August 21, 2024Aug 21 Author 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ros, kad si došao do ovog naslova, skorije ili držiš u šteku celo leto? bilo je u igri za australiju, ali mi nešto nije radilo posao. slušao pesmu zimus i odmah se javilo. mada, sada se bojim da nisam izbaksuzirao menjanjem naslova 😂 Edited August 21, 2024Aug 21 by Ros
August 21, 2024Aug 21 2 hours ago, Arkadija said: Najbolji naziv topika ikada A ne ne ne, najbolji naziv ikada je ono iz 2018 Yu Es open
August 21, 2024Aug 21 6 hours ago, Midžeta said: Will do, ali Sasica nece uzeti ovo, kad nije uzeo ono protiv povredjenog Tima komw je nabacivao loptice na reket nece nikad, mentol rodjeni Mora jednom i Sašu sreča da pogleda.
August 21, 2024Aug 21 30 minutes ago, Cash said: Mora jednom i Sašu sreča da pogleda. Pogledala ga na sudu
August 22, 2024Aug 22 29 minutes ago, Tsai said: alkaraz na sinera, zverev na novaka @Midžeta na sve nas
August 22, 2024Aug 22 1R kvalifikant 2R djere 3R Popirin (sad uzeo kanadu) 4R Shelton ili Tiafoe (mine) QF rubljov ili dimitrov (najlaganija runda) SF zverev (pakao) F alkaraz, siner il medvedev
August 22, 2024Aug 22 Ako ce od Zvereva da cvika, onda do mojega. Pa taj bi se u velikom mecu usro i protiv mene jbt a ne protiv Djokovica
August 22, 2024Aug 22 Gli jesi gledao zadnjih oar meseci Zvereva? Mislim izvan livescore i klipova od par sekundi. Ja sam manje vise slucajno gledao 5,6 meceva i decko igra na visem nivou nego Alcaraz i Nole ove godine. Plus uopste nije toliki psihicki raspad kako ga cesto sprdamo ovde. Stose tice Noleta sasvim korektan zreb.