Jump to content

Liga Sampiona 2024/25

Featured Replies

Svaka čast Arse, samo drugo poluvreme sam gledao, otresli ih sa Kiwiorom i Merinom u startnoj postavi hail

Slot da gleda i uči kako se igraju kup utakmice kod kuće.

Sledeci put kad Arteta ili navijac Arsenala kaze "kme kme..imamo povredjene igrace, kme kme..." da mu se pusti ova utakmica da se vidi da se moze i bez kme kme rolleyes

Real sa temu-a!

Modrić je prvi meč na Emiratima odigrao pre nego što se levi bek Arsenala Luis-Skeli rodio.

Edited by Milošica

5 minutes ago, W.F.C. said:

Bajern odigrao na polovini i u 16 Intera celu utakmicu i izgubio.

Prelepo

Ima Arlsenal vise povreda a ne samo Rajs. Saka je takodje izasao zbog povrede ali su ih "pojeli".

Ne znam cemu guranje Modrica na ovakvoj utakmici?!

Rice, Rice, baby! Čestitke Gunnersima za sjajno poluvreme

• Popular Post

IMG_1033.jpeg

Predivno vece!

Real izasao da igra bunker i da hvata Arsenal na kontre i da ne primi gol ili da primi jedan pa da se svete na Bernabeu. Not. (yet)

• Author

Malo se prica o tome koliko Mbape zapravo ima skromnu tehniku u zavrsnici. Covek je specimen, neverovatan igrac, ali igrac koji toliko kosta jednostavno ne sme da napuca golmana iz zicera kod kojeg je imao svo vreme ovog sveta da se namesti i plasira loptu gde hoce. Ono Bergkamp ili Anri ne bi promasili ni da im vezu oci.

Ljudi...mnogo smo zajebani

17 minutes ago, harper lee said:

Malo se prica o tome koliko Mbape zapravo ima skromnu tehniku u zavrsnici. Covek je specimen, neverovatan igrac, ali igrac koji toliko kosta jednostavno ne sme da napuca golmana iz zicera kod kojeg je imao svo vreme ovog sveta da se namesti i plasira loptu gde hoce. Ono Bergkamp ili Anri ne bi promasili ni da im vezu oci.

Anrija u prajmu bih uvek uzeo pre Mbapea...on je davao golove kao na igrici. A nikad nije ni prismrdeo najboljem igraču sveta i sličnim trofejima.

P.S. Micah lol

Mrzim real skoro ko sns ali nije ovo još gotovo

• Author
2 minutes ago, Ivo Petović said:

Anrija u prajmu bih uvek uzeo pre Mbapea...on je davao golove kao na igrici. A nikad nije ni prismrdeo najboljem igraču sveta i sličnim trofejima.

Mbape je strasan igrac i zbog te kombinacije brzine i snage moras da podesavas taktiku pozadi samo zbog njega ali nije ovo prvi put da vidim da opasno fejluje u ovim situacijama koje su luk i voda za top napadace. Uzeo sam Anrija i Bergkampa zato sto je veceras igrao Arsenal, isto tako sam mogao da uzmem Van Bastena, Romarija ili bilo kojeg od vrhunskih napadaca prethodne generacije. Mbape nije samo dobar igrac, u diskusiji je za najboljeg igraca na svetu poslednjih nekoliko godina, to je bas veliki nedostatak za taj nivo klase.

Da ostane zabiljezeno da sam se radovao Arsenalovim golovima, kafana me cudno gledala. Deklan bogotac Rajs