Wednesday at 20:425 days Author Barsa izgleda postala zrtva sopstvenog ritma i stalnog jurenja rezultata. Crkli su.
Wednesday at 20:465 days Prilično neobavezan fudbal za jedno polufinale ove magnitude. PSG-Liverpul prva tekma je apsolutna lepotica ovog izdanja LŠ, u smislu kvaliteta i tempa
Wednesday at 20:475 days 19 minutes ago, Frank Pembleton said:Kakvo ludilo.A tek će u revanšu da bude ludnica...Za 6 dana vec. Ali bez Lautara tesko, jbg
Wednesday at 20:495 days Super utakmica i super sto se ovako Inter trosi, izgubiti sledecu u Seriji A i napasti Barsu u Milanu!
Wednesday at 20:525 days Author Ovo sto je Jamal sutnuo da je uslo umesto selo na precku bio bi gol sezone.
Wednesday at 21:135 days 19 minutes ago, harper lee said:Ovo sto je Jamal sutnuo da je uslo umesto selo na precku bio bi gol sezone.Jel hteo to ili pas? Ne mogu da provalim. Ali onaj dribling kad se oslobodio cuvara uz gol aut liniju pa sa strane zujnuo u precku iznad glave Zomera... jeziv je mali.
Wednesday at 21:515 days 59 minutes ago, W.F.C. said:Super utakmica i super sto se ovako Inter trosi, izgubiti sledecu u Seriji A i napasti Barsu u Milanu!Brt, kapiram da si na toj liniji JugAli Napoli je toliko odvratan da ono.... OdioOd Juga prljavom Napulju Edited Wednesday at 22:045 days by Godfrey
Thursday at 00:585 days yamal je messijev regenmnogo veliku srece ima barsa da nakon par godina odlaska messija dobiju jos jednog ovakvog igraca
Thursday at 20:474 days 23 hours ago, W.F.C. said:Super utakmica i super sto se ovako Inter trosi, izgubiti sledecu u Seriji A i napasti Barsu u Milanu!jebo ls, serie a je bitna
Thursday at 20:484 days 23 hours ago, harper lee said:Ovo sto je Jamal sutnuo da je uslo umesto selo na precku bio bi gol sezone.ne bi, frljoka
Thursday at 20:504 days Author 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:ne bi, frljokaPola spektakularnih golova u istoriji fudbala je doslo posle hail-Mary suteva. Svake makazice, na primer.
Thursday at 20:544 days makazica nije frljoka, makazicu hvatas, i ako je dobro uhvatis ispasce super gol. meni se cini da je on ovde promasio loptu, odnosno poslao sut kakav nije hteo. i onaj rafinja gol je bio bas user pri samom sutu, jer je lopta odskocila o neki buse trave i sela mu idealno
Friday at 11:093 days Author 13 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:makazica nije frljoka, makazicu hvatas, i ako je dobro uhvatis ispasce super gol. meni se cini da je on ovde promasio loptu, odnosno poslao sut kakav nije hteo.i onaj rafinja gol je bio bas user pri samom sutu, jer je lopta odskocila o neki buse trave i sela mu idealnoJednako frljoka. Ako lopta nije u mirovanju skoro svaki sut koji nije unutrasnjom stranom kopacke je u velikoj meri lutrija, narocito sutevi visokih lopti i oni koji zahtevaju neprirodan polozaj tela. Zato se golovi iz voleja toliko cene. Tri-cetiri centimetra razlike u kontaktu kopacke i lopte, levo ili desno, nisko ili visoko, prave razliku da li ce lopta da ode u raslje ili na tribine. Naravno da je Jamal "promasio loptu", to jest, zahvatio je prenisko pa je dobila onakvu rotaciju ali bi svejedno bio gol za pamcenje. Onaj Zidanov volej koji je jedne godine resio Ligu Sampiona svi pamte iako, objektivno, da mu posaljes onakvu loptu deset puta mozda bi je dva ili tri puta poslao onde gde je otisla. Zidan je majstor kakav se retko vidja, jedan od najvecih ikada, ali fizika je fizika.Zato sam uvek vise voleo golove koje su redovno davali, ne znam, Anri, Bergkamp, Romario, Mesi, Maradona, nego te projektile sa 30 metara, voleje, makazice i slicne akrobacije koje popunjavaju video snimke "najepsih golova ikada", iako takvi golovi ne mogu da se uporedjuju po atraktivnosti. Po mom misljenju nema lepse stvari u fudbalu nego kad vidis da covek "obradi" loptu, namesti telo i pogodi u pola metra tacno onde gde vidis da je gadjao. Svih sest golova na utakmici Barselona - Milan su bili lepi, svaki na svoj nacin, ali prvi gol Barselone, Jamalov, za mene je pravo remek delo. Napisao sam odmah da je gol bio omaz Mesiju koji je dao mnogo takvih golova. Iz trka, iz driblinga, uhvatio je tacno momenat kad mu je telo bilo u polozaju za sut, sutnuo je iz koraka a brzinu i pravac iskontrolisao gornjim delom stopala tako sto je dodatno cimnuo da nabije snagu sutu. I sve to u sekundi. To su prave fudbalske stvari, deluje lagano i jednostavno ali ono je motion pravog majstora.