April 8Apr 8 Svaka čast Arse, samo drugo poluvreme sam gledao, otresli ih sa Kiwiorom i Merinom u startnoj postavi Slot da gleda i uči kako se igraju kup utakmice kod kuće.
April 8Apr 8 Sledeci put kad Arteta ili navijac Arsenala kaze "kme kme..imamo povredjene igrace, kme kme..." da mu se pusti ova utakmica da se vidi da se moze i bez kme kme Real sa temu-a!
April 8Apr 8 Modrić je prvi meč na Emiratima odigrao pre nego što se levi bek Arsenala Luis-Skeli rodio. Edited April 8Apr 8 by Milošica
April 8Apr 8 5 minutes ago, W.F.C. said:Bajern odigrao na polovini i u 16 Intera celu utakmicu i izgubio.PrelepoIma Arlsenal vise povreda a ne samo Rajs. Saka je takodje izasao zbog povrede ali su ih "pojeli".Ne znam cemu guranje Modrica na ovakvoj utakmici?!
April 8Apr 8 Real izasao da igra bunker i da hvata Arsenal na kontre i da ne primi gol ili da primi jedan pa da se svete na Bernabeu. Not. (yet)
April 8Apr 8 Author Malo se prica o tome koliko Mbape zapravo ima skromnu tehniku u zavrsnici. Covek je specimen, neverovatan igrac, ali igrac koji toliko kosta jednostavno ne sme da napuca golmana iz zicera kod kojeg je imao svo vreme ovog sveta da se namesti i plasira loptu gde hoce. Ono Bergkamp ili Anri ne bi promasili ni da im vezu oci.
April 8Apr 8 17 minutes ago, harper lee said:Malo se prica o tome koliko Mbape zapravo ima skromnu tehniku u zavrsnici. Covek je specimen, neverovatan igrac, ali igrac koji toliko kosta jednostavno ne sme da napuca golmana iz zicera kod kojeg je imao svo vreme ovog sveta da se namesti i plasira loptu gde hoce. Ono Bergkamp ili Anri ne bi promasili ni da im vezu oci.Anrija u prajmu bih uvek uzeo pre Mbapea...on je davao golove kao na igrici. A nikad nije ni prismrdeo najboljem igraču sveta i sličnim trofejima.
April 8Apr 8 Author 2 minutes ago, Ivo Petović said:Anrija u prajmu bih uvek uzeo pre Mbapea...on je davao golove kao na igrici. A nikad nije ni prismrdeo najboljem igraču sveta i sličnim trofejima.Mbape je strasan igrac i zbog te kombinacije brzine i snage moras da podesavas taktiku pozadi samo zbog njega ali nije ovo prvi put da vidim da opasno fejluje u ovim situacijama koje su luk i voda za top napadace. Uzeo sam Anrija i Bergkampa zato sto je veceras igrao Arsenal, isto tako sam mogao da uzmem Van Bastena, Romarija ili bilo kojeg od vrhunskih napadaca prethodne generacije. Mbape nije samo dobar igrac, u diskusiji je za najboljeg igraca na svetu poslednjih nekoliko godina, to je bas veliki nedostatak za taj nivo klase.
April 8Apr 8 Da ostane zabiljezeno da sam se radovao Arsenalovim golovima, kafana me cudno gledala. Deklan bogotac Rajs