civilizacijski važno da Tramp izgubi. O reperkusijama na Srbiju da ne pišem. Reperkusije na Ukrajinu I Bliski istok su jedno 700 puta vaznije u ovom momentu a uopste ne kapiram kako Iko ikakve posledice po Srbiju vidi uopste
dillinger Posted November 5 Posted November 5 Nda to je nebitno najvaznije je pokvariti gust Jovani Jeremic. 1
dillinger Posted November 5 Posted November 5 Da da bas ce se potresti u precednistvu, tesko im ide u poslednje 4 god sa demokratama. 1
Recommended Posts