Roger Sanchez Posted November 5 Posted November 5 Ovo je sličan fenomen kao u Americi gdje branitelji™️ Palestine bolje™️ znaju što je dobro za Palestince od nezavisnog novinara Palestinca koji živi na okupiranoj Zapadnoj obali i svakodnevno izvještava o Gazi.
Sammael Posted November 5 Posted November 5 3 hours ago, vememah said: https://x.com/_ZacharyMiller/status/1853667163711656270 Da li se zaista bavimo brojanjem ŠEST GLASOVA? 1 3
Jesper23 Posted November 5 Posted November 5 (edited) Kako stvari stoje Trampiša će dobiti izbore zbog eutanazije vjeverice. Nadrealno Inače slušao sam Rogana, kaže da Kamala nije pristajala na razgovor koji nije "u kontrolisanom okruženju". Zaista mi djeluje da je drže u bablu, pribojavajući se šta bi mogla reći ili uraditi, sve u cilju minimalizacije štete. Sa druge strane Trampiša rafala na sve strane, lupa gluposti, napadaju ga, a njemu popularnost ne opada. Izbor između luđaka i nesposobne gospoje. edit: Na sve to kampanja se treba voditi samo u tih par swing states, ovo ostalo ne treba ni brojati, realno. Edited November 5 by Jesper23 2 2
ronin Posted November 5 Posted November 5 (edited) 6 minutes ago, Jesper23 said: Kako stvari stoje Trampiša će dobiti izbore zbog eutanazije vjeverice. Nadrealno Inače slušao sam Rogana, kaže da Kamala nije pristajala na razgovor koji nije "u kontrolisanom okruženju". Zaista mi djeluje da je drže u bablu, pribojavajući se šta bi mogla reći ili uraditi, sve u cilju minimalizacije štete. Sa druge strane Trampiša rafala na sve strane, lupa gluposti, napadaju ga, a njemu popularnost ne opada. Izbor između luđaka i nesposobne gospoje. edit: Na sve to kampanja se treba voditi samo u tih par swing states, ovo ostalo ne treba ni brojati, realno. Ne...Jebeni Tranpiša neče dobiti izbore...Ne luduj. Edited November 5 by ronin 1
SNARC Posted November 5 Posted November 5 25 minutes ago, Sammael said: Da li se zaista bavimo brojanjem ŠEST GLASOVA? I oni imaju svoje selo Svinjare 2
Sammael Posted November 5 Posted November 5 6 minutes ago, ronin said: Ne...Jebeni Tranpiša neče dobiti izbore...Ne luduj. Dakle dobija sigurno. Ovo je prvi put da iskreno pojma nemam ko će da dobije, prethodna 2 puta sam bio 100% siguran. 5
Arthur Kirkland Posted November 5 Posted November 5 12 minutes ago, Sammael said: Dakle dobija sigurno. Ovo je prvi put da iskreno pojma nemam ko će da dobije, prethodna 2 puta sam bio 100% siguran. Ja tipujem da Tramp dobija na guzove pobedom u Pensilvaniji sa manje od 1 posto razlike u istoj. Ako kojim slucajem Heris dobije izbore, to ce verovatno biti uticaj onih bljuvotina o Portoriku. Do tog momenta je delovalo da je Tramp gotovo siguran. Mada cemo tek sutra naravno videti sta je od ovih procena bilo tacno a sta su obicna nagadjanja s obe strane.
Mel Posted November 5 Posted November 5 Jel ima neki topik/clanak prognoze: -tipa pobedi Tramp - sta se desava nakon toga? -pobedi Kamala - sta se desava nakon toga? Pre svega spoljnopoliticki. To bi bilo zanimljivo videti.
Venom Posted November 5 Posted November 5 Ne znam šta je gore, ako pobedi makar ima još taj jedan mandat i to je to. Ako izgubi pretvoriće se u američkog Tomu, ima da bude na svim izborima do kraja večnosti. 1
Sammael Posted November 5 Posted November 5 Jedino ako bude kao independent, šanse nema da GOP kandiduje dvostrukog gubitnika opet. 3
Lezilebovich Posted November 5 Posted November 5 (edited) Quote Elon Musk's political group can keep awarding $1m (£722,000) to voters in swing states, a judge has ruled. The giveaway by Mr Musk's America PAC is set to end on Tuesday, and the final recipient has already been determined, a lawyer for the billionaire said in a court hearing on Monday. ... The $1m recipients are not chosen by chance,” the lawyer, Chris Gober, said during the hearing, according to the Associated Press. “We know exactly who will be announced as the $1m recipient today and tomorrow Elonova lutrija u kojoj se zna ko ce dobiti pare Edited November 5 by Lezilebovich 1 2
Arthur Kirkland Posted November 5 Posted November 5 3 minutes ago, Venom said: Ne znam šta je gore, ako pobedi makar ima još taj jedan mandat i to je to. Ako izgubi pretvoriće se u američkog Tomu, ima da bude na svim izborima do kraja večnosti. Tramp ce 2028. biti star kao biblija , bude li izgubio ocekujem Rubija ili Desantisa tad kao kandidate
barba Posted November 5 Posted November 5 6 minutes ago, Mel said: Jel ima neki topik/clanak prognoze: -tipa pobedi Tramp - sta se desava nakon toga? -pobedi Kamala - sta se desava nakon toga? Pre svega spoljnopoliticki. To bi bilo zanimljivo videti. . Izbor Kamale sam po sebi govori da predsednik nema tu ulogu koja mu se cesto pripisuje. Valjda niko ne misli da je ona u stanju da formira spoljnupolitiku. Uopste US spoljna politika prati inerciju birokratije sa duuubokim korenima u americkom sistemu. Pogled na Kinu kao suparnika nije poceo s Trampom vec Obamom. Sirenje sankcija RF i oruzje Ukrajini u vidu javelina obezbedio je Tramp. Biden nastavio karanje Evrope i reindustrijalizaciju US. Dakle postoji neka osnovna linija koja se ne menja. Pitanje je recimo hoce li EU biti kresnuta sa manje ili vise vazelina . Ideoloska komponenta u spoljnoj politici bice bitno drugacija.. Tramp se ne gadi saradnje sa sauditima naprimer.. . 5
Recommended Posts