Tuesday at 21:461 day aj jednom za promenu da ovakav dvomeč gledam neutralno :DBarsu je bukvalno ubilo ono LaLigašenje Martina u "duelu" sa Damfrisom kada je ovaj asistirao za 3-3. Mislim da ne bi dobio taj faul ni u LaLigi u stvari.
Tuesday at 21:471 day Just now, Miljenko said:Bff, nemam za koga da navijam do kraja. Ako sam nekoga od Italijana uvek mrzeo to je bio Inter, jos od silnih Nemaca koji su igrali za njih. Ovaj zamlata na golu skinuo par prilicno dobrih suteva, plus su sudije navukle sve sto su mogle.palo sedam golova i miljenko i dalje nije zadovoljan
Tuesday at 21:481 day Zadovoljan sam sto se tice kladionice (iako se ovaj sedmi ne racuna), no navijacki nisam sigurno.
Tuesday at 21:491 day Author Neverovatan dvomec. Navijao sam da Barselona prodje jer mrzim italijanske timove ali Interu svaka cast kako je uspeo da eksploatise sportsku naivnost i neiskustvo ovog tima Barselone.
Tuesday at 21:531 day Na stranu ovoOva generacija Barsa je paklenaMoguće najbolje što smo videli, i što ćemo videti u fudbalu za naših životaNajbolje od njih tek sledi, jasno Edited Tuesday at 21:531 day by Godfrey
Tuesday at 22:021 day 9 minutes ago, Godfrey said:Na stranu ovoOva generacija Barsa je paklenaMoguće najbolje što smo videli, i što ćemo videti u fudbalu za naših životaNajbolje od njih tek sledi, jasnoMisliš, mnogo bi Jamalu bila Zlatna lopta sa 17 godina? :D
Tuesday at 22:071 day 4 minutes ago, copkillah said:Misliš, mnogo bi Jamalu bila Zlatna lopta sa 17 godina? :DNe može i zlatna kosa i zlatna lopta
Tuesday at 22:091 day 3 minutes ago, copkillah said:Misliš, mnogo bi Jamalu bila Zlatna lopta sa 17 godina? :DMislim da je Cubarsi neverovatan igrač, pre svega.I na celu generaciju. Yamal je već zvezda, ali ne vidim da je nivo Mesija. Lakše ga je braniti nego Mesija, mnogo lakše.Hajde, vreme će pokazati.
Tuesday at 22:151 day Author Just now, Godfrey said:Mislim da je Cubarsi neverovatan igrač, pre svega.I na celu generaciju. Yamal je već zvezda, ali ne vidim da je nivo Mesija. Lakše ga je braniti nego Mesija, mnogo lakše.Hajde, vreme će pokazati.Mesi ima dosta jacu kontra nogu i nize teziste, a i Jamal jos mora da radi na nekim stvarima. Ali kad poredis igraca sa Mesijem to vec govori nesto.Slazem se za Kubarsija. Veceras im nije igrao Kunde koji je takodje jako bitan igrac za njih. Ali mislim da najveci prostor za napredak lezi u drugom stoperu koji ce da bude Kubarsiju ono sto je Najdoski bio Belodedicu. Martinez i Arauho nisu taj kalibar.La Masija je stvarno opasan inkubator vrhunskih igraca. Cak i za klubove koji imaju mnogo para velika je stvar da u svakoj generaciji mogu da izbace pola tima iz omladinskog pogona i to pola tima kakvih igraca.
Tuesday at 22:161 day Ić nisam gledao, sutra ću lagano skraćeni snimak.1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Grupna faza dodušeJel još neko u osnovnoj Skolsa zvao Šoles?
Tuesday at 22:161 day Ovaj dvomeč je nešto najpoštenije od fudbala u poslednjih 10 godina, moram da ga skinem pa kad mi opet neko kaže da je fudbal dosadan da ga vežem ispred televizora i pustim mu obe tekme.