September 17, 2024Sep 17 Just now, JohnnyD said: U drugim vestima, "Galaktikosi" sa Ali Ekspresa zamalo da prime i drugi od Stutgarta. Ne verujem sta Anceloti radi, i da misli da ce Starac Foco od stotinu ljeta aka Modric da mu drzi sam sredinu ove sezone, dok tri zvezde cekaju loptu napred, i svi uredno pocinju svaku da se neko slucajno ne naljuti. Sto bi reko daroviti pojedinac iz naroda - mala bara, puno krokodila. Nece se oni leba najesti ove sezone. Poguraće sudije kad bude bilo bitno...
September 17, 2024Sep 17 1 minute ago, JohnnyD said: U drugim vestima, "Galaktikosi" sa Ali Ekspresa zamalo da prime i drugi od Stutgarta. Ne verujem sta Anceloti radi, i da misli da ce Starac Foco od stotinu ljeta aka Modric da mu drzi sam sredinu ove sezone, dok tri zvezde cekaju loptu napred, i svi uredno pocinju svaku da se neko slucajno ne naljuti. Sto bi reko daroviti pojedinac iz naroda - mala bara, puno krokodila. Nece se oni leba najesti ove sezone. Početak kraja Karlitovog Madrida?
September 17, 2024Sep 17 1 minute ago, Weenie Pooh said: Početak kraja Karlitovog Madrida? Smejte se, ali Gvardiola odlazi sledece sezone. Karlita necu jos da prozivam, ali ga upozoravam.
September 17, 2024Sep 17 13 minutes ago, JohnnyD said: Imam da izjavim za televiziju da je novi sistem LG govno, osim sto ce poblize da nam docara koliko je engleska liga jaca od ostalih, sto smo znali i ranije. Sa tim sto ce Englez da ga izduva na kraju, to je aksiom kao sto Srbin zajebe sve u vicu Ako nista lici na prvo kolo kupa sampiona nekad, kad se sastanu i kurta i murta, jedan opsti haos.
September 17, 2024Sep 17 Just now, JohnnyD said: Od sad, kad me neko pita koje sam godiste: devedeseto ?
September 17, 2024Sep 17 2 minutes ago, Weenie Pooh said: @JohnnyD Eto, nisi mogao da odćutiš do 90. minuta. Dokaz da Anceloti cita forum, izasla jedna od 3 zvezdica i odmah gol
September 17, 2024Sep 17 Author 4 minutes ago, JohnnyD said: Od sad, kad me neko pita koje sam godiste: Brzo si se podmladio za deset godina.
September 17, 2024Sep 17 2 minutes ago, elementary said: Ljuti se trener Dinama sto ovi ne puštaju gas 😂 Je l' ovo nešto na račun histerisanja jednog forumaša kada Klop nije usporio protiv Junajteda posle 4-0 na poluvremenu?