Tuesday at 21:401 day 3 minutes ago, Milošica said:Ja sam voleo Tamuda...Što me uvek podseti na scenu iz kladionice kad izvesni Dragiša Špijun čeka pobedu Reala za neke silne pare. 1:0. Raul Gonzales Blanko, onda Espanjol izjednači na 1:1 i negde pred kraj tekme, oko 80tog minuta pada gol ali neko je upalio teletekst preko španske televizije (to je početak 2000tih, kladionice su “krale” prenose preko satelita ili šta već) i samo se čuje ESP komentaror “goooooool, Raaaaauuuulll “ Dragiša urla od sreće i onda nastavak na ono Raul, “Taaaauuuudoooooo” i 2:1 za Espanjol - Dragiša Špijun završava u hitnoj!!!
Tuesday at 21:411 day Just now, Midžeta said:Čestitke Tedu, Godfray, Midlu i ProfiU istoj sekundi smo isto napisali, pakao
Tuesday at 21:411 day 1 minute ago, radisa said:Ludilo polufinale, sad nek' Arsenal ili PSG uzmu, ako ih nije sramota... Tim recima.
Tuesday at 21:421 day Just now, Cash said:U istoj sekundi smo isto napisali, pakao ali bašLoše veče, za Barselonu na svim poljima, jako sam žalosna Edited Tuesday at 21:421 day by Midžeta
Tuesday at 21:421 day 1 minute ago, radisa said:Ludilo polufinale, sad nek' Arsenal ili PSG uzmu, ako ih nije sramota... sto je najjace po meni psg ima najvece sanse, na koga god da ide.inter bas ocajan i drugom
Tuesday at 21:441 day On 29. 4. 2025. at 23:10, Godfrey said:PSG je u finalu još pre mečeva četvrt-finala.Verovatno i osvajaju. Ako ne, onda Inter.Mislim da sam ovo već pisao ovdeNaravno da mi niko neće odati priznanje, pa moram sam sebe da kvotujemVidjeno odavno finale
Tuesday at 21:461 day Bff, nemam za koga da navijam do kraja. Ako sam nekoga od Italijana uvek mrzeo to je bio Inter, jos od silnih Nemaca koji su igrali za njih. Ovaj zamlata na golu skinuo par prilicno dobrih suteva, plus su sudije navukle sve sto su mogle.