le petit nicolas Posted August 17 Posted August 17 (edited) 18 minutes ago, aram said: šta si ovim htela da kažeš? ostalo tebi na čast, ja samo da kažem: to što neko voli pse ne čini ga automatski boljim čovekom od nekog ko se pasa plaši i ne daje mu za pravo da podmeće, izvrće rečeno i vređa. istovremeno i @Shan Jan i ostali koji su se nakacili na narativ. znala sam da ce neko sve okrenuti na kuckari vs drugi. nisam se u tom smislu ogradila, jer ipak mislim bolje o ovom forumu i necu da pisem verzije "osudjujem napad na ukrajinu". musmula, kao trica i kucina. da mislim da je serena neka precioza, to bih i napisala. molim da citiras gde sam "podmetala, izvrtala receno i vredjala". iz posta koji je bio odgovor @napadaj preformulisem: novokomponovane korektnosti se ne mogu nakalemiti na bica kod kojih prirodno ustrojstvo preovladjuje, u odnosu na ljude. poz Edited August 17 by le petit nicolas
adam Posted August 17 Posted August 17 (edited) 9 minutes ago, Shan Jan said: Sacuvaj nas boze od pravovernih, bilo koje vrste. i moderatora koji ljude napusavaju kurcem pa brze-bolje brisu svoje postove kao da ih nije ni bilo. edit - izvinjavam se, preterao sam. mozda nisi sam obrisao post nego su ti pomogle kolege. Edited August 17 by adam 1 1
aram Posted August 17 Posted August 17 1 minute ago, le petit nicolas said: znala sam da ce neko sve okrenuti na kuckari vs drugi ovo nije istina, niko nije ovo uradio. uostalom i ja imam psa. radi se o vrlo konkretnoj stvari i vrlo konkretnim uvredama tipa "ширити мржњу према псима огрнут у српску заставу за 500 евра". bez psovki doduše. 3
Sara Posted August 17 Posted August 17 1 hour ago, Jeremija said: Ko ne prati ovu temu, a odluči da pročita zadnjih 5-6 strana, možda neće naučiti mnogo o psima, ali hoće o ljudima. Slazem se! vazi i i za druge teme, npr. nekom moze da izleti da je kresnuo devojčicu od 14 Serenin slucaj , jeste neprijatan za nju, al bez stvarne težine. Posledica su pocepane pantalone, aman. da je pisala na vocapu, hejtu , temi fobijama (Manijak bi mogao da otvori jednu)… naisla bi na vise razumevanja. Sto se privatne ambulante tice, pa, vecinu dozivljavam kao pandemijske profitere, moze I da oh odere 1
Shan Jan Posted August 17 Posted August 17 1 minute ago, adam said: i moderatora koji ljude napusavaju kurcem pa brze-bolje brisu svoje postove kao da ih nije ni bilo. Nije moderator nego administrator, tako da se ja ne pitam za to ko sta i kako pise. Post je reportovan i obrisan od strane nekog moderatora. 1
adam Posted August 17 Posted August 17 3 minutes ago, Shan Jan said: Nije moderator nego administrator, tako da se ja ne pitam za to ko sta i kako pise. Post je reportovan i obrisan od strane nekog moderatora. hvala. izvinjavam se jos jednom.
le petit nicolas Posted August 17 Posted August 17 (edited) 6 minutes ago, aram said: ovo nije istina, niko nije ovo uradio. uostalom i ja imam psa. radi se o vrlo konkretnoj stvari i vrlo konkretnim uvredama tipa "ширити мржњу према псима огрнут у српску заставу за 500 евра". bez psovki doduše. ovo je istina. pre "znala sam da ce neko..." bio je pomenut shan jan "i ostali...". molim, procitaj ponovo. konkretne uvrede su zivkine, a urednicke intervencije moje. ako hoces, mozes diskutovati o mom obrazlozenju italika, ali ne sa iscupanim kvoticima. poz Edited August 17 by le petit nicolas 1
Svemir Zeka Posted August 17 Posted August 17 Oftopik Pitoma, neće. Ja znam da neće, pripitomljena je. Ako to kažem, valjda je dovoljno da se niko ne boji
radnik Posted August 17 Posted August 17 18 minutes ago, Frile said: i momentalno pobegla nazad u čekaonicu Jeste, pa da je unutra saceka klima uvek manje zlo biras. Od citavog posta, to mi je utisak. Da li zbog ovih vrucina, da li od susreta u RL ovih dana sa ljudima kojima smeta/boje se klime. Tek, jebo pantalone, bitno da je klima nije produvala. 1
harper lee Posted August 17 Posted August 17 1 hour ago, Shan Jan said: Ali prica o iracionalnom strahu od pasa koji je vecina ljudi dobila tako sto ih je nekad pas napao i ugrizao Sta ti je tu cudno? To sto je strah opravdan i ima konkretan uzrok u proslosti ne cini ga racionalnim, strah je uvek iracionalan.
stray cat Posted August 17 Posted August 17 Uvek je o onima koji kucaje upise (a ne o konkretnoj temi).
mire Posted August 17 Posted August 17 (edited) 41 minutes ago, harper lee said: Sta ti je tu cudno? To sto je strah opravdan i ima konkretan uzrok u proslosti ne cini ga racionalnim, strah je uvek iracionalan. ja cvikam od kerova imao sam nepune četiri godine kada su me napala dva psa ispred dedine kuće u požegi oborili me, grizu, srećom naišao komšija, isto deda, i bukvalno me digao uvis, ovi kidišu, matori ih šutira nogama i tad su odustali dan- danas ne zebnja uhvati kad prolazim pored kera, uopšte me ne zanima da li hoće ili neće, kontam da, ako proguta radničku cipelu, neće mu biti dobro, plus me zabole da li mu se igra ili koji moj, mislim da imam pravo da ne budem ugrožen na bilo koji način Edited August 17 by mire 6 1
Sara Posted August 17 Posted August 17 1 hour ago, Shan Jan said: Ali prica o iracionalnom strahu od pasa koji je vecina ljudi dobila tako sto ih je nekad pas napao i ugrizao Ako si zeleo da kazes da tema nije omasena, onda je vrv kljucno 'od pasa' I dalje mislim da iracionalnom strahu od pasa ili bilo cega drugog nije mesto ovde.
Recommended Posts