copkillah Posted Wednesday at 22:47 Posted Wednesday at 22:47 Real u svojoj pravoj gnusnosti. Ni za koga drugog ne bi ni gledali VAR. 1
189- Posted Wednesday at 22:49 Posted Wednesday at 22:49 steta, obe ekipe su odvratne ali sam malo vise navijao za atletico. bas glupo da na ovaj nacin ispadnu ljudi, ali sve po pravilima.
MiddleClass Posted Wednesday at 22:50 Posted Wednesday at 22:50 1 minute ago, Weenie Pooh said: Vraćali su nekoliko puta, ja nisam video da je lopta mrdnula uopšte, deluje kao da je noga čisto proklizala. Desnom sutnuo i okrznuo svoju lijevu. Jbt, vidi se iz aviona (ona kamera iza gola) 1
MeanM@ Posted Wednesday at 22:54 Posted Wednesday at 22:54 Nije mrdnuo loptu, nije obmanuo golmana. Nekad treba sudija da bude malo vise od pukog strebera koji se slepo drzi svakog pravila
ducca Posted Wednesday at 22:54 Posted Wednesday at 22:54 Ja ne znam majke mi, originalna odluka je da je gol, VAR mora biti 100% siguran da bi promenio odluku, ja iz gomile ponavljanja ne vidim da je dirao stajnom nogom. Ali ok, Barca lakše izlazi na kraj sa Realom nego Atleticom u zadnje vreme, tako da će biti pokolj u finalu 1
Mindaugas Žukauskas Posted Wednesday at 22:56 Posted Wednesday at 22:56 Ovde može da se pusti na 0.25 speed, ali i dalje nisam siguran da je 100% dirao. Mada zdrava logika govori da je nemoguće onako proklizati i ne ostvariti 2 kontakta, a takođe i smušenost Alvareza i nesiguran pogled mi govori da je odluka verovatno dobra. Mada, ponavljam, VAR bi morao da ima baš jasan dokaz da bi mogao da preinači odluku. 1
Weenie Pooh Posted Wednesday at 22:56 Posted Wednesday at 22:56 5 minutes ago, MiddleClass said: Desnom sutnuo i okrznuo svoju lijevu. Jbt, vidi se iz aviona (ona kamera iza gola) Aha, misliš da je posle šuta desnom lopta zakačila i levu? Ja sam gledao da li možda prvo dodiruje leva dok proklizava... 1
MeanM@ Posted Wednesday at 22:58 Posted Wednesday at 22:58 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ovde može da se pusti na 0.25 speed, ali i dalje nisam siguran da je 100% dirao. Mada zdrava logika govori da je nemoguće onako proklizati i ne ostvariti 2 kontakta, a takođe i smušenost Alvareza i nesiguran pogled mi govori da je odluka verovatno dobra. Mada, ponavljam, VAR bi morao da ima baš jasan dokaz da bi mogao da preinači odluku. Mozda sam ćorav i ne volim Real al gledam ove petokrake zvezde ne mrdaju ni malo pre suta
napadaj Posted Wednesday at 22:59 Posted Wednesday at 22:59 Podelimo radost zbog ispadanja najvećeg smrada među trenerima. 1 2 1
Mindaugas Žukauskas Posted Wednesday at 23:00 Posted Wednesday at 23:00 Just now, MeanM@ said: Mozda sam ćorav i ne volim Real al gledam ove petokrake zvezde ne mrdaju ni malo pre suta Nije pre šuta, nego je posle šuta kačila levu verovatno
189- Posted Wednesday at 23:00 Posted Wednesday at 23:00 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ovde može da se pusti na 0.25 speed, ali i dalje nisam siguran da je 100% dirao. Mada zdrava logika govori da je nemoguće onako proklizati i ne ostvariti 2 kontakta, a takođe i smušenost Alvareza i nesiguran pogled mi govori da je odluka verovatno dobra. Mada, ponavljam, VAR bi morao da ima baš jasan dokaz da bi mogao da preinači odluku. meni i rotacija lopte ukazuje na to da je bilo duplog dodira 2
MiddleClass Posted Wednesday at 23:03 Posted Wednesday at 23:03 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Nije pre šuta, nego je posle šuta kačila levu verovatno Da, zbog toga je i imala onakvu putanju
JohnnyD Posted Wednesday at 23:05 Posted Wednesday at 23:05 (edited) Smejurija, ta lopta nije promenila ni inc putanju i nemoguce je odrediti da li je udario ili ne, cak i iz te kamera iza gola. Leva noga jeste bila ispred lopte, ali je podigao loptu u sutu i mozda je samo pertlu okrznula, a mozda cak ni to. Ja sam od onih koji podrzava rigoroznost var-a kad se radi o ofsajd situacijama, pa cak ako je i u milimetar, ali ovo je nesto drugacije. Budalastina. Skoro je bila takva neka odluka o dva kontakta kod penala, znam da sam se iznenadio da to prvi put vidim, ali se lepo videlo na usporenom, za razliku od veceras. Ove sitacije su jako retke, ali ako imaju te motion trackere u lopti neka javno pokazu na monitoru sta se desilo i koji su to intenziteti bili, te koliko je lopta promenila putanju. Edited Wednesday at 23:07 by JohnnyD 1
kud u maglu Simoviću Posted Wednesday at 23:06 Posted Wednesday at 23:06 7 minutes ago, MeanM@ said: Mozda sam ćorav i ne volim Real al gledam ove petokrake zvezde ne mrdaju ni malo pre suta ja baš gledao pentagrame i drmnu se pre nego ih potkači desnom ona kamera što ga snima s leđa
Recommended Posts