Wednesday at 21:032 days Author Koliko je koristan igrac ovaj Deklan Rajs i koliko ga svuda ima, kao da igra na terenu za mali fudbal.
Wednesday at 21:162 days Da sam mogao da biram izabrao bih ovakva polufinala a ko god da osvoji biće mi drago...prelijepo
Wednesday at 21:302 days 26 minutes ago, aram said:Ali Garsia nonšalatno trčkara, da se ne zamara bez potrebe :DBitno da je isprintao da spreči ofsajd na pola terena, ne može još da juri čoveka sa loptom 😄
Wednesday at 21:592 days 38 minutes ago, ubibobi said:ko god da osvoji biće mi drago...+1...osim barcelone i arsenala
Wednesday at 22:082 days 18 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ljudi...Odraćete PSG, po zakonu velikih brojeva ne mogu tri puta za redom da biju NBA timove, matematički je nemoguće.
Wednesday at 22:142 days Zadrigli Italijan pravi dar mar po Evropi godinama, i onda dođe Artetin bunker-ball i oduči ga od fudbala fudbal piše romaneSudija je pokidao ovu tekmu, sem onog perioda u prvom poluvremenu kad se usrao da mora nešto da kompenzuje Realu, pa je dosudio onu smejuriju. Realno nije imao šta da kompenzuje jer je Merino probio svog čoveka, povučen sa leđa, i povlačenje je trajalo dovoljno dugo (svirano isto to Hojlundu nad Rodrijem u PL).Ne znam da li je Real napravio 2 krštene šanse u 180 minuta, i njihova nemoć mi je veći utisak od našeg bogzna kakvog plesa. Nazad smo neočekivano stameni i pored izostanka Gabrijela. Odegard je kri-mi-na-lan i nema naznak da će to ići na bolje uopšte. Sve duele je izgubio.Jedina negativa je baš glupav žuti Partija na kraju utakmice, zbog koje propušta PSG. Ne znam da li se prva igra kod nas ili kod njih.Idemo dalje
Wednesday at 23:372 days Voleo bih da Arsenal osvoji, pa to cak protiv Barse u finalu i vrati za ono usrano finale 2006. izgubljeno u poslednjih 14 minuta po nekoj kisurini kolko se secam, i to od strane fakin' Beletija, ali realno - najmanje opasnih oruzja imaju od preostale cetvorke: Da su Jesus i Haverc citavi (+Partey), to bi vec bila druga prica. Gabriel je takodje dosta bitan pozadi, i ne znam kakva je situacija sa njim.Medjutim, PSG dolazi iz dosta slabije lige, sa slabijim tempom igranja jakih utakmica, i tu je 50-50 sansa, sa svim ovim povredama i odsustvima kod Arsenala. Ali da bi se suprotstavili Barsi u finalu (ne verujem da Inter moze vise od ovoga, imali su srece da Musijala nije igrao i polufinale je njihov maksimum), Arsenalu bi trebalo svi ovi da se vrate, ili nekako oporave da bi bilo egal. U svakom slucaju, mislim da je karma na njihovoj strani u CL ove sezone, plus totalno su rastereceni sto se lige tice. Edited Wednesday at 23:402 days by JohnnyD
Thursday at 07:332 days 9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:…Jedina negativa je baš glupav žuti Partija na kraju utakmice, zbog koje propušta PSG. Ne znam da li se prva igra kod nas ili kod njih.Idemo daljeA man in his 30s will miss a first leg of CL semi-final.
Thursday at 10:062 days 10 hours ago, JohnnyD said:Voleo bih da Arsenal osvoji, pa to cak protiv Barse u finalu i vrati za ono usrano finale 2006. izgubljeno u poslednjih 14 minuta po nekoj kisurini kolko se secam, i to od strane fakin' Beletija, ali realno - najmanje opasnih oruzja imaju od preostale cetvorke: Da su Jesus i Haverc citavi (+Partey), to bi vec bila druga prica. Gabriel je takodje dosta bitan pozadi, i ne znam kakva je situacija sa njim.Medjutim, PSG dolazi iz dosta slabije lige, sa slabijim tempom igranja jakih utakmica, i tu je 50-50 sansa, sa svim ovim povredama i odsustvima kod Arsenala. Ali da bi se suprotstavili Barsi u finalu (ne verujem da Inter moze vise od ovoga, imali su srece da Musijala nije igrao i polufinale je njihov maksimum), Arsenalu bi trebalo svi ovi da se vrate, ili nekako oporave da bi bilo egal. U svakom slucaju, mislim da je karma na njihovoj strani u CL ove sezone, plus totalno su rastereceni sto se lige tice.slabija je liga, ali nije toliko slaba. PSG je u svojoj ligi kako Zvezda u domaćoj, u smislu neizvesnosti oko titule. ali ipak utakmice protiv Monaka ili Strazbura ili Olimpika nisu kako protiv Tekstilca ili Jedinstva ili Čukaričkog. ima tamo dobrog fudbala, vrlo jakih protivnika i po evro standardima, vrlo jakog tempa, da ne pričamo o infrastrukturi.njima zapravo i može da dođe dobro u ovom slučaju što nisu u nekoj gorećoj situaciji kući. može pun fokus na LŠ. moj Inter npr, nije u takvoj situaciji, pošto se izglupirao sa nekim domaćim gubljenjem bodova, a Inzagi sa rotacijama (dobro, bilo je tu i povreda), pa nije odmakao od ovih govnara koliko je mogao i trebao.Barsa isto nije komotna u svom prvenstvu, pa mora da pumpa jako na oba fronta. Arsenal je tu u nešto boljoj poziciji.
Thursday at 10:462 days Ha, Farsi spremamo ubistvo i onda super finale sa Žinolom™.Gdje se igra finale?
Thursday at 14:251 day 4 hours ago, Ted said:slabija je liga, ali nije toliko slaba.Ma bespredmetno je raspravljati o tome nakon što je PSG bukvalno poništio najbolju ekipu PL u dve utakmice. Non factor.PSG igra najbolji fudbal Evropi, biće jako bitan taj prvi meč na Emirejtsu gde nam fali Partey. Teoretski, Žoržinjo može da bude adekvatna zamena jer se vezni red PSG ne zasniva na fizikalijama, već na igračima sličnim njemu, ali bumo vidli u praksi.