Jump to content

Liga Sampiona 2024/25

Featured Replies

Just now, Midžeta said:

Godrey znalac

Škorpionska intuicija

• Replies 1.5k
  • Views 47.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

aj jednom za promenu da ovakav dvomeč gledam neutralno :D

Barsu je bukvalno ubilo ono LaLigašenje Martina u "duelu" sa Damfrisom kada je ovaj asistirao za 3-3. Mislim da ne bi dobio taj faul ni u LaLigi u stvari.

Just now, Miljenko said:

Bff, nemam za koga da navijam do kraja. Ako sam nekoga od Italijana uvek mrzeo to je bio Inter, jos od silnih Nemaca koji su igrali za njih. Ovaj zamlata na golu skinuo par prilicno dobrih suteva, plus su sudije navukle sve sto su mogle.

palo sedam golova i miljenko i dalje nije zadovoljan sad

Zadovoljan sam sto se tice kladionice (iako se ovaj sedmi ne racuna), no navijacki nisam sigurno.

veći rezultat nego u pojedinim četvrtinama na Panata-Efes

• Author

Neverovatan dvomec. Navijao sam da Barselona prodje jer mrzim italijanske timove ali Interu svaka cast kako je uspeo da eksploatise sportsku naivnost i neiskustvo ovog tima Barselone.

Na stranu ovo

Ova generacija Barsa je paklena

Moguće najbolje što smo videli, i što ćemo videti u fudbalu za naših života

Najbolje od njih tek sledi, jasno

Edited by Godfrey

9 minutes ago, Godfrey said:

Na stranu ovo

Ova generacija Barsa je paklena

Moguće najbolje što smo videli, i što ćemo videti u fudbalu za naših života

Najbolje od njih tek sledi, jasno

Misliš, mnogo bi Jamalu bila Zlatna lopta sa 17 godina? :D

4 minutes ago, copkillah said:

Ne može i zlatna kosa i zlatna lopta D

3 minutes ago, copkillah said:

Mislim da je Cubarsi neverovatan igrač, pre svega.

I na celu generaciju. Yamal je već zvezda, ali ne vidim da je nivo Mesija. Lakše ga je braniti nego Mesija, mnogo lakše.

Hajde, vreme će pokazati.

• Author
Just now, Godfrey said:

Mislim da je Cubarsi neverovatan igrač, pre svega.

I na celu generaciju. Yamal je već zvezda, ali ne vidim da je nivo Mesija. Lakše ga je braniti nego Mesija, mnogo lakše.

Hajde, vreme će pokazati.

Mesi ima dosta jacu kontra nogu i nize teziste, a i Jamal jos mora da radi na nekim stvarima. Ali kad poredis igraca sa Mesijem to vec govori nesto.

Slazem se za Kubarsija. Veceras im nije igrao Kunde koji je takodje jako bitan igrac za njih. Ali mislim da najveci prostor za napredak lezi u drugom stoperu koji ce da bude Kubarsiju ono sto je Najdoski bio Belodedicu. Martinez i Arauho nisu taj kalibar.

La Masija je stvarno opasan inkubator vrhunskih igraca. Cak i za klubove koji imaju mnogo para velika je stvar da u svakoj generaciji mogu da izbace pola tima iz omladinskog pogona i to pola tima kakvih igraca.

Kubarsi

Ić nisam gledao, sutra ću lagano skraćeni snimak.

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot-20250506-230110-com-viber-voi

Grupna faza doduše

Jel još neko u osnovnoj Skolsa zvao Šoles?

Ovaj dvomeč je nešto najpoštenije od fudbala u poslednjih 10 godina, moram da ga skinem pa kad mi opet neko kaže da je fudbal dosadan da ga vežem ispred televizora i pustim mu obe tekme.