Mindaugas Žukauskas Posted August 21 Posted August 21 Ros, kad si došao do ovog naslova, skorije ili držiš u šteku celo leto?
Ros Posted August 21 Author Posted August 21 (edited) 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ros, kad si došao do ovog naslova, skorije ili držiš u šteku celo leto? bilo je u igri za australiju, ali mi nešto nije radilo posao. slušao pesmu zimus i odmah se javilo. mada, sada se bojim da nisam izbaksuzirao menjanjem naslova 😂 Edited August 21 by Ros 2
Cash Posted August 21 Posted August 21 2 hours ago, Arkadija said: Najbolji naziv topika ikada A ne ne ne, najbolji naziv ikada je ono iz 2018 Yu Es open
Cash Posted August 21 Posted August 21 6 hours ago, Midžeta said: Will do, ali Sasica nece uzeti ovo, kad nije uzeo ono protiv povredjenog Tima komw je nabacivao loptice na reket nece nikad, mentol rodjeni Mora jednom i Sašu sreča da pogleda. 1
Ros Posted August 21 Author Posted August 21 sad je nasao beli zavoj 😂😂😂 tacno je zajebavao engleze 2 1
Tsai Posted August 21 Posted August 21 30 minutes ago, Cash said: Mora jednom i Sašu sreča da pogleda. Pogledala ga na sudu
Engineer Posted August 22 Posted August 22 39 minutes ago, Sandradjer said: Kad pocinje turnir? U ponedeljak 1
Max Morlock Posted August 22 Posted August 22 29 minutes ago, Tsai said: alkaraz na sinera, zverev na novaka @Midžeta na sve nas 1
Tsai Posted August 22 Posted August 22 1R kvalifikant 2R djere 3R Popirin (sad uzeo kanadu) 4R Shelton ili Tiafoe (mine) QF rubljov ili dimitrov (najlaganija runda) SF zverev (pakao) F alkaraz, siner il medvedev 1 1
Zli Gli Posted August 22 Posted August 22 Ako ce od Zvereva da cvika, onda do mojega. Pa taj bi se u velikom mecu usro i protiv mene jbt a ne protiv Djokovica 3
bags Posted August 22 Posted August 22 Gli jesi gledao zadnjih oar meseci Zvereva? Mislim izvan livescore i klipova od par sekundi. Ja sam manje vise slucajno gledao 5,6 meceva i decko igra na visem nivou nego Alcaraz i Nole ove godine. Plus uopste nije toliki psihicki raspad kako ga cesto sprdamo ovde. Stose tice Noleta sasvim korektan zreb. 2
Recommended Posts