Jump to content
IGNORED

USA izbori 2024 - prognoze & play by play

braca

USA izbori 2024 - prognoze  

188 members have voted

1. 1. Vaš favorit :

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/05/24 at 23:00

Recommended Posts

Posted

Veoma rano, ali deluje da demokrate imaju šansu da dobiju glasanje na dan izbora danas u Klark okrugu najvećem ubedljivo u Nevadi. Poređenja radi, 20000 republikanaca više je glasalo u Klarku 2022. od demokrata. Ovo bi objasnilo dobre brojke za republikance tokom early votea u Nevadi. 

Posted
9 minutes ago, 3opge said:

glasao, nenormalno veliki odziv na glasanju, ovde u NH.

dan je skoro letnji pa je i to pomoglo.

mislim da ce Kamala da uzme bar 5% vise glasova of narandzastog govna.

Ja i dalje mislim da Kamala poprilicno glatko dobija i da je Tramp republikancima ono sto je Hilari bila demokratama 2016.

• +1 4
Posted

Ja samo želim da bude neizvesno i uzbudljivo.

• Haha 1
Posted

Dobija Kamala na penale, Trump če pogoditi prečku ko Mijat. 

• Haha 1
Posted

Ljudi, gotovo je ovo, motaj kablove. 

• Wub 1
  • Haha 4
  • Hvala 1
Posted

Ja sam sa dobrim ljudima ovog foruma. Ne mora Harisa da pobedi koliko je civilizacijski važno da Tramp izgubi. O reperkusijama na Srbiju da ne pišem.

• +1 7
Posted

nije ovo nilski konj nego moo deng

• Haha 2
Posted

Moo Deng je legendica, ali nije im validan ovaj izbor. Stavili dva kolača pred dva nilska konja, svaki uzeo po jedan, šta s tim? Mama glasala za Kamalu, ćerka za Donalda.

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Moo Deng je legendica, ali nije im validan ovaj izbor. Stavili dva kolača pred dva nilska konja, svaki uzeo po jedan, šta s tim? Mama glasala za Kamalu, ćerka za Donalda.

cija mama i cerka, tvoja?

• Haha 1
Posted

pa ništa, mama ostaje u zoo-u, ćerka ide u tom yum

Posted
24 minutes ago, Eleniko said:

Ja sam sa dobrim ljudima ovog foruma. Ne mora Harisa da pobedi koliko je civilizacijski važno da Tramp izgubi. O reperkusijama na Srbiju da ne pišem.

Reperkusije na Ukrajinu I Bliski istok su jedno 700 puta vaznije u ovom momentu a uopste ne kapiram kako Iko ikakve posledice po Srbiju vidi uopste

Posted

uvek zaboravim likove koji su za mir u svetu...

Posted

Nda to je nebitno najvaznije je pokvariti gust Jovani Jeremic.

• -1 1
Posted

dovoljno jak motiv + polomljene kvake u precedništvu

Posted

Da da bas ce se potresti u precednistvu, tesko im ide u poslednje 4 god sa demokratama.

• +1 1
  • Create New...