Jean-Luc Picard Posted August 30 Posted August 30 Pa logično...oni koji nikad nisu uzeli slem, bi da mogu birati izabrali slem a ne zlato. Oni koji imaju dvocifren broj slemova bi verovatno izabrali zlato na OI. Ja da sam teniski novinar prva stvar koju bih uradio, otišao bih na presicu Sašice Zvereva i pitao ga da li bi menjao, da ima tu mogućnost. 2
Max Morlock Posted August 30 Posted August 30 Just now, Jean-Luc Picard said: a da sam teniski novinar prva stvar koju bih uradio, otišao bih na presicu Sašice Zvereva i pitao ga da prokomentariše @Midžetaine tvrdnje
Serena Posted August 30 Posted August 30 3 hours ago, Arkadija said: Đoković je posle OI samo slavio i slikao se, forma mu je opet nikakva, servis , uopšte nisam optimista. Ovo prosto nije istina Spoiler 2 3 1
TS-CS Posted August 30 Posted August 30 prevesla ga Tijafo "na iskustvo" ali svaka cast Benu na udarnickoj partiji od pocetka do kraja. navijao sam za njega da vidimo sad goata malo
Tsai Posted August 30 Posted August 30 bolje po novaka tiafo koji je choker nego shelton koji bi se upro da se osveti za ono spustanje slusalice od prosle godine
reg Posted August 31 Posted August 31 1 hour ago, Tsai said: bolje po novaka tiafo koji je choker nego shelton koji bi se upro da se osveti za ono spustanje slusalice od prosle godine Nek prvo prođe Popirina...za sada zabrinjavajućih 50% prvog servisa.
Pantelija jr Posted August 31 Posted August 31 uspješno je pobijedio neprijatelja u glavi u ovom prvom gemu
Pantelija jr Posted August 31 Posted August 31 Novaka kao da je ona propuštena prilika zaa brejk (četvorostruka) na 3:2 u prvom setu potpuno izbacila iz kolosijeka... evo sad Popirin uze gem bez izgubljenog poena tako što Đoković nije uspio nijedan od tri druga servisa da vrati
Pantelija jr Posted August 31 Posted August 31 e, pa jbg, Novače... previše grešaka, nema ođe leba odo u krevet
Recommended Posts