April 8Apr 8 Hahhaa Jude 2 povlacenja sa ledja i Boske gleda na 3m odatle i kao nije zuti Edited April 8Apr 8 by ducca
April 8Apr 8 2 minutes ago, Midžeta said:Ocemo joštri razlikee real lagano stiže uz adekvatnu logistiku
April 8Apr 8 Merino...Odraše ih...1 minute ago, Ivo Petović said:20 godina čekam ovo jbt.Čekam 30 godina da neko Realu nabije petardu u eliminacionim utakmicama...Barceloni sam dočekao, ali ovima nikako, možda je večeras to veče....
April 8Apr 8 Just now, radisa said:Merino...Odraše ih...Čekam 30 godina da neko Realu nabije petardu u eliminacionim utakmicama...Barceloni sam dočekao, ali ovima nikako, možda je večeras to veče....Jedino mi krivo da ih Barca ne rašrafi sa petardom u finalu. Al jbg
April 8Apr 8 Just now, kud u maglu Simoviću said:tri razlikee real lagano stiže uz adekvatnu logistikuJoš igraju kući revanš, mora još, nema kajanja, nema stajanja
April 8Apr 8 Rasturio ih je Arsenal, trebala je veca razlika ali prelepi golovi Rajsa.Steta sto ga je Inter primio pred kraj. Edited April 8Apr 8 by Emerald