April 16Apr 16 Just now, napadaj said:Meni ovo penalŠta uradi debil :isuse:Ovo jeste faul, ali daleko od lopte, ne utiče na igru... Ne znam, prosto ne bi svirao tako strogu kaznu za ovo....
April 16Apr 16 Taktika Reala u ovih 25 minuta je da gadjaju Vinisijusa i Mbapea a da ovi padaju i kukaju za penal
April 16Apr 16 Just now, radisa said:jbt, ovo ni Anđeloti ne bi svirao...Tebi niko ne bi svirao penaleNišta od penala Edited April 16Apr 16 by sasha
April 16Apr 16 Just now, Baldrick S. said:Taktika Reala u ovih 25 minuta je da gadjaju Vinisijusa i Mbapea a da ovi padaju i kukaju za penalI sudija da ih svira...Pa ja ne znam, u PL da se ovo svira (i ono za Arsenal isto), bilo bi 10 penala po utakmici...
April 16Apr 16 Bolji je Arsenal, ovi gledaju samo kako da povrede nekoga.Videćemo kad će luzeraj da kick-in, verovatno kad prime prvi gol i da li će uspeti to da prebrode.
April 16Apr 16 Sto je ponistio penal? Gledam bez zvuka i pisalo je ofsajd. Sto bi glavni gledao jel ofsajd kad je to povlacenje linija?Penal za Arsenal je cist da cistiji ne moze biti. Dok je lopta u igri svaki faul u 16m je penal...
April 16Apr 16 34 minutes ago, radisa said:Arsenal kradae vreme od 2. minute... Iskusno... to rade i u pl kod 0-0