April 29Apr 29 28 minutes ago, harper lee said:Ko uopste daje Slovencima da sude ovakve utakmice?slovenac
April 29Apr 29 Ne može sudija toliko loše da sudi koliko novih prilika može da dobija iznova i iznova, posebno na najvažnijim utakmicama. Za revanš je red da daju onom Bosketu što se ničim izazvan pojavio ove sezone u elitnom takmičenju™.
April 29Apr 29 Bolji PSG ali ovo je Donaruma iznio sa 2-3 sjajne odbrane. Da se Trosar brze oslaobadao lopte, Arsenalove akcije bi bile mogo tecnije. Nije gotovo, svakako.
April 29Apr 29 Kako je Enrike zatvorio Saku i Odegarda, narocitio ovog potonjeg. Psg se nije previse ni trudio. Sreda.
April 29Apr 29 Da ne bude da samo kudim, respect za ovaj White-ov faul na Donarumi kod poslednjeg kornera, kad već engleske sudije po defoltu žmure na ova nevina sitna zajebavanja golmana
April 29Apr 29 Author 3 minutes ago, Baldrick S. said:Kako je Enrike zatvorio Saku i Odegarda, narocitio ovog potonjeg. Psg se nije previse ni trudio. Sreda.Ja inace posebno volim "desetke" u fudbalu i pored toga mislim da je Odegard debelo precenjen igrac. Ima on tehniku, izvanredan pregled igre, tajming kod pasa, ima sve sto "desetka" treba da ima, ali igra kao da vozi ferari sve vreme u prvoj brzini, bez rizika, bez agresivnosti, bez duela, bez pokusaja prema golu. Beskrvan igrac.
April 29Apr 29 Замислимо овде Ливерпул, Вилу и АрсеналКида Псж, ухватио сам себе да навијам за њих да освоје баш сад кад су се ратосиљали свих мега звезда
April 29Apr 29 PSG je u finalu još pre mečeva četvrt-finala.Verovatno i osvajaju. Ako ne, onda Inter.Mislim da sam ovo već pisao ovde
April 29Apr 29 3 minutes ago, harper lee said:bez rizikaZariziknuo je veceras negdje sredinom drugog pol kad je htio da izdribla loptu iz ispred svog 16 kroz sumu PSG nogu. Izgubio je, naravno, ostavio polupriliku protivniku.3 minutes ago, johan nagel said:Кида Псж, ухватио сам себе да навијам за њих да освоје баш сад кад су се ратосиљали свих мега звездаUpravo to i meni utisak, igraju fantasticno pod Enrikeom da ne mozes vise ni da ih mrzis.
April 29Apr 29 1 hour ago, Baldrick S. said:Kako je Enrike zatvorio Saku i Odegarda, narocitio ovog potonjeg.Nemoj da se zajebavamo, čovek je zatvorio sam sebe, igrač više za protivnika. Sumanuto je da Odegard vidi i minut ovakve utakmice nakon skandalozne forme u kojoj se nalazi, a kamoli da odigra 90. Najlošiji igrač ekipe već 10 tekmi zaredom.I nema njemu povratka iz ovog kratera, može da igra u Španiji za neke mid-table timove, i to je to. Priča o nosiocu neke ekipe koja se bori za bitne pehare je završena.
April 29Apr 29 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Nemoj da se zajebavamo, čovek je zatvorio sam sebe, igrač više za protivnika. Sumanuto je da Odegard vidi i minut ovakve utakmice nakon skandalozne forme u kojoj se nalazi, a kamoli da odigra 90. Najlošiji igrač ekipe već 10 tekmi zaredom.I nema njemu povratka iz ovog kratera, može da igra u Španiji za neke mid-table timove, i to je to. Priča o nosiocu neke ekipe koja se bori za bitne pehare je završena.Sve to stoji sto si napisao ali je Enrike toliko dobro uklopio ekipu da mogu da igraju sta hoce. Veceras su igrali koliko su hteli, i branili Saku i Odegarda. Isto su radili sa Salahom i kasnim utrcavanjima McAlistera recimo. Problem sa Odegardom je sto nema kome da doda i da se oslobodi pritiska, jedino da igra duple sa Sakom, ili proba neke pasove u 16, kome? Arteta je overpepovao pa je stavio Trosarda kao devetku, zbog ovoga pa je posle rotirao ali kad ti jedina opasnost dolazi od Sake i Odegarda, lagano je da se resi. Relativno. Dobar je mali, Bruno 2.0 samo treba da uci.