Jump to content

Liga Sampiona 2024/25

Featured Replies

Nema ništa od Arsenala, always a bridesmaid, never a bride...

• Replies 1.5k
  • Views 48.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Toeto. Arsenal ako se i priblizi preokretu to ce biti najbolja utakmica ikada

• Author

Sta promasi Saka.lolol

• Author

Kako ja mrzim ovakve sudije. Iz dna duse ih mrzim. OK, nisi svirao ocigledan faul ali nemoj da vadis sebe zutim kartonom igracu kojeg si ostetio.

• Author

Pitanje za navijace Arsenala, je li ovaj Odegard ikada ista konkretno uradio otkako igra za Tobdzije?

Nisam znao da su i Haverc i Jesus povredjeni, jbg, bez njih dvojice u rotaciji Arsenal je bulja napred

3 minutes ago, harper lee said:

Kako ja mrzim ovakve sudije. Iz dna duse ih mrzim. OK, nisi svirao ocigledan faul ali nemoj da vadis sebe zutim kartonom igracu kojeg si ostetio.

Sto faul kad se Saka sapleo od igraca koji je stajao ispred njega?

2 minutes ago, harper lee said:

Pitanje za navijace Arsenala, je li ovaj Odegard ikada ista konkretno uradio otkako igra za Tobdzije?

Htio sam ovo da pitam za Merina. Ne znam cime je zasluzio da ostane do kraja utakmice na terenu

• Author
Just now, Baldrick S. said:

Sto faul kad se Saka sapleo od igraca koji je stajao ispred njega?

Ocigledno ne govorimo o istoj situaciji. Ja govorim o situaciji u kojoj ga je igrac odgurnuo s ledja i sapleo.

Jbga kad Arsenal nije poentirao u onom naletu na početku...

1 minute ago, harper lee said:

Ocigledno ne govorimo o istoj situaciji. Ja govorim o situaciji u kojoj ga je igrac odgurnuo s ledja i sapleo.

Kad je Saka dobio zuti?

Da nije Markinjosa i naelektrisanog Enrikea, ovaj PSG bi zapravo i mogao biti ekipa za koju se moze navijati

• Author
1 minute ago, MiddleClass said:

Htio sam ovo da pitam za Merina. Ne znam cime je zasluzio da ostane do kraja utakmice na terenu

Merino je bio jedan od boljih igraca koliko u cetvrtfinalu protiv Reala. Odegarda nisam video da je uradio nista osim sto elegantno samara loptu prvom do sebe.

• Author
1 minute ago, Baldrick S. said:

Kad je Saka dobio zuti?

Da.