April 9Apr 9 3 hours ago, ducca said:Odradio bi im i posao i neko od dvojca Taylor/OliverAli zato što su nekompetentni, nisu oni ljudi od zadatka. Prosto bi se usrali od Reala i to bi bilo to :)
April 9Apr 9 Ok znamo svi ko ne valja, još uvek nikad od stručnjaka za suđenje nismo videli spisak bar nekoliko sudija koje znaju da rade svoj posao
April 9Apr 9 45 minutes ago, Fakundo Sava said:Studio neka tamo AlbanijaOmasio si temu, nije ovo pdf Desanki...
April 9Apr 9 On 5. 3. 2025. at 16:35, John Coltrane said:53 minutes ago, Fakundo Sava said:Studio neka tamo AlbanijaZa to vreme princ Viliam hrabri ljubimce izravno sa Parka prinčeva
April 9Apr 9 Izgleda ja gledam pogrešnu utakmicu, kao i uvek... :(Kako je ovaj debil od sudije, preseko kontru Borusije, kao da je štoper Barce...Uštopovao loptu čovek, umesto da je preskoči... Za svaki slučaj...
April 9Apr 9 5 minutes ago, radisa said:Izgleda ja gledam pogrešnu utakmicu, kao i uvek... :(Ne gledam B-B ali je Psg-Aston villa klasika, prvi napadaju, drugi se brane uz poneko istrcavanje. Boooring
April 9Apr 9 1 minute ago, sasha said:Nije imao šanse da brani onoStrašan je bio šut ali ne baš u sam ugao. Da je krenuo umesto što se ukopao u mestu, imao bi šanse.