bradilko Posted August 30 Posted August 30 ooo stonne lricate da je neki istresao alkaraza 3 na prema nic. odlicno za djokovica. bokim se medvedeva. on kad igra onda je tezak djokovicu u pm
Serena Posted August 30 Posted August 30 Ima puno stepenica do Mede. Ako prodje Popirina, ceka ga raspolozeni Selton ili Tiafo i pun stadion neprijateljski raspolozene publike. 2
Arkadija Posted August 30 Posted August 30 Popirin igra u životnoj formi, a na krilima prvog osvojenog mastersa. Đoković je posle OI samo slavio i slikao se, forma mu je opet nikakva, servis , uopšte nisam optimista. 1
bags Posted August 30 Posted August 30 Ja stalno menjam u glavi Griekspoor i Botica. I ja mislim da Novak uopste nije favorit protiv Popirina, jedino je dobro ga sto ga on ne mirise pa se mozda uozbilji i naglo popravi igru.
Serena Posted August 30 Posted August 30 Popirin zna da se samoubije. Kad kola krenu nizbrdo on ih jos pogura, dok Selton/Tiafo grizu do kraja. Vise se bojim njih dvojice.
bags Posted August 30 Posted August 30 Ja bih vise voleo Seltona od njih dvojice. Tu par vezanih gemova lako prelomi mec. 2
Cash Posted August 30 Posted August 30 1 hour ago, Arkadija said: Popirin igra u životnoj formi, a na krilima prvog osvojenog mastersa. Đoković je posle OI samo slavio i slikao se, forma mu je opet nikakva, servis , uopšte nisam optimista. Joj Arkadija koliko puta se je Nole slikao i samo slavio, koliko puta mu je forma bila nikakva a on opet uzimao slemove .
ubibobi Posted August 30 Posted August 30 (edited) Ovde izgleda nikada nećete dokučiti do tajni džinksa i kontradžinksa Spoiler Drogirana šargarepa ide jako i do samog kraja Edited August 30 by ubibobi
Milošica Posted August 30 Posted August 30 Ja mislim da je Arkadija ozbiljna. To su Strelci, okružen sam ceo život njima. 1
Milošica Posted August 30 Posted August 30 Ne mora džinks, ako znaš moju trenutnu privatnu situaciju. 1
Max Morlock Posted August 30 Posted August 30 7 minutes ago, ubibobi said: Drogirana šargarepa ide jako i do samog kraja DŠ? Drogirana šargarepa >>>> Drop šot Šot, hehe 2 1
Mil@n Posted August 30 Posted August 30 4 hours ago, Sandradjer said: Mlad je, a lozana preko granica svojih da razume neke stvari . Zar nije povredjen? Eeee, hoće to kada ti se na leđa natovari ceo svet koji očekuje da pobeđuješ uvek i sve i svakoga... Tek će godine pokazati koje je Novak bukvalno čudo. 3 hours ago, Ras said: Čovek je ove godine vezao RG i W, a zatim i finale OI. Nema ni govora o nekakvom neuspehu, a verovotno bi mu se zbog zasićenja desilo slično i bez tog poraza u finalu OI. Poslednji koji je uspeo da osvoji RG, W i USO bio je Nadal 2010. godine, ali tada nije bilo Olimpijade. Važi što nije neuspeh što je ispao u drugom kolu US opena od Botica...
Tsai Posted August 30 Posted August 30 Mislim da smo svi mi svesno il nesvesno potcenjivali znacaj OI zlata u tenisu jer ga Novak nije osvajao (kiselo grodje). To mi se javilo nakon finala
Mil@n Posted August 30 Posted August 30 1 minute ago, Tsai said: Mislim da smo svi mi svesno il nesvesno potcenjivali znacaj OI zlata u tenisu jer ga Novak nije osvajao (kiselo grodje). To mi se javilo nakon finala Msm da je to individualno imaš brdo igrača koji bi pre uzeli GS nego OI. Novak je izraženi patriota i on to tako doživljava, ali nisu svi kao on...
Recommended Posts