goofs Posted September 17 Posted September 17 Milan je uzasan u odbrani od kad je dosao Fonseka, generalno je utisak da niko nema pojma sta tacno tu treba da radi, brane se nesto poluzonski-polucoveka. S druge strane, top golman mora da dominira u petercu, nedopustivo je da onako primis dva komada. Doduse, uz sve ostale prilike, realno je da bude bar 3 u mrezi.
Profesionalac Posted September 17 Posted September 17 Kod oba gola Van Dajka juri Reijnders kao da Liverpul ima 7 skakača, pa jbg ovom zapalo jer ne mogu sve da pokriju. Zato Kalaba i Tomori glume živu ogradu u nekoj zoni
Profesionalac Posted September 17 Posted September 17 Au kako je Čuameni izbacio Rodriga u 15. sekundi 2.poluvremena. Na drugi pogled, ipak deluje da je žestoka greška u proceni beka, ali opet je ozbiljan pas 1
levi Posted September 17 Posted September 17 32 minutes ago, elementary said: Dobro se drži Dinamo +1 2 1
elementary Posted September 17 Posted September 17 Bajern mogao 10 do sada da zvekne i ovakav neozbiljan .
JohnnyD Posted September 17 Posted September 17 Imam da izjavim za televiziju da je novi sistem LG govno, osim sto ce poblize da nam docara koliko je engleska liga jaca od ostalih, sto smo znali i ranije. Sa tim sto ce Englez da ga izduva na kraju, to je aksiom kao sto Srbin zajebe sve u vicu
Weenie Pooh Posted September 17 Posted September 17 3 minutes ago, napadaj said: Usra Pavlović Sad će biti lakše, ušao Darwin. 1
copkillah Posted September 17 Posted September 17 3 minutes ago, napadaj said: Usra Pavlović Neka mu ovo bude najgora utakmica ove godine.
napadaj Posted September 17 Posted September 17 Je l' zeznuo nešto i kod prva dva gola? Tek sad sam se uključio.
Weenie Pooh Posted September 17 Posted September 17 Just now, napadaj said: Je l' zeznuo nešto i kod prva dva gola? Tek sad sam se uključio. Nije, drugi su briljilari kod kornera oba puta. 11-1 šutevi u okvir za goste. 1
elementary Posted September 17 Posted September 17 (edited) Ovaj Dinamo ladno nema ni sponzora na dresu ,stvarno neozbiljno . Real dosta loš ,Štutgart zajeban . Edited September 17 by elementary
JohnnyD Posted September 17 Posted September 17 (edited) U drugim vestima, "Galaktikosi" sa Ali Ekspresa zamalo da prime i drugi od Stutgarta. Ne verujem sta Anceloti radi, i da misli da ce Starac Foco od stotinu ljeta aka Modric da mu drzi sam sredinu ove sezone, dok tri zvezde cekaju loptu napred, i svi uredno pocinju svaku da se neko slucajno ne naljuti. Sto bi reko daroviti pojedinac iz naroda - mala bara, puno krokodila. Nece se oni leba najesti ove sezone. Edited September 17 by JohnnyD
Recommended Posts