Wednesday at 20:295 days 31 minutes ago, harper lee said:Moze covek da voli ili ne voli Barselonu ali ovo sto oni igraju je razlog zasto se voli fudbal. Lako, mirno, bez panike, tehnicki besprekorno, bas lepo za gledanje. Da imaju nekog Pujola pozadi pored Kubarsija niko ne bi mogao ni da im prismrdi.Večeras su primili 3 gola za sat vremena i sva tri iz peterca - od čega im je desni bek zabio 2 . Da ne pominjem bacakanje Rafinje i Jamala pri svakom kontaktu sa protivničkim igračima. Ne znam koliko pratiš Primeru, ali imaju priličan vetar u ledja i od sudija.
Wednesday at 20:295 days Mislim da PSG uzima, ali kako ravnopravno i samim tim sjajno bi bilo Ars-Bar finale.
Wednesday at 20:345 days Author 3 minutes ago, John Coltrane said:Večeras su primili 3 gola za sat vremena i sva tri iz peterca - od čega im je desni bek zabio 2 . Da ne pominjem bacakanje Rafinje i Jamala pri svakom kontaktu sa protivničkim igračima. Ne znam koliko pratiš Primeru, ali imaju priličan vetar u ledja i od sudija.Govorim o kvalitetu i estetici fudbala koji igraju, ne gledam Primeru i ne zanimaju me price o sudjenju.
Wednesday at 20:355 days Ovo bi trebao biti gol?AKo bude, konačno jdan normaln gol... 3:4...Edit: Ipak ne... 3:3...Edit2:.. Za dužinu palca na nozi... Pa jbt....
Wednesday at 20:385 days Just now, harper lee said:Govorim o kvalitetu i estetici fudbala koji igraju, ne gledam Primeru i ne zanimaju me price o sudjenju.Jasno, zato i ne čudi tvoje oduševljenje, obzirom da ti je “uzorak” večerašnji meč. Kakav ofsajd Intera
Wednesday at 20:385 days Ovo veze nema sa ofsajdom, mogu do sutra da pustaju animaciju ofsajd nije bio
Wednesday at 20:405 days Author Just now, John Coltrane said:Jasno, zato i ne čudi tvoje oduševljenje, obzirom da ti je “uzorak” večerašnji meč.Gledao sam ih i u cetvrtfinalu i imao isti utisak. Niko ko voli fudbal ne moze da bude ravnodusan prema fudbalu koji igraju. Razumem navijacke pizme ali ja u fudbalu navijam samo za Zvezdu i nemam emocija prema drugim klubovima, cenim samo na osnovu onoga sto vidim na terenu.
Wednesday at 20:425 days Ostavlja Barsa hektare pozadi... Kada bi igrao neko umesto nekretnine Taremija, moglo bi svašta da bude.Gde je Obafemi Martins, kada ti najviše treba