Roger Sanchez Posted November 5 Posted November 5 Desničarski mediji ooooobožavaju ove dirljive izmišljene glupe basne o konvertitima, nekadašnjim ljevičarima koji su prozreli kroz koprenu i sad s punom svješću i u suzama od sreće što su našli Sieg Heil Isusa glasaju za Tinpot Mussolinija. They lap it all up. A za basnopisce odma osvane mjesto u desničarskom speaking circuitu, otvore se opinion stranice i kapne cold hard cash Quote Не, нисам „изгубила морални компас“. Ако ништа друго, проширила сам га згрожена кад видим оне који тврде да им је највише стало до потлачених људи а са таквим подсмехом третирају овакве попут мене. Зато сам дошла са одлуком која је најбоља опција за Америку, за жене, за децу јер је радничка класа постала Трампов оријентир, закључује Меган Марфи. za torygraph naravno, kojeg prenosi ortakinja bolikita
Roger Sanchez Posted November 5 Posted November 5 9 minutes ago, Sammael said: Jedino ako bude kao independent, šanse nema da GOP kandiduje dvostrukog gubitnika opet. Ti ne pratiš baš mehaniku kultova, jel tako?
Venom Posted November 5 Posted November 5 7 minutes ago, Sammael said: Jedino ako bude kao independent, šanse nema da GOP kandiduje dvostrukog gubitnika opet. 7 minutes ago, Arthur Kirkland said: Tramp ce 2028. biti star kao biblija , bude li izgubio ocekujem Rubija ili Desantisa tad kao kandidate MAGA je sekta, njegovi sledbenici ga bukvalno nikad neće napustiti i to je dovoljno za primaries jer se ostatak glasova rascepa na njih 5 i gde pre ili kasnije neko od njih podrži Dona zarad nekog obećanog mesta u administraciji. Svima verovatno obeća potpredsedničko mesto i onda ih izradi kao mlade majmune. Mada u suštini nebitno, komentar je više bio šaljiv nego ozbiljan. 2
Sammael Posted November 5 Posted November 5 Bio je Tea Party pre MAGA-e, sve su to projekti. A kultisti se redirektuju na novog Boga™.
Roger Sanchez Posted November 5 Posted November 5 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said: Evo nama jednog od 59%, nacizam teče intravenozno u krvotok
Mr.Mxyzptlk Posted November 5 Posted November 5 Just now, Roger Sanchez said: Evo nama jednog od 59%, nacizam teče intravenozno u krvotok 🤣 koja si ti paljevina. moje pare su na kamali, inace me zabole za usa izbore ako ces iskreno, za spoljnopoliticke svinjarije, orangutan je mozda za dlaku bolje resenje. za usa me boli patka, isto kao i za tvoje dvoriste, radite stogod vam volja. 1
namenski Posted November 5 Posted November 5 4 minutes ago, Roger Sanchez said: Desničarski mediji ooooobožavaju ove dirljive izmišljene glupe basne o konvertitima, nekadašnjim ljevičarima koji su prozreli kroz koprenu i sad s punom svješću i u suzama od sreće što su našli Sieg Heil Isusa glasaju za Tinpot Mussolinija. They lap it all up. A za basnopisce odma osvane mjesto u desničarskom speaking circuitu, otvore se opinion stranice i kapne cold hard cash Quote Не, нисам „изгубила морални компас“. Ако ништа друго, проширила сам га згрожена кад видим оне који тврде да им је највише стало до потлачених људи а са таквим подсмехом третирају овакве попут мене. Зато сам дошла са одлуком која је најбоља опција за Америку, за жене, за децу јер је радничка класа постала Трампов оријентир, закључује Меган Марфи. za torygraph naravno, kojeg prenosi ortakinja bolikita Kakav predivan primer politickog novogovora , sredstva kojim mladi, lepi, pametni i osvescenitm analiticari zasenjuju prostotu... Ipak, ne pada sneg da pokrije breg... Рођо prati i odmerava americke izbore kroz српску stampu... 2
Jesper23 Posted November 5 Posted November 5 (edited) 1 hour ago, ronin said: Ne...Jebeni Tranpiša neče dobiti izbore...Ne luduj. Prema kladionicama 61% šansi ima da dobije, eto ti prilike da uzmeš keš ako si toliko ubjeđen da Kamala dobija. btw. To što sam napisao Trampiša ne znači da sam njegov sljedbenik, ja jednostanvo ne koristim uvredljiv riječnik, kada je to moguće. Edited November 5 by Jesper23
Roger Sanchez Posted November 5 Posted November 5 6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: 🤣 koja si ti paljevina. moje pare su na kamali, inace me zabole za usa izbore ako ces iskreno, za spoljnopoliticke svinjarije, orangutan je mozda za dlaku bolje resenje. za usa me boli patka, isto kao i za tvoje dvoriste, radite stogod vam volja. Zašto bi ti pare bile na njoj? Ok, možda malo prereagujem kad vidim da neko kači purified naci-x-kontent bez komentara
Hele Posted November 5 Posted November 5 11 minutes ago, Roger Sanchez said: Evo nama jednog od 59%, nacizam teče intravenozno u krvotok Smesan je video. 1
Roger Sanchez Posted November 5 Posted November 5 3 minutes ago, namenski said: Рођо prati i odmerava americke izbore kroz српску stampu... Amerikanci se sad tek bude
Mr.Mxyzptlk Posted November 5 Posted November 5 4 minutes ago, Roger Sanchez said: Zašto bi ti pare bile na njoj? Ok, možda malo prereagujem kad vidim da neko kači purified naci-x-kontent bez komentara jer sam je betovao jos dok je biden bio vrhovni vodja, sad betujem da ce da dobije. ionako je 50/50
namenski Posted November 5 Posted November 5 (edited) 5 minutes ago, Roger Sanchez said: Amerikanci se sad tek bude Do ti бдијеш... Na budnoj strazi свеопће demokratije, prosperiteta, vrednosti... Edit: i pazi, molim te, na purified naci-x-kontent... Da ne promakne koji slucajno... Edited November 5 by namenski 1
Recommended Posts