Jump to content
IGNORED

Kućni bioskopi, Surround sistemi, BluRay Plejeri, AV Risiveri...

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Mislim da nemamo ovakvu temu, pa zašto da ne...

Trenutno imam 5.1.2 atmos sistem sa Yamaha zvučnicima, Denon risiverom i LG Oled 77" tv-om. U suštini i nije neki atmos feel trenutno jer sam kupio 2 obična zvučnika i stavio ih visoko iznad tv-a ali radim na tome da kupim dva za iznad. Morao sam kao trenutno rešenje jer AVR ne detektuje atmos ako nema nakačenih zvučnika da to isprate.

Da li neko zna kako bih nešto ovako mogao da namontiram iznad sedalnog dela a da se ne budži neki gips, a može predlog i za neke druge zvučnike sa lakšom montažom.

https://www.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici-oprema-i-delovi/monitor-audio-c165/oglas/54530361?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas

Drugo pitanje: pošto na AVR imam nakačen 4K Blu-Ray player i nvidia shield - kada god upalim BR plejer nikada se ne vidi na input listi tv-a, čak i kada je shield ugašen ili u sleep mode-u. Onda moram da upalim shield, pa da ga ugasim, na AVR prebacim na BR da bi dobio sliku. Što u suštini nije kraj sveta, ali malo nervira.