Jump to content
IGNORED

Liga Sampiona 2024/25

harper lee

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nije pre šuta, nego je posle šuta kačila levu verovatno

Kontam, al mi svejedno nategnuto malo. Nebitno, ebé mi se za oba tima, nego me nervira sto je poguralo rm.

Posted

Screenshot-20250313-000404-com-google-an

O ovome govorim, logički je gotovo nemoguće prebaciti levu nogu ovde, koja u nastavku snimka dodatno proklizava preko bele tačke. Pritom lopta ima jako čudnu putanju, i gle čuda, završava u rašljama. Ja sam na jedno 97% da su bila 2 dodira

Posted

Da je ovo uradio Mbape, ne bi ni gledali. 

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

I da dodam jos nesto, sve i da su bila dva dodira (Alvarez je posten decko, verovatno je priznao Simeoneu da je bilo, pa cak ako je to osetio i po pertli samo, inace bi Simeone divljao kod sudije), ali je problem sto sudija nije uopste trazio asistenciju vara, a bio je tu pored proklizavanja. Cak se ni Real ne bi bunio da je ostao gol, to bi bas bilo onako jadno.

Nekada treba imati "humanosti" i pustiti da fudbal tece kako je i zamisljen. I Kurtoa je iskulirao koji je prvi trebalo da skoci.

Edited by JohnnyD
Posted

Ustvari 100% je dirao, vidi se sa ovog snimka iza Alvareza, lopta bukvalno dobija bounce od leve noge i potpuno menja rotaciju. Samo treba pogledati par puta zaredom.

Posted

Unlike FIFA comps, no impact sensor used here. Instead, camera triangulation used to determine impact. Still, point stands. Video replay NOT used to determine double-touch.

Dakle nisu koristili video sa utakmice nego tehnologiju koja pomaže pri određivanju ofsajda. Sistem je jasno potvrdio da su bila dva dodira.

Posted

Jel to negde piše u pravilima da se triangulacijom kamere proverava dvostruki dodir kod penala?

Ili se sudac sam dosetio da proveri tako jer mu je delovalo sumnjivo golim okom pa obznanio "tehnologija, braćo madridisti, sistem jasno potvrdio, verujte na reč..."

Posted

Ovde je najpostenije bilo da je sudija otisao do malog monitora i da pogleda iz svih uglova.

Posted
4 hours ago, Weenie Pooh said:

Jel to negde piše u pravilima da se triangulacijom kamere proverava dvostruki dodir kod penala?

Ili se sudac sam dosetio da proveri tako jer mu je delovalo sumnjivo golim okom pa obznanio "tehnologija, braćo madridisti, sistem jasno potvrdio, verujte na reč..."

I ja pokušavam da skontam da li su razmišljali da se ovako nešto može desiti pa već bili spremni, ili čista genijalna improvizacija. 

Ne znam čemu ismevanje tehnologije. Odlučivanje o ofsajdu smo prepustili njoj, ceo tenis smo prepustili njoj. Sad kad je izvrsno poslužila da se razmrsi ovaj slučaj, hm, možda bi bolje bilo da to proveri ćoravi korumpirani sudija svojim okom. :D

• Hvala 1
Posted
9 hours ago, napadaj said:

Podelimo radost zbog ispadanja najvećeg smrada među trenerima.

Da ima neko ko se raduje prolazu Reala!

Govnari se guraju po svaku cenu i to nije ništa što već nismo videli. Siguran sam da se ovo ne bi gledalo Vinisijusu, Mbapeu, Rodrigu,…

• +1 2
Posted (edited)

uvek je lepo kad ispadne argentinski govnar, koji vodi treći najbogatiji tim španije ali u važnim mečevima postavi taktiku kao da trenira alaves, kurvinjski na kontre i time prijateljima fudbala uskraćuje zadovoljstvo gledanja otvorenih mečeva, gde oba tima kidišu na protivnički gol

edit

parovi četvrtfinala krajnje nezanimljivi, već vidim da će polufinalisti biti bajern, real, barsa i psg

Edited by gone fishing
  • +1 2
Posted

Ali ne bi se gledalo Mbapeu i Viniju :D

Kao da je prekršeno neko rastegljivo i manje bitno pravilo, a ne elementarno pravilo da igrač ne može sam sebi izvesti loptu.

• +1 1
  • -1 1
Posted

Pa pazi, iskustvo govori da za Real (ponekad) važe druga pravila. Kao što dobro znaš, kada igrač dobije udarac u glavu, igra se zaustavlja i lekar mora da ga pregleda. Karijus je u finalu 2018. dobio udarac u glavu i to je rekao Mažiću, ali Real jebiga, nastavi da igraš. Ja lično smatram da je tu došlo i do propusta Liverpulovog medicinskog osoblja, ali činjenica je da igra nije zaustavljena nakon što je igrač rekao sudiji da je dobio udarac u glavu.

Posle se ispostavilo da je doživeo potres mozga.

Činjenica je da Real ima veću protekciju kod sudija nego bilo koji drugi klub na svetu i zaista je glupo to negirati.

• +1 1