Wednesday at 20:343 days Toeto. Arsenal ako se i priblizi preokretu to ce biti najbolja utakmica ikada
Wednesday at 20:473 days Author Kako ja mrzim ovakve sudije. Iz dna duse ih mrzim. OK, nisi svirao ocigledan faul ali nemoj da vadis sebe zutim kartonom igracu kojeg si ostetio.
Wednesday at 20:483 days Author Pitanje za navijace Arsenala, je li ovaj Odegard ikada ista konkretno uradio otkako igra za Tobdzije?
Wednesday at 20:503 days Nisam znao da su i Haverc i Jesus povredjeni, jbg, bez njih dvojice u rotaciji Arsenal je bulja napred
Wednesday at 20:513 days 3 minutes ago, harper lee said:Kako ja mrzim ovakve sudije. Iz dna duse ih mrzim. OK, nisi svirao ocigledan faul ali nemoj da vadis sebe zutim kartonom igracu kojeg si ostetio.Sto faul kad se Saka sapleo od igraca koji je stajao ispred njega?
Wednesday at 20:523 days 2 minutes ago, harper lee said:Pitanje za navijace Arsenala, je li ovaj Odegard ikada ista konkretno uradio otkako igra za Tobdzije?Htio sam ovo da pitam za Merina. Ne znam cime je zasluzio da ostane do kraja utakmice na terenu
Wednesday at 20:523 days Author Just now, Baldrick S. said:Sto faul kad se Saka sapleo od igraca koji je stajao ispred njega?Ocigledno ne govorimo o istoj situaciji. Ja govorim o situaciji u kojoj ga je igrac odgurnuo s ledja i sapleo.
Wednesday at 20:543 days 1 minute ago, harper lee said:Ocigledno ne govorimo o istoj situaciji. Ja govorim o situaciji u kojoj ga je igrac odgurnuo s ledja i sapleo.Kad je Saka dobio zuti?
Wednesday at 20:543 days Da nije Markinjosa i naelektrisanog Enrikea, ovaj PSG bi zapravo i mogao biti ekipa za koju se moze navijati
Wednesday at 20:543 days Author 1 minute ago, MiddleClass said:Htio sam ovo da pitam za Merina. Ne znam cime je zasluzio da ostane do kraja utakmice na terenuMerino je bio jedan od boljih igraca koliko u cetvrtfinalu protiv Reala. Odegarda nisam video da je uradio nista osim sto elegantno samara loptu prvom do sebe.